Fotoliu de masaj ADRIATICA 4D cu Touch Screen, 12 Auto Programe, Joystick 4D, încălzire, space saver, zero gravity, bluetooth.

păreri
  • Ne pare rău!
    Stocul s-a epuizat!
  • Nu rataţi ultimele unităţi rămase în stoc pentru următoarele modele:

    Fotoliu de masaj PRIMEFotoliu de masaj PRIME

Sunați-ne acum0746.297.773

Experiența oferită de Adriatica va fi una de neuitat!

ADRIATICA este un fotoliu de masaj din noua generaţie Komoder, dotat cu 4 mâini de masaj 4D inteligente, silenţioase, ajustabile și mobile pentru ca masajul spatelui să fie complet. Adriatica utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Lungimea șinei vă asigură un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Adriatică vă îmbrățișează cu o multitudine de perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare)

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Indiferent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și de reflexoterapie de excepție.

Fotoliu de masaj Adriatica

Reflexoterapia este un tip de masaj absolut necesar

Fotoliul de masaj Adriatica este dotat cu funcția de reflexoterapie, cu role triple pentru masajul tălpilor. Această funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

Extensie automată pentru suportul gambelor

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde automat, lungimea maximă a extinderii fiind de 16 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

Butoane de rabatare pe bratul drept

Adriatica va deveni parte din familia dumneavoastră și îl veți îndrăgi

Adriatica este dotat cu un set de maini mecanice 4D, inteligente și silențioase. Se remarcă prin acest mecanism capabil să execute 6 tipuri de masaj cu 6 nivele de intensitate. Aceste mâini mecanice ajută inclusiv la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: înălțime și poziția umerilor în fotoliu.

Veți folosi fotoliul de masaj Adriatica din dragoste pentru masaj și relaxare

Dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia fotoliului permite să ajustați mecanismul de masaj. Puteți selecta distanța dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferați, puteți opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteți apela funcția de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

role de masaj

Dotat cu sistem de încălzire

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe timpul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj Adriatica devine unul dintre cele mai complexe fotolii de masaj de pe piață. Funcţia de încălzire a spatelui utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu.

Adriatica este un fotoliu de masaj pe care îl veți iubi imediat

Experiența de masaj oferită de Adriatica este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic - Tehnologia este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Incalzire

Masaj pentru umeri, cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient în zona musculaturii paravertebrale.

Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Prevăzut cu perne cu aer ce respectă curbura brațelor umane, Adricatica oferă un masaj complet al acestora. Pernele de aer vă vor relaxa şi revigora braţele şi palmele.

Masajul picioarelor cu perne de aer

Suportul pentru picioare este echipat cu perne cu aer, asigurând masajul prin presiune al acestora.

Masajul gambelor cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Activați funcția de masaj prin compresie cu perne de aer pentru a stimula punctele de presopunctură. Această funcție vă va relaxa picioarele și veți simți o îmbunătățire a musculaturii acestora.

perne de aer

Experimentați serviciile unui maseur neobosit care cunoaște:
12 programe automate
6 tipuri de masaj
6 nivele de intensitate

adriatica

5 cm față de perete - Funcția inteligentă pentru economisirea spațiului

Fotoliul este conceput pentru spații reduse, astfel că, față de peretele din spate este nevoie de o distanță de doar 5 cm când fotoliul de masaj se află în ciclul de funcționare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Aspect plăcut. Design funcțional

Forma dinamică a acestui fotoliu a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a economisi spațiul din casă. Acest model este ideal atât pentru casă, apartament, sau birou, chiar și acolo unde spațiul este limitat.

space saver

Fotoliul vă scanează și se ajustează

Adriatica este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Sistem de role 4D

Adriatica este dotat cu un set de mâini mecanice 4D, care se deplasează în sus și în jos, întinzându-se înainte și înapoi, executând, de asemenea, și mișcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Scanare la Fotoliu de masaj Adriatica

Panoul de control LED Touch Screen

Adriatica încorporează o tabletă LED Touch Screen cu ajutorul căreia puteți controla întreaga experiență de masaj.

telecomanda

Joystick 4D

Ordonați fotoliului să execute intensitatea pe care o doriți. O altă dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia 4D a fotoliului permite să ajustați adâncimea rolelor folosind Joystick-ul plasat pe brațul drept al fotoliului. Puteți alege unul din cele 6 nivele de intensitate ale rolelor de masaj, bucurându-vă de un masaj profund al cefei spre exemplu, sau o funcție de rulare profundă pentru corectarea posturii corporale.

joystick

Butoane pentru control. Port USB

Noul fotoliu de masaj Adriatica oferă acces rapid a butoanele de control. Prin această funcție, puteți opri rapid ciclul de masaj, modifica poziția "zero gravity" schimba programele automate de masaj sau activa funcția de extensie a suportului pentru picioare. De asemenea, puteți alimenta un smartphone cu ajutorul portului USB.

butoane

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare completă. Noul fotoliu Adriatica permite rabatarea în pozițiilor "zero gravity".

