Fotoliu de masaj Inada Sogno Dreamwave. Ghid de utilizare pentru clienţii Komoder.

Fotoliul de masaj Inada Sogno Dreamwave oferă o experiență atât de plăcută încât depășeste orice așteptări pe care le-ați putea avea de la un fotoliu de masaj.

Odată ce aţi testat un fotoliu de masaj Inada, veți fi convins că nu există pe piață un fotolii de masaj asemănătoare. Instrucțiunile ce urmează au rolul de a vă ajuta să vă bucurați cât mai mult de sesiunile de masaj Inada Sogno Dreamwave. După ce aţi primit acasă fotoliul de masaj Inada Sogno Dreamwave prin Komoder, vă recomandăm să parcurgeţi aceste instrucțiuni, pentru a vă bucura de toate funcționalitățile fotoliului de masaj.

Fotoliu de masaj Inada Sogno Dreamwave - Komoder.ro

Cele mai accesibile programe de masaj

O sesiune care să acopere toate funcţiile de masaj necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute. Deși ar putea să vi se pară mult, veți vedea că timpul trece foarte repede. Dacă veţi petrece acest timp într-o sesine completă de masaj veţi putea evalua corect acest uimitor și complex fotoliu de masaj. Pentru a avea parte de o sesiune completă a funcționalităților fotoliului de masaj Inada Sogno, vă recomandăm să încercați toate cele cinci programe automate și (opțional) o sesiune de masaj manuală:

  1. Sesiunea rapidă ( QUICK ) – cu perna pentru spate
  2. Sesiunea de extensie (STRETCH) – fără perna pentru spate
  3. Masajul pentru dimineață (MORNING) – fără perna pentru spate
  4. Masajul relaxant pentru noapte (NIGHT) – fără perna pentru spate
  5. DreamWave – fără perna pentru spate

Pregătiţi-vă pentru o experienţă în fotoliul de masaj Inada Sogno Dreamwave urmând câțiva pași simpli:

  1. Scoateți-vă pantofii. Nu vă puteți bucura de adevărata experiență a masajului pentru picioare și gambe dacă rămâneți încălțat.
  2. Dați-vă jos îmbrăcămintea groasă.
  3. Dați-vă jos ceasul, cerceii mari și brățările.
  4. Scoateți-vă portofelul și telefonul mobil din buzunare.
  5. Sunteți gata să începeți!

Așezați-vă pe fotoliu cu coapsele împinse în spate, până atingeți spătarul. Nu vă faceți probleme dacă picioarele nu vă ajung până în partea de jos a sistemului pentru picioare. După așezarea corectă în fotoliu, orice persoană cu o înălțime de peste 1,5m va sta confortabil. Coatele trebuie fixate până în spatele cotierelor.

Masajul 3D

La început unitatea de masaj pentru ceafă și spate trebuie să se afle într-o poziție joasă, puţin incomodă (chiar sub vârful umerilor), înainte de a începe rabatarea. Porniţi fotoliul şi veți remarca faptul că unitatea de masaj pentru ceafă și umeri se așează la locul potrivit, strângându-se ușor deasupra umerilor. Întâi fotoliul de masaj se va rabata, după care veți simți mecanismul cu role 3D pornind de-a lungul șirei spinării. În această etapă, este foarte important să vă țineți capul pe spate și corpul să vă fie relaxat.

Sogno este echipat cu tehnologia de personalizare a masajului, brevetată de Inada. La începutul fiecărei sesiuni de masaj, fotoliul rabatabil Inada Sogno va efectua o scanare a corpului utilizatorului, pentru a determina profilul acestuia. După aceea, va compara profilul scanat cu cele 106 profile stocate în memorie și va selecta profilul cel mai apropiat de cel al utilizatorului.

În acest moment ar trebui să vă simțiți deja confortabil în fotoliul de masaj. Spre deosebire de alte scaune de masaj, Inada Sogno Dreamwave este complet “auto-adaptativ”. Lungimea fotoliului și lățimea suprafeței pentru umeri se reglează automat pentru a se potrivi perfect profilului dumneavoastră. Înainte de începerea sesiunilor de masaj, Inada Sogno Dreamwave va declanșa tehnologia brevetată Inada de scanare a corpului, ce va determina personalizarea mișcărilor de masaj, conform profilului corpului utilizatorului.

