Fotoliu de masaj acasă sau masaj la salon?

De ce ar cumpara cineva un fotoliu de masaj, atâta timp cât poate merge la un maseur pentru a beneficia de un masaj? Exista totuşi niste motive convingătoare în sprijinul achiziţionării unui fotoliu de masaj.

Fotoliile de masaj vă permit relaxare acasă.

Avantajul principal ar fi intimitatea oferită de fotoliul de masaj. Uneori anumite persoane nu se simt în largul lor atunci când se duc la un salon de masaj sau nu doresc să renunţe la îmbrăcăminte în faţa unui maseur. Având fotoliul în propriul cămin, o persoana căreia nu-i place sa meargă la masaj s-ar simţi mai confortabil, fiind mai relaxată.

Fotoliu cu masaj

Un mic calcul. O mică comparaţie.

Ele pot costa de la 1.000 de euro pâna la chiar 7.000 mii de euro. Aparent, preturile sunt piperate. Dar pretul acesta se plateşte o singură dată. Gândiţi-vă la cât v-ar costa un maseur într-un spa elegant sau într-un centru de masaj. Fiecare şedinţă individuală de masaj v-ar putea costa în jur de 100 Lei. Dacă ar fi să beneficiaţi de masaj de 15 ori pe an, împreuna cu partenerul de viaţa veţi cheltui probabil în jur de 3.000 Lei anual. Un bun fotoliu de masaj se poate amortiza în 3-4 ani. Atâta timp cât modelul este un fotoliu de bună calitate, puteţi să vă aşteptaţi ca fotoliul să vă slujească ani de-a rândul.

Renunţaţi la telefoane, programări şi agende.

Un alt avantaj este că nu trebuie să duceţi grija programărilor sau a calendarului la un salon de masaj. Daca brusc simţiţi că muschii vi se tensionează sau dacă vă simţiţi stresat fizic, fotoliul de masaj este la îndemâna, şi-l puteţi folosi imediat la birou sau acasaă. Fotoliul de masaj nu vă face să aşteptaţi. De fapt, veţi descoperi că multe spa-uri sunt rezervate în perioadele de vârf. Aflarea timpului potrivit care să se potrivească stilului dvs. activ de viaţă ar putea necesita multă muncă.

Câte stiluri de masaj puteţi obţine de la un fotoliu? Dar de la un maseur?

Nu toţi maseurii pot oferi clienţilor lor mai multe stiluri de masaj, precum masajul suedez sau masajul shiatsu. În multe cazuri, maseurul cunoaşte un singur stil de masaj sau, în cel mai bun caz, un limitat de stiluri de masaj. Un fotoliu de masaj performant vă oferă mai multe stiluri de masaj. Este important de reţinut faptul că lucrul acesta depinde de tipul şi brandul fotoliului de masaj. Dar pe masură ce aceste aparate devin tot mai avansate, fotoliile de masaj vor oferi opţiuni nelimitate.

Beneficiile utilizarii fotoliilor de masaj le pot egala pe cele ale unei sedinte de masaj oferite de o persoana reala. Puteţi beneficia de o ameliorare a spatelui şi cefei, detensionare musculară, o circulaţie sanguina mai bună, mai puţine spasme musculare, o ţinută mai bună a spatelui şi un tonus mult mai ridicat.

Un masaj pe care îl puteţi controla dvs.

Fotoliile de masaj vă permit să reglaţi, în functie de preferinţele dvs. personale, anumite mişcări şi tipare de masaj, pentru o experienţă unică a masajului. S-ar putea să nu puteţi face acest lucru în cazul unui terapeut-maseur. Mai mult, daca mergeţi la un salon, s-ar putea să nu fiţi masaj de către maseur care să vă ofere masajul preferat de dvs. sau mai mult puteţi fi masat(ă) de către o persoană care vă va transmite o energie negativă. Acest lucru poate fi demonstrat de către o persoană cu cunoştinţe în domeniu.

În cazul fotoliului de masaj cel puţin va puteţi baza pe faptul că veţi beneficia de acelaşi tip de masaj care vă place.

Concluzii:

Fotoliile de masaj sunt o modalitate grozavă de a beneficia de un masaj în intimitatea casei dvs., oferindu-vă posibilitatea de a ajusta masajul după preferinţele dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.