Sfaturi pentru achiziționarea unui fotoliu de masaj

Dacă iubiți masajele profesionale și vă place cum vă simți după fiecare terapie de relaxare, atunci un fotoliu de masaj Komoder vă va face fericit. Cu ajutorul funcțiilor specifice încorporate, scaunul va înlocui cu succes sesiunile terapeutice de la salon. Practic, veți beneficia de experiențe de relaxare inedite și personalizabile oricând vă doriți.

Ce ar trebui să aveți în vedere atunci când vă decideți să cumpărați un fotoliu de masaj?

Alegerea fotoliului de masaj potrivit în funcție de preferințe și necesități poate fi dificilă în lipsa unor sfaturi utile și concrete. Așadar, am enumerat câteva întrebări frecvent întâlnite pentru dumneavoastră, astfel încât să puteți ști exact ce să căutați atunci când doriți să achiziționați un fotoliu de masaj pentru propria locuință sau pentru amenajarea unui spațiu de birouri ori comercial.

1. Este sigur să cumpărați un fotoliu de masaj online?

Cu sfaturi solide și profesionale, achiziționarea unui fotoliu de masaj online este complet sigură.
Asigurați-vă că sunteți bine informați înainte de a efectua comanda. Există câteva aspecte cărora ar trebui să le acordați atenție înainte de a cumpăra un fotoliu de masaj, care vor fi explicate în continuare.
Cu toate că achiziționarea unui fotoliu de masaj online este complet sigură, vă recomandăm să încercați orice produs dacă aveți ocazia. Astfel, veți vedea exact ce poate face cu adevărat un fotoliu de masaj, în plus veți putea experimenta care tipuri de masaj sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră și vă îndeplinesc așteptările și nevoile.

2. Cum puteți fi sigur că veți găsi cel mai bun fotoliu de masaj pentru dumneavoastră?

Căutați un fotoliu de masaj, dar nu știți ce să alegeți mai exact? Așadar, are sens să fiți bine informați în prealabil despre produs.
Pentru sfaturi specializate și personalizate, puteți contacta unul dintre specialiștii noștri sau ne puteți vizita într-unul din showroom-urile noastre. În plus, puteți oricând compara modelele Komoder verificând specificațiile gamelor disponibile. În acest fel puteți alege în funcție de performanțe, design, funcții speciale și, desigur, buget.

3. Care sunt așteptările dumneavoastră de la un fotoliu de masaj?

Fiecare persoană are propriile sale motive pentru a cumpăra un fotoliu de masaj. Unele persoane caută un fotoliu în care să se relaxeze, în timp ce altele caută un fotoliu de masaj pentru ameliorarea durerilor sau din motive medicale și terapeutice. Prin urmare, ar fi oportun să vedeți ce poate face cu adevărat un fotoliu de masaj pentru dumneavoastră.
Fotoliile de masaj au mai multe dimensiuni și configurații, iar în zilele noastre acestea pot face mult mai mult decât să vă ofere un masaj bun.
Doar pentru a vă oferi un exemplu, dacă sunteți în căutarea unei modalități de relaxare veți găsi difuzoare încorporate, precum și conectivitatea Bluetooth care vă va permite să ascultați muzica preferată de pe smartphone sau calculatorul personal, ceea ce constituie un criteriu important în viitoarea dumneavoastră alegere.
Un alt exemplu bun ar fi încălzirea, în deosebi pe timp de iarnă. Dacă vă plac masajele încălzite, încălzirea spatelui, gambelor și picioarelor va fi un real avantaj.
Intensitatea masajului, tipurile de masaj, numărul de programe automate pe care le aveți la dispoziție, punctele de masaj, personalizarea și particularizarea masajelor etc., toate pot reprezenta criterii suficiente pentru alegerea dumneavoastră.
De asemenea ar fi util să ne indicați care sunt așteptările dumneavoastră, obiectivele masajelor, precum și modul în care intenționați să utilizați fotoliul de masaj atunci când alegeți un astfel de produs.
Prin urmare, nu ezitați să solicitați asistența unuia dintre specialiștii noștri pentru recomandări și sfaturi.

4. Care este bugetul dumneavoastră?

Fotoliile de masaj, precum și orice accesoriu pentru masaj, vin într-o mare varietate de dimensiuni, forme, prețuri și sunt dotate cu funcții atât de variate, astfel că pot diferi într-o foarte mare măsură. Găsiți o gamă de prețuri care vă este confortabilă înainte de a începe căutarea diverselor modele de fotolii de masaj. Vă încurajăm să ne solicitați ca referință lista de prețuri.

5. Unde vă veți așeza fotoliul de masaj?

Este recomandat să vă gândiți în prealabil la locul unde va fi amplasat viitorul dumneavoastră fotoliu de masaj. Marea majoritate a clienților noștri își plasează de obicei fotoliile în camerele lor de odihnă, dormitoare sau chiar în birourile lor.
Dar trebuie să anticipați spațiul pe care îl va ocupa fotoliul în camera dumneavoastră. Ați planificat suficient spațiu pentru viitorul dumneavoastră fotoliu de masaj?
Rețineți că majoritatea fotoliilor de masaj se vor extinde în timpul sesiunii de masaj. Prin urmare, solicitarea de informații despre dimensiunile scaunului de masaj în poziție neutră, precum și în poziția complet extinsă ar fi un pas util înainte de orice achiziție.
Înainte de toate, solicitați specialiștilor noștri dimensiunile fotoliilor noastre de masaj pentru a permite spațiu suficient pentru o funcționare corectă.

6. Cine va folosi fotoliul?

Este cu adevărat recomandabil, înainte de orice achiziție, să luați în considerare toți potențialii utilizatori ai fotoliului de masaj (familie, rude, prieteni apropiați etc.).
Fotoliul va fi pentru dumneavoastră sau toți membrii familiei se vor bucura de buna dispoziție oferită de fotoliul de masaj? Fiecare utilizator are nevoi și așteptări diferite. Senzația pe care o persoană o percepe ca fiind plăcută poate reprezenta pentru alte persoane o experiență care nu se ridică la nivelul așteptărilor.
Informați-vă în prealabil despre experiența pe care o poate oferi un astfel de fotoliu de masaj, și, dacă există posibilitatea, testați diverse modele de fotolii de masaj într-unul dintre showroom-urile noastre pentru a vă forma o imagine de ansamblu.

7. Cum vă va fi livrat scaunul?

Marea majoritate a fotoliilor de masaj vin în piese preasamblate și trebuie asamblate la fața locului în momentul livrării, însă foarte puțini vânzători sau distribuitori fac acest lucru pentru tine. Foarte des fotoliul îți este livrat într-o cutie și atunci începe adevărata provocare.
Asigurați-vă că nu vă veți regăsi într-o astfel de situație și cereți ca fotoliul dumneavoastră de masaj să fie instalat de o echipă profesionistă, la livrare. Mai mult decât atât, ne ocupăm de livrare, punere în funcțiune și instruirea succintă cu privire la utilizarea corespunzătoare și în condiții de siguranță a fotoliului de masaj gratuit în toată România.

8. Unde puteți testa fotoliile de masaj?

Acum, probabil, cea mai importantă întrebare ar fi: Unde puteți testa fotoliile de masaj? La momentul actual în România dispunem de 6 showroom-uri unde puteți testa fotoliile de masaj. Ne puteți găsi în București, la Băneasa Mall și Cotroceni, Cluj (Iulius Mall), Timișoara (Shopping City), Iași (Palas Mall) și Constanța.

Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.