PROGRAMUl QUICK

QUICK este un program de 8 minute ce prezintă sumar caracteristicile/funcțiile produsului. Această sesiune va permite testarea doar a celor mai importante caracteristici ale scaunului de masaj Sogno. Este un “aperitiv” proiectat doar să insinueze ceea ce poate să facă fotoliul Inada. Deci, dacă veţi considera că programul QUICK este uimitor – aşa cum toţi utilizatorii Inada Sogno reacţionează – să știți că încă nu ați văzut prea multe! Iată trei elemente importante pe care să le aveți în vedere în timp ce testați sesiunea QUICK :

  • Veți experimenta o ușoară tracțiune în zona cefei, funcționalitate brevetată de Sogno.
  • Veți afla ce înseamnă un masaj cu o acoperire de 3050cm². Aceasta este o suprafață mult mai mare decât suprafața acoperită de orice alt fotoliu existent pe piață.
  • Veți fi absolut surprinși de tehnologia DreamWave, tehnologie disponibilă doar în cazul produselor Inada. Coapsele și talia dumneavoastră vor pluti delicat dintr-o parte în alta, printr-o mișcare de ondulare în formă de opt. Această mișcare este produsă simultan cu celuluele de aer ce acționează la nivelul coloanei, pentru a imprima o mișcare rotativă cu adevărat uimitoare, cu puternic caracter terapeutic.

Inada proiectează și produce fotolii de masaj din anul 1962, fiiind cel mai bun producător de fotolii de masaj din lume. Inada s-a orientat 100% asupra fotoliilor de masaj şi asupra tehnologiei acestora.

Pe parcursul sesiunii QUICK , veți experimenta o ușoară tracțiune a mușchilor cefei ce permite relaxarea și detensionarea acesteia și a umerilor. Veți avea posibilitatea să testați funcțiile de STRETCHing ale lui Inada Sogno și tehnologia brevetată DreamWave. Tehnologia DreamWave mobilizează delicat mușchii și partea inferioară a coloanei, permițând relaxarea profundă a aceastora.

Durata sesiunilor de masaj pre-programate este variabilă. Aceasta este dependentă de etapa de scanare a corpului, în care se determină forma și înălțimea corpului utilizatorului. Este dovada că funcția de scanare poate influența “decizia” finală pe care fotoliu o ia privind modul și durata masajului.

PROGRAMUl STRETCH

După programul QUICK , este momentul să începeți să apreciați cu adevărat ce poate face o sesiune de masaj pre-programată! Veți putea experimenta sesiunea unică STRETCH.

La inițierea programului STRETCH, fotoliul va reveni automat în poziția vericală. După ce fotoliu se află în pozițe perfect verticală puteţi înlătura perna pentru ceafă și cea pentru spate. Scopul acestei acțiuni este acela de a vă permite să vă bucurați complet de tratamentul de mobilizare a întregului spate oferit de Sogno prin intermediul acestui program. Ca toate sesiunile automate, STRETCH va începe cu acțiunea de scanare a corpului. Pe parcursul acestei sesiuni puteți remarca următoarele:

  • Observați că Sogno știe unde se află lobul dumneavoastră occipital – umflătura din partea dorsală a capului – și o va fixa, după care va imprima corpului dumneavoastră o mișcare delicată de tractare; tehnologie unică pentru Sogno;
  • Aproape tot ce experimentați pe parcursul acestei sesiuni STRETCH este brevetat de Sogno. Aceste mișcări pur și simplu nu sunt disponibile în cazul niciunui alt fotoliu de masaj.

Observați cât de metodic lucrează Inada Sogno Dreamwave. Acesta este un fotoliu de masaj incredibil de “răbdător”, deoarece Inada a investit atât de mult timp în designul masajului în sine. Experții recunosc și susțin următorul fapt: sesiunile de masaj oferite de fotoliile Inada sunt mai bine sincronizate și integrate decât cele oferite de orice alt produs similar de pe piață. STRETCH este o sesiune de extensie. Nu este o sesiune de masaj. Observați că nu are loc nicio operație de strângere, bătaie, ci doar mișcări de mobilizare a spatelui, proiectate pentru a asigura mișcări de mobilizare terapeutice de-a lungul întregii coloane și al coapselor.

Timp de utilizare: peste 10.000 de sesiuni de masaj

Inada testează toate mecanismele produse la o anduranță standard de 10,000 de sesiuni individuale de masaj. Cu alte cuvinte, utilizat o dată pe zi, în fiecare zi, vă puteți aștepta ca fotoliul dumneavoastră Inada Sogno Dreamwave să funcționeze timp de 24 de ani!

Pe măsură ce STRETCH se apropie de final, puteți constata (pe parcursul demonstrației) că mai aveți încă de experimentat un masaj complet. În acest moment, puteţi testa sesiunea MORNING. Aceasta va fi prima dumneavoastră interacțiune cu funcționalitățile de masare ale lui Inada Sogno. După încheierea programului STRETCH, este recomandat să vă ridicaţi COMPLET din fotoliu după care să apăsaţi butonul MORNING al telecomenzii.

