Scaunul obisnuit de birou vs fotoliu de masaj – Diferente si avantaje

scaun de birou sau fotoliu de masajFie ca ne place, fie ca nu, lucram din ce in ce mai mult si mai des pe scaun, in fata calculatorului, iar organismul nostru are de suferit. Durere de spate la birou, picioarele umflate, rigiditatea musculara, gatul intepenit si starea de oboseala permanenta sunt doar cateva dintre efectele pe care activitatile desfasurate la serviciu le au asupra corpului. Ce este de facut in astfel de cazuri? O solutie eficienta, accesibila si avantajoasa este achizitionarea unui fotoliu de masaj pentru locul de munca.

In mod firesc, un scaun obisnuit de birou nu asigura corpului tot confortul de care are nevoie. Coloana vertebrala nu este dreapta, umerii sunt incordati, soldurile sunt pozitionate incorect, iar gatul este tensionat. Toate aceste dureri provocate de scaunul de la birou se rasfrang in timp si asupra randamentului pe care fiecare angajat il are la serviciu. De aceea, achizitionarea unui fotoliu de masaj eficient este cea mai buna metoda de prevenire a durerilor de spate si o varianta excelenta pentru a elimina problemele de sanatate.

In cazul in care te gandesti sa le oferi angajatilor tai un program de masaj profesional ca parte a unui pachet de beneficii wellness sau pur si simplu ca un semn de rasplata pentru rezultatele obtinute de-a lungul timpului la locul de munca, este important sa stii ca masajul realizat de astfel de aparate face intr-adevar diferenta atunci cand vine vorba despre eficienta, productivitate, satisfactia angajatilor, precum si sanatatea acestora.

Beneficiile pentru sanatate ale fotoliilor de masaj

De ce sa folosesti scaune de masaj pentru tratarea afectiunilor?
Chiar si un scurt masaj poate imbunatati in mod semnificativ capacitatea angajatilor de rezolvare a problemelor aparute la serviciu. Un articol recent publicat in revista de specialitate “American Psychologist” descrie un studiu cu rezultate pozitive. Mai multi experti in domeniu au oferit unui grup de angajati 15 minute de pauza si altui grup 15 minute de masaj profesional. Cei care s-au bucurat de masaj au putut rezolva, ulterior, mai multe sarcini complicate, cum ar fi probleme de matematica sau logica. Masajul imbunatateste, de asemenea, gandirea creativa si amelioreaza oboseala. Este mai eficient decat o ceasca de cafea!
In plus, prin reducerea stresului, masajul efectuat de un fotoliu special ajuta la eliminarea absenteismului, ceea ce face orice echipa mai productiva.

Un fotoliu de masaj precum modelul Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity ajuta la scaderea tensiunii arteriale, previne aparitia artritei, este una dintre cele mai simple metode de prevenire a durerilor de spate, scade rigiditatea musculara in zonele sensibile precum gatul, umerii sau picioarele si chiar creste imunitatea organismului. In plus, masajul poate juca un rol foarte important in ceea ce priveste odihna si relaxarea pe durata intregii zile.

One thought on “Scaunul obisnuit de birou vs fotoliu de masaj – Diferente si avantaje”

Comentariile sunt închise.