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

zerogravity

Sistem Audio încorporat.
Amplificați starea de bine!

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul Adriatica este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exemplu.

audio

Suferiți de dureri musculare?
Adriatica tratează contracturile

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj din zona umerilor, brațelor și picioarelor.

Fotoliul de masaj Adriatica este conceput pentru utilizatori diferiţi, având 12 programe de masaj automate care oferă un masaj de calitate și care, bineînțeles, satisface aşteptări diferite.

contracturi

Specificaţii şi caracteristici tehnice

AUTO MODE: Programe de masaj automate 12 : Master, Queen, Sport Care, Soft, Deep Shiatsu, Office, Stretch, Sleep, Spa, Neck & Shoulder, Waist & Back, Slim
PRO MODE: Tehnici de masaj 6: frământare, lovire, bătăi scurte, shiatsu, prindere, guasha
MEMO MODE: Programe care pot fi memorate în tableta fotoliului 6 programe care pot fi salvate în memorie
Nivele de intensitate 6 nivele
Timer Da, din 5 în 5 minute, până la o sesiune de 30 de minute
Masaj pe toată suprafața spatelui Da, cu șină curbată de 135 cm
Spătar rabatabil, electric Da, 5 cm față de perete
Suportul pentru picioare/gambe Automat extensibil 16 cm, cu senzor de control în zona călcâielor
Perne de aer în zona șoldurilor Da
Perne de aer în zona gambelor Da
Role de masaj 4D pe șină curbată de 135 cm
Masaj pentru fesieri Da
Masaj pentru gambe Da, cu perne de aer
Reflexoterapie Da
Încălzire La spate
Butoane Rapide de control Da, pe brațul drept: stop/start, port USB, schimbare programe automate, extensie suport pentru gambe, rabatare, zero gravity, stretch
Bluetooth Da, pentru muzică
Suport pentru panoul de control Touch Screen Da
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană
Greutatea fotoliului (kg) 118 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Video unboxing și asamblare:
Culori
negru negru rosu ivory albastru gri albastru
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Părerea clienților:

Multumesc pentru livrarea acestui produs excelent.
- de la
Corina Calinescu / Brasov
5 / 5 puncte
Doresc sa va felicit pentru promptitudinea cu care mi-ati livrat acest fotoliu de masaj. Sunt multumita de serviciile dumneavoastra, iar despre produs pot sa spun ca este mult pentru asteptarile mele. Este un fotoliu foarte frumos, elegant si masajul este extraordinar. Felicitari pentru produsele de calitate pe care le aveti.
Masajul este deosebit!
- de la
Szekely Stefan / Cluj
5 / 5 puncte
Ne place foarte mult masajul si in special faptul ca putem regla intensitatea masajului 4D. Este un fotoliu aspectuos, performant si toata familia il foloseste. Ma bucur ca v-am ales. Si multumesc pentru cadou.
Am primit fotoliul chiar acum. Nu ne putem dezlipi de el.
- de la
Cornelia Manciu / Pipera
5 / 5 puncte
V-am sunat dar va si scriu si aici faptul ca am primit fotoliul mai devreme. A fost mult de lucru deoarece le-am cerut angajatilor dumneavoastra sa monteze fotoliul la mansarda. A fost dificil dar in final masajul extraordinar ne-a facut viata mai frumoasa. Va voi recomanda deoarece ati raspuns prompt solicitarilor mele iar Adriatica este fotoliul de masaj pe care l-am cautat.
Fotolii de masaj - Modele Similare
Prime e cel mai nou fotoliu cu masaj care foloseste doua mecanisme inteligente distincte 4D pentru zona spatelui.
detalii
3 păreri
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzătoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Și depozităm în condiții perfecte.

Manipulare în siguranță.

Alegeţi un fotoliu de masaj profesional Komoder şi beneficiaţi de livrare premium la data şi ora stabilită.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare și Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!

Testați fotoliile de masaj Komoder în cele 5 Showroom-uri

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.