Un fotoliu de masaj pentru fiecare domeniu de activitate

Căutați un fotoliu de masaj pentru locul dvs. de muncă, centrul dvs. de fitness, sau pentru sala de așteptare? Komoder are ceea ce căutați.


WELLNESS LA LOCUL DE MUNCĂ

Care sunt beneficiile unui fotoliu de masaj la locul de muncă?

Ridicarea moralului și creșterea productivității

Știați că angajații sunt mai dedicați organizațiilor care au grijă de ei? Un fotoliu de masaj ajută la ameliorarea durerilor de cap și de spate și a stresului, ceea ce le permite acestora să își dedice întreaga atenție muncii.

Sănătate fizică

Mulți dintre angajații dvs. probabil lucrează în fața unui calculator întreaga zi. Persoanele care stau aplecate deasupra unui ecran toată ziua pot dezvolta stres, dureri musculare și probleme cronice la nivelul cefei și spatelui. Un fotoliu de masaj la locul de muncă ajută la eliminarea tensiunilor musculare acumulate la nivelul întregului corp. Masajul oferit de un astfel de fotoliu poate îmbunătăți treptat circulația sanguină, reduce tensiunea arterială și întări sistemul imunitar.

Sănătate mentală

Masajul oferit de un fotoliu de masaj poate fi văzut ca o modalitate de gestionare a stresului. Masajul oferit de un fotoliu de masaj este o modalitate grozavă de a combate stresul care se acumulează în timpul zilei. În orice moment al zilei, puteți întrerupe sarcinile dvs. pentru a vă bucura de un scurt masaj. După masaj vă veți relua activitatea plini de energie.


WELLNESS ÎN MAGAZIN SAU CLINICĂ

Care sunt beneficiile unui fotoliu de masaj pentru magazinul sau clinica dvs.?

Dețineți o frizerie/un coafor, un hotel, o clinică sau un magazin? Clineții dvs. probabil au de așteptat din când în când. Reducerea timpului de așteptare poate să mențină afacerea și clienții fericiți, dar această metodă nu este singura prin care puteți îmbunătăți serviciile oferite clienților dvs. Întrețineți-vă clienții, atunci când au de așteptat, cu un masaj gratuit, transformând așteptatul într-o experiență agreabilă clienților.


FITNESS

Care sunt beneficiile unui fotoliu de masaj pentru centrul dvs. de fitness?

Fitness-ul împreună cu masajul îmbunătățesc starea de bine a membrilor dvs. Un fotoliu de masaj și fitness-ul se completează reciproc în două moduri. Fitness-ul stimulează vigoarea și contribuie la reducerea grăsimii corporale, în timp ce masajul poate ajuta la scăderea pulsului și a tensiunii arteriale, relaxând persoana. Mai mult, dacă avem dureri musculare, poate fi dificil să găsim motivația necesară pentru a relua exercițiile. Un fotoiliu de masaj poate ajuta la eliminarea durerii asociate cu sportul și fitness-ul, astfel încât membrii dvs. pot relua, cât de curând, programul pe care îl urmează.


Vorbiți cu reprezentatul nostru de vânzări pentru a afla care sunt posibilitățile.

Aflați cum poate un fotoliu de masaj să aducă beneficii companiei dvs. Sunați-ne la 0746 297 773 pentru mai multe informații, sau trimiteți-ne un e-mail la: horia.pascu@komoder.ro.

Solicitați Acum Prețul Special
Testează fotoliile de masaj Komoder în cele 4 magazine
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzatoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Si depozităm în condiții perfecte.

Manipulare in siguranta

Fotoliul de masaj este încărcat
mecanizat, cu mare atenție.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare si Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!
Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special