Cele mai bune tipuri de fotolii de masaj cumpărate în 2020

Cele mai bune tipuri de fotolii de masaj cumpărate în 2020

În 2020, multe persoane au lucrat de acasă și nu au mai putut merge la salonul de masaj, cum obișnuiau, probabil, înainte de pandemie. De aceea, tot mai mulți români au acordat o atenție deosebită soluțiilor de relaxare disponibile chiar în confortul și siguranța propriei locuințe. 

Astfel, ei au ales să cumpere fotolii de masaj profesionale, dotate cu tehnologie de ultimă generație, care pot oferi un masaj de relaxare și chiar terapeutic la fel de eficient ca un specialist. Alegerea modelului potrivit de fotoliu se face în funcție de bugetul disponibil, de nevoile și preferințele fiecărui client, dar și de sistemul de masaj oferit.

Prezentăm, în acest articol, un top al celor mai apreciate tipuri de fotolii de masaj care au fost cumpărate în 2020, astfel încât, persoanele care vor să investească într-un produs de calitate să știe ce anume să aleagă.

1. Fotolii de masaj de tip 4D

Aceste fotolii moderne sunt dotate cu sisteme de scanare automată, sisteme de încălzire și comenzi vocale. Opțiunea de scanare automată este foarte importantă, mai ales, dacă fotoliul va fi folosit de către mai multe persoane. Prin scanare automată, sistemul fotoliului analizează parametrii specifici fiecărui utilizator, cum ar fi greutatea și înălțimea. Astfel, fotoliul va putea oferi un masaj personalizat.

Programele automate de masaj asigură mișcări similare celor efectuate de terapeuți profesioniști, iar utilizatorul poate selecta tipul de masaj dorit. Spre exemplu, terapia prin căldură ajută la ameliorarea durerilor, stimulează circulația sângelui și relaxează foarte bine mușchii. Unele fotolii de masaj de tip 4D oferă încălzire la spate și picioare, „frământare“ la gambe, un număr nelimitat de combinații de masaj pentru programele manuale și 12 programe automate de masaj.

Sursa foto: https://www.komoder.ro/fotoliu-cu-masaj/komoder-4d-luxury.html 

2. Fotolii cu masaj prin perne de aer și reflexoterapie

Clienții care doresc un produs pentru masaj complet, de relaxare și terapeutic, pot alege un model de fotoliu care oferă atât reflexoterapie cu masaj la tălpi, cât și masaj prin presiune cu perne de aer. 

Astfel, pentru un masaj perfect de relaxare, aceste fotolii asigură presiune prin perne de aer la nivelul umerilor, spatelui, brațelor, picioarelor și șezutului. Totodată, tehnologia de scanare preliminară a utilizatorilor ajustează automat înălțimea, pentru un masaj personalizat.

Sursa foto: https://www.komoder.ro/fotoliu-cu-masaj/focus-2.html 

În acest fel, utilizatorul beneficiază de un masaj complet al spatelui, cu ajutorul a patru mâini de masaj 3D inteligente, silențioase și ajustabile, perfecte inclusiv pentru masaj cervical. Funcția de reflexoterapie, prin sistem cu role triple, oferă și masaj la nivelul tălpilor, stimulând centrii nervoși.

3. Fotoliile de tip capsulă

Un fotoliu de tip capsulă combină tehnologia modernă cu un design deosebit, futurist, asemeni unui „cuib” care oferă utilizatorului relaxare și o experiență cu adevărat unică. Astfel, fotoliul devine și un important element de design, integrat perfect în stilul de amenajare al unei încăperi moderne și elegante. 

Sistemul de ultimă generație oferă un masaj al întregului corp, ameliorând, astfel, durerile de ceafă, lombare sau pe cele provocate de o postură greșită. În acest fel, utilizatorul va scăpa de problemele provocate de stilul de viață stresant și sedentar și se va putea relaxa în acest fotoliu tip capsulă, pentru a uita, măcar pentru câteva minute, de orice grijă.

Sursa foto: https://www.komoder.ro/fotoliu-cu-masaj/prime.html

Indiferent ce tip de fotoliu preferă clienții, noi recomandăm să fie cumpărat un model care oferă masaj simultan în cel puțin trei regiuni ale corpului, are sistem de încălzire și telecomandă, pentru ajustarea simplă și rapidă a setărilor. Ținând cont de aceste criterii, clientul va alege, cu siguranță, un produs de calitate, dotat cu tehnologie modernă, care îi va oferi masaj de relaxare, dar și unul terapeutic, ameliorând sau, chiar, prevenind unele probleme de sănătate.