Cum te ajuta un masaj vibrational dupa o zi tensionata

Oboseala, stresul si tensiunea acumulata dupa o zi la birou si in oras ajung sa nu mai coopereze cu tine si sa te faca sa te simti lipsita de energie si fara interactiune cu o alta persoana, ba chiar devine o bariera dintre tine si familie. O reala problema atat la nivel fizic, psihic si chiar social, starea de stres este printre cea mai comuna problema cu care se confrunta oamenii.

O solutie care sa rezolve toate aceste probleme este masajul vibrational. Este o metoda de a detensiona muschii incordati, de a te destresa si de a iti reda starea de bine, dupa o zi plina.

Cum te poate ajuta un masaj vibrational efectuat de un fotoliu-maseur?

Poti alege sa mergi la un salon cu servicii de masaj sau poti alege sa cumperi un fotoliu masaj inteligent, incorporat cu numeroase functii si tehnici de masaj, perfect pentru zilele cand ajungi acasa de la birou, obosit.

Imbunatateste circulatia sangelui. Un prim rol al fotoliului de masaj este cel de sporire a circulatiei sangelui din intreaga zona a corpului. Intr-un fotoliu de masaj, sangele tau este pus in miscare si ajunge sa aiba un flux sanatos. Maini si picioare reci, flux lent de sange in corp care se resimte chiar prin amortirea membrelor sunt simptomele unei circulatii deficitare. Printr-un masaj vibrational, de activare a circulatiei sangvine, corpul tau se va simti mai bine, iar a doua zi, cu siguranta, mai odihnita.

Relaxeaza muschii. Din cauza sedentarismului si din cauza mersului pe jos, muschii corpului devin tensionati si contractati. Si cel mai adesea resimti durerea seara, cand pui off la toate activitatile de zi cu zi. Dar, din pacate, multe persoane nu reusesc sa isi puna off corpului si resimt o incordare la nivelul muschilor. Cum ar fi seara, cand vii acasa, cineva sa inceapa sa iti maseaza pana si buricele degetelor de la picioare? Muschii corpului pot fi acum mai calmi cu un fotoliu de masaj, cu functia de masaj vibrational.

Elimina durerile. Durerea este greu de suportat pentru majoritatea persoanelor, indiferent de cauza ei. Durerea la nivelul membrelor inferioare, cauzate de mersul si statul pe jos, durerea la nivelul coloanei vertebrale pot de multe ori sa iti epuizeze orice firimitura de energie pe care o aveai. Masajul vibrational este o metoda eficienta de a ameliora durerea si chiar de a o elimina.

Revigoreaza. Corpul are nevoie de stimuli, care sa ii activeze starea de energie si de buna dispozitie. Masajul vibrational, prin vibratiile mecanice, are rolul de a impulsiona corpul si de a-i oferi stimuli. Cu alte cuvinte, starea de relaxare si de calmare a corpului, de dupa sedinta de masaj, iti ofera un tonus fresh si plin de energie.