Cele Mai Populare Fotolii de Masaj Komoder

ALBERT II, FOCUS II și VICTORIA II sunt cele mai populare fotolii de masaj din oferta KomoderDat fiind faptul că 2021 este aproape de final, am decis să aruncăm o privire asupra celor întâmplate în acest an. Astfel, vă prezentăm cele mai populare 3 fotolii de masaj alese de clienții noștri în 2021. Suntem convinși că aceste modele nu își vor pierde succesul nici în 2022, deoarece ele reprezintă cel mai bun raport preț-beneficii.

Fotoliu de masaj KOMODER ALBERT II

ALBERT II este dotat cu 8 programe de masaj, reflexoterapie, sistem de încălzire, space saver, zero gravity, muzică prin bluetooth și comandă vocală. 

Cu 8 programe automate și 7 tipuri de masaj, fotoliul de masaj Albert II oferă un masaj personalizat în funcție de așteptările utilizatorilor. Este dotat cu sistem de încălzire pentru spate care accentuează eficiența masajului înlăturând senzația de frig pe timpul iernii. Odată activată funcția de încălzire, pernele de aer din zona lombară se încălzesc treptat facilitând relaxarea musculaturii. Este un fotoliu de masaj pe care îl veți adora imediat.

Experiența oferită de ALBERT II este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic. Tehnologia 3D cu încălzire este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale. 

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

Pentru mai multe informații, deschideți Komoder ALBERT II.

Fotoliu de masaj KOMODER FOCUS II – Cel mai bine vândut 

FOCUS II este un fotoliu de masaj din noua generaţie Komoder 2021, dotat cu 4 mâini de masaj 3D inteligente, silenţioase, ajustabile și mobile pentru ca masajul spatelui să fie complet. FOCUS II utilizează noul sistem de masaj în „L” de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Fotoliul vă oferă un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare). De asemenea, beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Indiferent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și un masaj de reflexoterapie de excepție.

FOCUS II va deveni cel mai iubit membru al familiei dumneavoastră. Dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia permite să ajustați mecanismul de masaj. Puteți selecta distanța dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferați, puteți opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteți apela funcția de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului. Pentru mai multe detalii, deschideți Komoder Focus II.

Fotoliu de masaj KOMODER VICTORIA II

Fotoliul de masaj care vă va schimba viața și timpul liber. 

VICTORIA II face parte, de asemenea, din noua generație dotat cu 4 mâini inteligente de masaj, care utilizează tehnologia 3D. Rolele de masaj sunt silenţioase, ajustabile și mobile asigurând un masaj complet al spatelui. Ca și Focus II, VICTORIA II utilizează sistemul de masaj în „L” de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Cu Victoria II veți experimenta serviciile unui kinetoterapeut neobosit: 8 programe automate, 5 tipuri de masaj, reflexoterapie și frământare a gambelor. 

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

Pentru mai multe detalii, deschideți Komoder Victoria II.

Așadar, cele mai populare fotolii de masaj din oferta Komoder se remarcă prin multitudinea de programe și tehnici de masaj, prin funcțiile care aduc un plus de confort și sănătate, și în special prin raportul calitate preț. 

Lăsând la o parte aspectele tehnice și de design, până la urmă decizia finală vă aparține. Pentru asta, vă așteptăm în show-urile Komoder din țară, unde puteți testa produsele pentru a alege cel mai potrivit scaun de masaj pentru dumneavoastră. Komoder vă oferă servicii de livrare și montaj la domiciliu.