Fotolii de masaj modele 2018. Prinde Promoția lunii.

Sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj?

Solicit Acum Pretul Special

Ce spune Florin Grozea despre fotoliul Komoder?

Ce spune Florin Grozea despre fotoliu de masaj De când am luat fotoliu de masaj l-am folosit mai mult eu decât ea (Ioana)!

"Acum vrea toată familia să stea pe fotoliu, chiar și când nu funcționează, că e strategic plasat în fața televizorului și chiar e cel mai comod loc din casa noastră! Voi impune un calendar zilnic de acum, că așa nu se mai poate!

Pe scurt: dacă vrei liniște în căsnicie și soție relaxată trebuie să faci două lucruri. Al doilea este să iei un fotoliu profesional de masaj."


vezi ce spune Florin Grozea despre fotoliul de masaj Komoder »

Ce spun clienţii despre fotoliile de masaj Komoder?

Foarte multumita!!!
- de la dna. Valeria din Bucuresti, Decembrie 2017 5/5 puncte
"Nu m-as fi gandit ca un fotoliu de masaj este asa eficient, dispare efectiv oboseala de la spate si picioare. Acest SL-A33 este foarte frumos si deosebit!"

Foarte incantat!!!
- de la dl. Cornel din Bucuresti, Noiembrie, 2017 5 5 puncte
"Pret bun fata de alte magazine. Super masaj, calitate buna, cel mai mic pret. Ne place mult masajul pentru intiderea coloanei. Recomand Komoder pentru preturi bune."

Recomand!!!
- de la dna. Baciu din Cluj Napoca, Noiembrie 2017 5/5 puncte
"Excelent masajul pentru spate. Pretul foarte bun, iar livrarea se face in 24 de ore. Cumparati cu incredere, fotoliile sunt de calitate."

Super! Preturi bune fata de concurenta!!!
- de la dl. Gavrila din Craiova, Octombrie 2017 5/5 puncte
"Nota 10. Sunt extrem de multumit de fotoliul japonez pe care l-am achizitionat. Masaj excelent pentru zona spatelui si a umerilor."

Foarte multumit!!!
- de la dl. Laurentiu din Targu Mures, Septembrie 2017 5/5 puncte
"Sunt incantat de acest model. Am testat si alte modele in mol dar acesta este mult pentru tot ce am testat. Sunt multumit de achizitie."

Foarte multumiti!!!
- de la dl. Constantin din Bucuresti, Septembrie 2017 5 5 puncte
"Totul a fost in regula, plata cash, manipulare la etajul 3. Suntem foarte multumiti si ne simtim foarte bine cu programele de masaj. A meritat investitia. Am pimit un manual mare in limba romana si engleza. "

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467