PROGRAMUL MORNING

Ca și în cazul sesiunii STRETCH, sesiunea de masaj MORNING începe cu scanarea corpului, pentru a adapta masajul profilului dumneavoastră corporal. Dacă vă treziți cu o durere de spate, veți aprecia modul în care Sogno vă relaxează zona inferioară a spatelui și șira spinării, pregătindu-vă pentru provocările unei noi zile. MORNING este de asemenea foarte eficient pentru relaxarea zonei umerilor unde cei mai mulți dintre noi resimțim un nivel înalt de tensiune. Iată ce puteți remarca pe parcursul sesiunii de masaj MORNING:

  • Este proiectat de un maestru japonez pentru a direcționa energia din părțile periferice ale corpului către centrul acestuia, din componentele exterioare ale corpului către inimă. Astfel, vă veți simți revigorat și plin de energie. Având această idee în minte, încercați să observați ce se întâmplă pe parcursul sesiunii MORNING;
  • Pe parcursul sesiunii de masaj MORNING, remarcați din nou cât de bine sunt sincronizate toate mișcările de masaj. Veți identifica anumite pattern-uri și veți simți cum masajul progresează exact în direcția în care trebuie, acționând asupra componentelor corpului exact așa cum vă așteptați!

Fotoliile de masaj Inada sunt adecvate pentru persoane cu înălțimi cuprinse între 1.5 și 2m. Aceasta este cea mai mare arie acoperită de vreun fotoliu de masaj de pe piață! Inada Sogno este un fotoliu de masaj “complet auto-adaptativ”.

PROGRAMUL NIGHT

După terminarea sesiunii MORNING, este momentul să treceți la masajul NIGHT (noapte), o sesiuine proiectată pentru a face exact opusul sesiunii MORNING. Programul NIGHT este capabil să vă relaxeze complet și să vă pregătească de un somn liniștit! Când treceți de la MORNING la NIGHT, veți fi uimit de cum același fotoliu poate să se comporte atât de diferit – totul doar prin schimbarea programului.

Programul NIGHT este lent, metodic şi înlătură tesiunea acumulată pe parcursul zilei. Include de asemenea forța și subtilitatea tehnologiei DreamWave, legănându-vă delicat coapsele dintr-o parte în alta, înlăturându-vă gândurile… ajutându-vă să ajungeți într-o stare de completă relaxare.

Inada Sogno Dreamwave vă permite de asemenea să personalizați masajul, prin folosirea modului de masaj manual. Mai jos sunt câteva tipuri de masaje personalizate ce pot fi create prin folosirea opțiunilor manuale:

  • Masaj orientat în zona cefei;
  • Masaj mai dur pentru zona inferioară a spatelui, incluzând programul parțial cu role;
  • Masaj pentru tălpi;
  • Program complet cu role, fără masare…o dovadă excelentă a modului în care Sogno oferă toate beneficiile unui pat sau a unei mese masaj

În modul de masaj manual, Sogno permite peste 1,000 de combinații de masaj.

Ultima sesiune Sogno: DreamWave!

NIGHT ia sfârșit. Vă aflați în poziție complet aplecată. Apăsați POWER. Apăsați DreamWave.

Ridicați complet fotoliul Inada Sogno Dreamwave. Suportul pentru picioare se va afla în poziția coborât. Ridicați până la capăt (sau aproape până la capăt) suportul pentru picioare. DreamWave este silențios şi complet relaxant. Totul se rezumă la masarea și relaxarea de la coapse în jos, prin mișcarea unică în formă de opt a șezutului. Acest program este grozav când vă uitați la TV, când citiți o revistă sau o carte sau când vă odihniți pur și simplu. Ca și în cazul programului NIGHT, veți sesiza că această sesiune este foarte, foarte relaxantă.

În acest punct, deși vi se pare greu de crezut, veți aţi petrecut peste o oră testând Inada Sogno Dreamwave. Ce este uimitor este faptul că încă nu ați experimentat tot ce poate face acest fotoliu.

PROGRAMUL FULL BODY

Spre exemplu: nu ați experimentat încă masajul FULL BODY, pentru întregul corp. Imaginați-vă această experiență! Economisiți timp și stres! Inada este brandul pe care toată lumea ajunge să în cumpere în final. Având un preț premium, oamenii sunt inițial tentați să cumpere un alt produs. Până la urmă, achiziția devine mult mai scumpă decât dacă ar cumpăra Sogno de la început.

Este recomandat să parcurgeţi şi manualul de utilizare


Acest ghid este foarte important pentru cei care nu au parcurs manualul în limba română şi engleză cu care Inada Sogno Dreamwave este expediat spre clienţii din România. Este indicat să a
cordați 20 de minute din timpul dumneavoastră citirii manualuilui de utilizare. Vă va ajuta să profitați la maximum de funcționalitățile scaunului de masaj Sogno.

Cei mai mulți utilizatori afirmă că nu au mai experimentat un astfel de masaj până la Inada Sogno Dreamwave. Este de asemenea adevărat faptul că, în ciuda prețului, fotoliul de masaj Inada Sogno este o investiție excelentă în sănătatea și starea dumneavoastră de bine.

Vizitaţi toată gama de fotolii cu masaj Inada ».