Fotoliu de masaj VICTORIA II. Varianta îmbunătățită cu funcția de frământare la gambe.

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VICTORIA II - Proiectat pentru toată familia. Fotoliul de masaj care vă va schimba viața și timpul liber

VICTORIA II este un fotoliu de masaj din noua generație dotat cu 4 mâini inteligente de masaj, care utilizează tehnologia 3D. Rolele de masaj sunt silenţioase, ajustabile și mobile asigurând un masaj complet al spatelui. VICTORIA II utilizează sistemul de masaj în "L" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Fotoliul vă oferă un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare)

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Indiferent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și un masaj de reflexoterapie de excepție.

Fotoliu de masaj VICTORIA II

Un masaj eficient debutează cu o sesiune de reflexoterapie

Fotoliul de masaj VICTORIA II este dotat cu funcția de reflexoterapie. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapidă a oboselii fizice sau psihice

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

Butoane de rabatare pe bratul drept

VICTORIA II va deveni cel mai iubit membru al familiei dumneavoastră

Dotat cu un set de mâini mecanice inteligente, utilizând tehnologia 3D, acestea se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Acestea ajută inclusiv la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Veți folosi VICTORIA II din dragoste pentru masaj și pentru relaxare

Dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia fotoliului permite să ajustați mecanismul de masaj. Puteți selecta distanța dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferați, puteți opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteți apela funcția de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

role de masaj

Dotat cu sistem de încălzire

Încălzirea accentuează eficienţa masajului înlăturând senzația de frig pe timpul iernii. Odată activată funcția de încălzire, pernele de aer din zona lombară se încălzesc treptat facilitând relaxarea musculaturii.

VICTORIA II este un fotoliu de masaj pe care îl veți iubi imediat

Experiența de masaj oferită de VICTORIA II este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic. Tehnologia 3D este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Incalzire

Masaj pentru umeri, cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient în zona musculaturii paravertebrale.

Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Pernele cu aer respectă curbura brațelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj vă va relaxa și revigora brațele și palmele.

Masajul picioarelor cu perne de aer

Suportul pentru picioare este echipat, de asemenea, cu perne cu aer pentru masajul prin presiune al acestora.

Masajul gambelor cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Activați funcția de masaj prin compresie cu perne de aer pentru a stimula punctele de presopunctură. Această funcție vă va relaxa picioarele și veți simți o îmbunătățire a musculaturii.

perne de aer

Experimentați serviciile unui kinetoterapeut neobosit:
8 Programe Automate
5 tipuri de masaj
Reflexoterapie și frământare a gambelor

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj VICTORIA II este conceput pentru utilizatori diferiţi, având 8 programe de masaj automate care oferă un masaj de calitate și care, bineînțeles, satisface diferite aşteptări.

5 cm față de perete - Funcția inteligentă de salvare a spațiului

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că, faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Aspect plăcut. Design funcțional

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

space saver

Fotoliul vă scanează și se ajustează

VICTORIA II este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Sistem de role 3D

VICTORIA II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Scanare la Fotoliu de masaj VICTORIA II

Telecomandă cu suport. Alimentare smartphone folosind portul USB

VICTORIA II este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau a altor dispozitive.

telecomanda

Comandă vocală

Ordonați fotoliului să execute masajul pe care-l doriți, în poziția pe care o doriți. Dumneavoastră vă veți relaxa fără a fi nevoie să controlați fotoliul din telecomandă. Toate comenzile sunt notate pe spatele telecomenzii, doar trebuie să-i rostiți fotoliului comanda.

comanda vocala

Joystick Zero Gravity și butoane pentru control

Noul VICTORIA II permite accesul mai uşor la butoanele de control. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie.

butoane

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă. Noul fotoliu VICTORIA II permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity.

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal pe asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

zerogravity

Sistem audio încorporat. Amplificați starea de bine!

