Combaterea miturilor despre scaunele de masaj

6 mituri combătute despre fotoliile de masaj

Care este primul lucru care vă vine în minte atunci când vă gânditi la un fotoliu pentru masaj? Dacă este cumva vorba despre relaxare, să stiți că și noi credem la fel. 

Stresul acumulat zi de zi, la muncă, în trafic sau chiar în familie, trebuie combătut cu mijloace care au efecte sigure. Așa sunt și fotoliile de masaj, care sunt ușor de montat și de folosit, dau rezultate imediat și conferă o stare de relaxare care este sinonimă cu sănătatea. 

Deși sunt dorite și apreciate de persoane de toate vârstele, totuși, există câteva mituri referitoare la fotoliile de masaj care vă pot face să fiți puțin neîncrezători în eficiența acestora. Puteți citi în continuare câteva mituri referitoare la fotoliile pentru masaj, inclusiv despre prețul sau eficiența acestora. 

1. Sunt prea scumpe

Adevărul este că nu se poate pune preț pe sănătate. Doar cine are probleme cu spatele, cu mușchii sau cu articulațiile poate spune cât de scump este să te menții în formă. Pentru că este mai ușor să previi decât să repari, utilizarea unui fotoliu de masaj vă poate scuti de afecțiuni neplăcute. La fel ca orice aparat de sport sau pentru menținerea într-o formă fizică optimă, și fotoliile de masaj au un anumit cost care, inițial, poate părea mare, dar care, în timp, se dovedește a fi o investiție prețioasă în propria sănătate.

2. Nu sunt eficiente

Dacă suferiți de o afecțiune medicală care necesită intervenții complicate, este posibil ca utilizarea unui fotoliu de masaj să nu va rezolve problema, deși sunt șanse foarte mari să vă amelioreze starea de sănătate, astfel încât să vă puteți bucura de activități care înainte vă păreau imposibile. 

Dacă sunteți o persoană fără afecțiuni complicate de sănătate, vă puteți baza pe efectele benefice pe care le veți simți după utilizarea regulată a unui fotoliu pentru masaj. Printre acestea se numără: 

  • Ameliorarea stresului
  • Relaxarea mușchilor
  • Scăderea tensiunii arteriale
  • Îmbunătățirea circulației
  • Îmbunătățirea calității somnului

3. Sunt greu de utilizat

Deși mecanismele care fac masajul atât de plăcut pot părea extrem de complicate, totuși, utilizarea fotoliilor de masaj este foarte ușoară. Având la dispoziție o telecomandă multifuncțională, tot ce aveți de făcut este să vă setați programul dorit și să va bucurați în liniște de masajul de relaxare ales.

4. Sunt greu de întreținut

Fotoliile de masaj arată ca niște fotolii obișnuite, indiferent de materialul din care sunt confecționate. Chiar dacă sunt îmbrăcate în stofă sau în piele, întreținerea lor nu este cu nimic mai complicată decât a canapelei pe care vă odihniți în living. Mecanismul de la interior, care permite funcționarea programelor de masaj, este într-adevăr mai complicat, dar nu trebuie să vă faceți nicio grijă în privința lui. Fotoliile de masaj beneficiază de garanție la achiziție și orice situație neplăcută care împiedică buna funcționare a acestora va fi verificată de un reprezentant autorizat.  

5. Sunt un lux inutil

Imaginați-vă că aveți posibilitatea sa beneficiați de o sesiune de masaj la orice oră din zi și din noapte. Optând pentru un fotoliu de masaj, nu trebuie să părăsiți locuința, nu trebuie să faceți programare la un salon și nici nu sunteți limitați de timp. 

6. Nu se pot compara cu masajul uman

Utilizând fotoliile de masaj, ne putem bucura de aceleași beneficii ca și în cazul unui masaj realizat de un profesionist, datorită funcțiilor specifice și de mare finețe: 

  • Role 2D, 3D și chiar 4D 
  • Airbaguri ce asigură o presiune ușoară pe zonele dorite
  • Încălzitoare – conferă relaxarea mușchilor încordați
  • Poziționare reglabilă
  • Tehnologie de scanare corporală
  • Tehnologia gravitației zero

Achiziționarea unui fotoliu de masaj nu reprezintă un răsfăț inutil sau o extravaganță nejustificată. De fapt, un fotoliu de masaj poate fi asemănat cu un echipament de sport, care oferă, la rândul lui, o serie de avantaje, față de mersul la o sală de antrenamente.  Beneficiile pentru sănătate menționate mai sus reprezintă principalul argument împotriva acestui mit.

Fotoliile de masaj moderne beneficiază de tehnologii de ultimă generație. Mulți oameni se gândesc la o experiență rigidă și mecanică, dar în realitate vorbim despre masaj cu o presiune care poate fi reglată, atât ca intensitate, cât și ca zone de aplicare a masajului. Cu ajutorul unui fotoliu de masaj vă puteți bucura de mișcări fluide și opțiuni personalizate, care vor asigura o relaxare completă. 

Deoarece au un design și un stil elegant, fotoliile de masaj pot fi ușor incluse în orice locuință. Dacă sunteți dispuși să amenajați o zonă din casă cu elemente specifice unui salon de relaxare, să ascultați muzică pentru diminuarea stresului și să aprindeți o lumânare parfumată sau o lampă cu uleiuri esențiale, veți beneficia de o experiență de lux și veți putea aprecia la maxim avantajelele unui masaj de calitate