Masaj de relaxare la domiciliu – Alunga stresul si oboseala

Stilul de viata modern nu este lipsit de dezavantaje, stresul cotidian fiind principalul element de acest tip. Din acest motiv, numeroase persoane au devenit tot mai mult interesate de optiunile de relaxare pe care le au la dispozitie. Pentru a face fata provocarilor intampinate in fiecare zi, corpul si mintea noastra au nevoie de relaxare si detensionare.

Scaun de masaj Komoder

Acest lucru poate fi obtinut cu ajutorul diverselor tehnici de masaj realizate de terapeuti specializati sau cu ajutorul celor mai bune aparate de masaj. Acestea au capacitatea de a restabili echilibrul in organism, sustinandu-l pe acesta sa se vindece pentru a ne asigura bunastarea. Iata cum puteti alunga stresul si oboseala in fiecare zi, chiar la voi acasa!

Tehnici de masaj la domiciliu

Masajul de relaxare reprezinta un mijloc eficient de eliberare a tensiunii din organism, contribuind la tonifierea corpului, mentinerea flexibilitatii muschilor, stimularea sistemului imunitar, reducerea durerii si a stresului si la imbunatatirea tonusului pielii. In plus, masajul este o experienta unica, care te ajuta sa te relaxezi complet, sa uiti de stresul acumulat in timpul zilei si sa ii oferi mintii si corpului tau sansa de a se reface, prin relaxare si terapie.

Iata cateva tehnici de masaj eficiente, pe care si voi le puteti incerca chiar astazi, la voi acasa.

Masaj de relaxare cu pietre incinse

Una dintre cele mai populare tehnici de masaj efectuate de terapeutii specializati, din cadrul centrelor SPA este cea cu pietre incinse.  Aceasta reprezinta o variatie a masajului de relaxare clasic, axandu-se pe asezarea pietrelor speciale în anumite puncte sau zone cheie ale corpului.

Sursa: Pixabay

Caldura pietrelor utilizate este apreciata de numeroase persoane, in special de cele friguroase sau care se confrunta mereu cu simptomele neplacute ale picioarelor reci. Caldura emanata de pietre asigura relaxarea muschilor, permitandu-i terapeutului sa maseze zonele esentiale, fara a fi necesara o presiune puternica.

Masajul de relaxare cu pietre de jad

O alta tehnica de masaj devenita populara in ultimii ani este cea care are la baza utilizarea pietrelor de jad. Acest tip de masaj este diferit de cel traditional, fiind considerat atat de relaxare cat si terapeutic, intrucat actioneaza asupra tesuturilor adanci ale corpului.

Piatra de jad poate fi utilizata atat rece cat si calda, pentru efectuarea masajului de relaxare. Atunci cand aplicarea acesteia se face combinat, efectul masajului este mult mai puternic, acesta avand capacitatea de a stimula fluxul vascular si de a imbunatati circulatia sangelui.

Sursa: Pixabay

Masajul de relaxare efectuat cu ajutorul unui fotoliu de masaj

Persoanele care nu vor sa efectueze diverse tehnici de relaxare cu ajutorul unui terapeut la domiciliu, au posibilitatea de a scapa de stres si oboseala, cu ajutorul unui fotoliu de masaj. Acesta poate fi utilizat oricand, in confortul propriei case, oferind beneficii considerabile pentru sanatate.

Cele mai moderne produse din aceasta categorie efectueaza diverse tehnici de masaj cu ajutorul unor accesorii inteligente, masajul efectuat de acestea fiind cel putin la fel de eficient ca si cel realizat de terapeutii specializati. Astfel, puteti opta pentru fotolii de masaj performante, care actioneaza asupra intregului corp, pentru a asigura un masaj de relaxare complet. Cele care sunt echipate cu pompe de aer si valve permit efectuarea unui masaj eficient cu ajutorul presiunii de aer. Pernele de aer incorporate in aceste aparate de masaj sunt unice si precise.

Fie ca preferati tehnicile de masaj cu pietre incinse sau cu jad efectuate de terapeuti cu experienta sau masajul efectuat cu ajutorul unui fotoliu performant, acum puteti scapa de stres si aboseala rapid, chiar la voi acasa.

One thought on “Masaj de relaxare la domiciliu – Alunga stresul si oboseala”

Comentariile sunt închise.