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul VICTORIA II este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exemplu.

audio

Frământare pentru gambe și extinderea suportului dedicat gambelor

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 20 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

suport picioare

Specificaţii şi caracteristici tehnice

8 Programe automate de masaj Comfort
Relax
Stretch
Shoulder & Neck
Back & Waist
+ 3 (F6, F7, F8)
Timer Da
Masaj 3D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 135 cm.
Distanța dintre rolele de masaj Ajustabilă în 3 trepte
Posibilitate de masaj în punct fix Da
Intensitatea pernelor de aer Ajustabile pe 3 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 5 trepte
Spătar rabatabil electric Da.
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 20 cm
Perne de aer în zona lombară Da. Încălzite.
Perne de aer la gambe Da
Role masaj 3D
Masaj pentru fesieri Da
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da. Ajustabilă pe 3 trepte
Frământare la gambe Da.
Încălzire în zona lombară
Telecomanda Da
Suport pentru telecomanda Da.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 130 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 100 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Video unboxing și asamblare:
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:
Dimensiuni
dimensiuni
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Livrare in aceeasi zi! Felicitari!
- de la
Mihaela Corniciuc / Bucuresti
5 / 5 puncte
Recunosc ca sunt surprinsa de rapiditatea cu care am primit fotoliul. La ora 10 diminieata am testat la Baneasa la showroom si m-am decis asupra acestui fotoliu iar la ora 16 am primit produsul acasa in Pipera. Totul a mers excelent! Felicitari Komoder!
Victoria - un fotoliu de masaj electric de top. Multumesc
- de la
Catalin Grecea / Pipera
5 / 5 puncte
De multa vreme caut un fotoliu de masaj electric si am gasit acest model Victoria Komoder cu framanatare la gambe. Este excelent. Sunteti cei mai tari din piata dupa parerea mea!
Reduceri fotolii masaj foarte bune. Multumesc
- de la
Cornelia Marincas / Brasov
5 / 5 puncte
Am cautat sa profit de reduceri fotolii masaj. Multumesc pentru newsletterul de blackfriday. Am lansat comanda chiar acum. Astept produsul acacas!!!
Suntem încântați!
- de la
Marius Panaite / Bacau
5 / 5 puncte
L-am cumpărat în octombrie 2021, fiind al doilea fotoliu de masaj achiziționat. Față de primul, este cu mult îmbunătățit - inclusiv calitatea pielii sintetice - având aproape toate funcțiile necesare unui fotoliu de masaj de nivelurile mediu spre enter premium. Dacă cele 8 programe automate sunt mai strong (datorită tehnologiei 3D a rolelor), nu același lucru pot să-l spun despre cele manuale, care sunt mai blânde. Remarc și funcția inovatoare de frământare cu perne a gambelor, precum și cele 3 rânduri de role pentru masajul tălpilor. Mulțumesc domnului Horia Pascu, de la sediul Komoder din Cluj, pentru recomandările cu amabilitate făcute și echipei de la showroom-ul din Iași, care a adus și instalat fotoliul cu profesionalism. Raportul calitate-preț de promoție este bun, eu și soția suntem încântați și de ochelarii de masaj.
Serviciile oferite de Komoder sunt de nota 10!
- de la
Zoltán H. / Odorheiu Secuiesc
5 / 5 puncte
Am cumpărat prima data Focus 2, dar după o săptămână de folosinta am realizat ca am nevoie si de frământare gambe si am ales Victoria 2.. Cei de la Komoder au fost foarte prompți, au schimbat fără nicio problemă. Fotoliul e de calitate, oferă masaj intens, adânc, iar serviciile oferite de Komoder sunt de nota 10. 5 stele. Cu stima Zoltán
Modele similare
Fotoliu de masaj FOCUS III este dotat cu sistem revoluționar de încălzire, 15 programe automate, frământare pentru gambe, tabletă pentru control total, comandă vocală și multe alte funcții de masaj.
detalii
3 păreri
Fotoliu de masaj VELETA II, dotat cu robot pentru masaj 4D, 23 de programe automate, 11 tehnici de masaj, frământare pentru gambe, încărcare rapidă a telefonului, comandă vocală și multe funcții noi!
detalii
3 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special