Exonerare de responsabilitate - Komoder.ro

KOMODER INTERACTIVE S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea sau manipularea greșită a produselor care pot provoca daune bunurilor sau proprietăților, ori care ar putea duce la vătămare corporală sau deces (a utilizatorilor, aparținătorilor sau a animalelor de companie).


KOMODER INTERACTIVE S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru orice probleme de sănătate, condiții medicale sau pentru oricare altă informație relevantă (precum condiții speciale de livrare, manevrare și instalare) pe care orice client potențial sau final ar putea, în mod intenționat sau fără voie, să nu le divulge în relația cu firma și reprezentanții acesteia și care ar putea duce la evenimente nedorite, precum: daune asupra bunurilor și proprietăților, agravarea unei condiții fizice sau mentale preexistente, vătămare, accidentare sau moarte.


KOMODER INTERACTIVE S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru intârzierile livrărilor cauzate de: proceduri vamale, factori naturali, condiții de trafic și/sau orice alți factori externi ori situații neprevăzute care ar putea interveni pe parcursul procesului de preluare, transport și livrare către clientul final.


KOMODER INTERACTIVE S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru orice neonorare a comenzilor produsă de anularea comenzii de către client, cu sau fără notificare în prealabil, imposibilitatea contactării clientului în vederea livrării, ori comunicarea defectuoasă a adresei de trimitere sau livrare a produselor.