Fotoliu de masaj Albert II cu 8 programe de masaj, 7 tehnici de masaj, muzică prin bluetooth, sistem de masaj SL de 135 cm, sistem de încălzire.

comandă telefonică0746.297.773

Utilizați serviciile unui fotoliu de masaj dotat cu:
8 Programe Automate
7 tipuri de masaj
Reflexoterapie

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj ALBERT II este conceput cu 8 programe de masaj automate care oferă un masaj personalizat în funcție de așteptările utilizatorilor.

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

Dotat cu sistem de încălzire pentru spate

Încălzirea accentuează eficienţa masajului înlăturând senzația de frig pe timpul iernii. Odată activată funcția de încălzire, pernele de aer din zona lombară se încălzesc treptat facilitând relaxarea musculaturii.

ALBERT II este un fotoliu de masaj pe care îl veți adora imediat

Experiența de masaj oferită de ALBERT II este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic. Tehnologia 3D cu încălzire este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

incalzire la fotoliu de masaj ALBERT II

Masajul brațelor cu perne cu aer

Pernele cu aer respectă curbura brațelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj vă va relaxa și revigora brațele și palmele.

masajul bratelor la la fotoliu de masaj albert 2

Fixarea umerilor cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient în zona musculaturii paravertebrale.

Masaj pentru braţe cu perne cu aer

Pernele cu aer respectă curbura brațelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj vă va relaxa și revigora brațele și palmele.

Masajul picioarelor cu perne de aer

Suportul pentru picioare este echipat, de asemenea, cu perne cu aer pentru masajul prin presiune al acestora.

Masajul gambelor cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Activați funcția de masaj prin compresie cu perne de aer pentru a stimula punctele de presopunctură. Această funcție vă va relaxa picioarele și veți simți o îmbunătățire a musculaturii.

perne de aer

Masaj pentru gambe și extinderea suportului dedicat gambelor.
Suport extensibil 20 cm.

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 20 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

Reflexoterapie - Masajul tălpilor

Fotoliul de masaj ALBERT II este dotat cu funcția de reflexoterapie. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapidă a oboselii fizice sau psihice

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

suport picioare

8 PROGRAME DE MASAJ AUTOMATE

Programe fotoliu de masaj ALBERT II

5 cm față de perete - Funcția inteligentă de salvare a spațiului

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că, faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă. Noul fotoliu ALBERT II permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity folosind două pistoane de rabatare.

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

Space saver

Scanare și adaptare inteligentă.

ALBERT II este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Robot de masaj 3D pe Șină SL 135 cm cu scanarea precisă a punctelor de acupunctură.

ALBERT II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Telecomandă cu fir.
Buzunar-suport pentru telecomandă.

Telecomanda fotoliu de masaj ALBERT II
Telecomanda fotoliu de masaj ALBERT II

Aspect plăcut. Design funcțional.

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

Design fotoliu de masaj ALBERT II

Sistemul audio încorporat. Ascultați muzica preferată în timpul masajului.

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică. Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul ALBERT II este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exemplu. Amplificați starea de bine!

bluetooth la fotoliu de masaj albert 2

Materiale de calitate

materiale la fotoliu de masaj albert 2

Specificaţii şi caracteristici tehnice

8 Programe automate de masaj Fast
Comfort
Relax
Full body
Neck & shoulder
Back & waist
Stretch
Sport recovery
7 Tehnici de masaj Knead
Tap
Knead & tap
Shiatsu
Knock
3D I
3D II
Timer Da
Masaj 3D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 135 cm.
Posibilitate de masaj în punct fix Da
Intensitatea pernelor de aer Ajustabile pe 3 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 3 trepte
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 20 cm
Încălzire în zona lombară Da.
Role masaj 3D
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da. Ajustabilă pe 3 trepte
Telecomanda Da
Buzunar pentru telecomandă Da.
Tapiţerie. Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 68 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Dimensiuni
dimensiuni
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:
Dimensiuni
Dimensiuni
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Rapiditate in livrare! Recomand
- de la
Claudia Maior / Bucuresti
5 / 5 puncte
Va multumesc ca mi-ati livrat asa repede. Doresc sa vad spun ca sunt multumita de fotoliu si va voi recomanda. Sotului ii place masajul - asa cum am sperat!
Cel mai bun fotoliu de masaj in acest buget!
- de la
Camelia Moldovan / Sibiu
5 / 5 puncte
Albert 2 cred ca este cel mai bun fotoliu de masaj in acest buget! Il avem de cateva zile si facem masaj de doua ori pe zi. Multumim. Suntem incantati.
Ma bucur ca v-am ales!
- de la
Cornel Istrate / Bucuresti
5 / 5 puncte
Ma bucur ca v-am ales! Multumesc ca nu m-ati sunat insistent cum fac alte firme. A fost o idee buna sa ma invitati la test. Comanda si livrare in aceeasi zi. Va voi recomanda.
Este un vis!
- de la
Brindusa Bizdic / Iasi
5 / 5 puncte
Komoder Iasi, va multumin pentru promptitudine, profesionalism, seriozitatea cu care ne-ati surprins atat de placut! Fotolius de masaj achizitionat cu ajutorul dvs a depasit mult asteptarile noastre!
Modele similare
ANDORRA este un fotoliu de masaj dotat cu robot de masaj 3D pe șină SL 135 cm capabil de scanarea precisă a punctelor de acupunctură.
detalii
4 păreri
MONACO este un fotoliu de masaj full body dotat cu robot de masaj 3D pe șină SL 135 cm - perfect adaptat pentru persoane inalte.
detalii
2 păreri
Komoder FOCUS II este un fotoliu de masaj 3D profesional, cu o cursă lungă de masaj de 135 cm, comandă vocală, scanare automată, încălzire și masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
5 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.