Fotolii de masaj pentru companii

Căutați un fotoliu de masaj pentru locul dvs. de muncă, centrul dvs. de fitness, sau pentru sala de așteptare? Komoder are ceea ce căutați.

Wellness la locul de muncă. Beneficiile unui fotoliu de masaj

Un scaun de masaj la locul de muncă poate aduce numeroase beneficii pentru bunăstarea angajaților și implicarea lor activă în dezvoltarea companiei. Iată principalele motive pentru care un fotoliu de masaj pentru firme și companii este o investiție eficientă.

Ridicarea moralului și creșterea productivității

Știați că angajații sunt mai dedicați organizațiilor care au grijă de ei? Un fotoliu de masaj ajută la ameliorarea durerilor de cap și de spate și a stresului, ceea ce le permite acestora să își dedice întreaga atenție muncii.

Fotolii de masaj spatiu de birouri
Folosirea unui scaun de masaj la locul de muncă aduce numeroase beneficii în ceea ce privește satisfacția angajaților

Sănătate fizică

Mulți dintre angajații dvs. probabil lucrează în fața unui calculator întreaga zi. Persoanele care stau aplecate deasupra unui ecran toată ziua pot dezvolta stres, dureri musculare și probleme cronice la nivelul cefei și spatelui. Un fotoliu de masaj la locul de muncă ajută la eliminarea tensiunilor musculare acumulate la nivelul întregului corp. Masajul oferit de un astfel de fotoliu poate îmbunătăți treptat circulația sanguină, reduce tensiunea arterială și întări sistemul imunitar.

Sănătate mentală

Masajul oferit de un fotoliu de masaj poate fi văzut ca o modalitate de gestionare a stresului. Masajul oferit de un fotoliu de masaj este o modalitate grozavă de a combate stresul care se acumulează în timpul zilei. În orice moment al zilei, puteți întrerupe sarcinile dvs. pentru a vă bucura de un scurt masaj. După masaj vă veți relua activitatea plini de energie.

Wellness în magazin sau clinică - beneficiile unui fotoliu de masaj

Dețineți o frizerie/un coafor, un hotel, o clinică sau un magazin? Clienții dvs. probabil au de așteptat din când în când. Reducerea timpului de așteptare poate să mențină afacerea și clienții fericiți, dar această metodă nu este singura prin care puteți îmbunătăți serviciile oferite clienților dvs. Întrețineți-vă clienții, atunci când au de așteptat, cu un masaj gratuit, transformând așteptatul într-o experiență agreabilă clienților.

Beneficiile unui scaun de masaj pentru un centru fitness

Fitness-ul împreună cu masajul îmbunătățesc starea de bine a membrilor dvs. Un fotoliu de masaj și fitness-ul se completează reciproc în două moduri. Fitness-ul stimulează vigoarea și contribuie la reducerea grăsimii corporale, în timp ce masajul poate ajuta la scăderea pulsului și a tensiunii arteriale, relaxând persoana. Mai mult, dacă avem dureri musculare, poate fi dificil să găsim motivația necesară pentru a relua exercițiile. Un fotoiliu de masaj poate ajuta la eliminarea durerii asociate cu sportul și fitness-ul, astfel încât membrii dvs. pot relua, cât de curând, programul pe care îl urmează.

Fotolii de masaj Komoder pentru Evenimente Corporate

Investiți în angajații dumneavoastră, deoarece veți investi în companie și în viitorul acesteia.

Fotolii masaj eveniment corporate
Susțineți activitatea și productivitatea angajaților creând un mediul de lucru plăcut și relaxant cu ajutorul fotoliilor de masaj

Vorbiți cu reprezentatul nostru de vânzări pentru a afla care sunt posibilitățile.

Aflați cum poate un fotoliu de masaj să aducă beneficii companiei dvs. Sunați-ne la 0746 297 773 pentru mai multe informații, sau trimiteți-ne un e-mail la: horia.pascu@komoder.ro

Finanțarea fotoliului de masaj prin Komoder
Simulare pentru o valoare de 3.000 EURO + TVA

Contactați-ne folosind formularul de mai jos în cazul în care doriți să finanțați achiziția unui fotoliul de masaj.

PERIOADĂ (LUNI) TARIF LUNAR FĂRĂ TVA
60 69.48 EURO
48 81.42 EURO
42 90.81 EURO
36 103.02 EURO
30 120.45 EURO
24 146.82 EURO
18 189.78 EURO
Leasingul lunar calculat mai sus este valabilă pentru plăţi trimestriale (tariful lunar x 3); dacă se optează pentru plata lunară, aceasta se va majora cu 15 Euro/lună + TVA. Clientul poate alege să plătească trimestrial sau lunar. În funcţie de varianta aleasă, acesta va plăti trimestrial în prima zi calendaristică a trimestrului sau lunar în prima zi calendaristică a lunii.
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.