Fotolii de masaj Komoder pentru domeniul corporate

KOMODER este o companie internațională specializată în vânzarea fotoliilor de masaj.

Fondată în 2011, compania a fost înființată cu obiectivul de a deveni un jucător-cheie pe piața europeană a dispozitivelor din domeniul wellbeing-ului și a fotoliilor de masaj terapeutice, atât pentru uz profesional cât și casnic.

Începând ca distribuitori locali ai mai multor brand-uri renumite pe plan mondial precum Panasonic, Human Touch, iRest sau Inada, am devenit o afacere multinațională în mai puțin de trei ani, acoperind întreaga Uniune Europeană, Regatul Unit și Irlanda.

În strădania noastră de a oferi clienților cele mai bune fotolii de masaj și servicii, am început să dezvoltăm propriile produse, sub marca KOMODER, concentrându-ne pe satisfacerea cererii tot mai complexe din partea clienților noștri, oferind în același timp produse, standarde și servicii mereu îmbunătățite, devenind astfel lideri de piață în mai multe țări europene.

Scaune și aparate de masaj pentru spații comerciale și de birouri

Succesul nostru rezidă în modul în care clădim reputația brand-ului nostru și menținem o colaborare fructuoasă și sustenabilă cu clienții și partenerii noștri de afaceri. Crearea unei afaceri sustenabile pe termen lung pentru toți angajații și acționarii noștri este un crez pe care îl urmăm neîncetat, în mod activ, la toate nivelurile organizației noastre, pe tot parcursul.

Produsele din portofoliul Komoder pot fi achiziționate atât pentru segmentul rezidențial cât și pentru domeniul corporate. Fotoliile de masaj pot asigura un mediu plăcut de recreere la locul de muncă, susținând implicarea activă și buna dispoziție a personalului.

Gama noastră variată de produse permite amenajarea eficientă a oricărui tip de spațiu, fie că vorbim despre un colț de relaxare la birou, o sală de așteptare din interiorul unui cabinet medical, un proiect de amenajare modernă a unei cafenele sau o opțiune prin care cumpărătorii pot combate stresul atunci când sunt la plimbare în spații comerciale tip mall sau supermarket. Pe scurt, avem soluții și pachete pentru tot domeniul corporate, indiferent de particularitățile afacerii sau de nevoile specifice ale fiecărui partener.

Fotolii de masaj Komoder in spatii comerciale

Suntem mereu alături de partenerii noștri

Un alt element-cheie al progresului nostru constă în modul în care ne dezvoltăm produsele – de la alegerea viitorului design al produsului și a materialelor, la implementarea celor mai recente tehnologii și funcții de masaj, fiind pro-activi în recunoașterea și încorporarea nevoilor și așteptărilor clienților în fiecare produs pe care îl dezvoltăm și comercializăm.

Mai mult decât atât, angajamentul nostru față de valorile și principiile ce ne definesc afacerea, precum și față de acționarii noștri, este un element obligatoriu în cultura companiei noastre și în mediul organizațional.

Viziunea noastră este crearea unei experiențe de masaj absolute, fără egal, pentru toți.

Barbati testeaza fotoliile de masaj Komoder

Misiunea Komoder

Să oferim experiența celui mai bun masaj în vederea îmbunătățirii permanente a stării de bine și a calității vieții clienților noștri, cu ajutorul înaltei tehnologii.

Valoarea noastră fundamentală - Integritatea

Promovăm înalte standarde etice și o conduită morală pozitivă (precum transparența, onestitatea, responsabilitatea și încrederea) la toate nivelurile organizației noastre, dar și față de acționarii noștri, indiferent de piața sau mediul de afaceri în care suntem prezenți.

Alte valori

Corectitudine și Echitate

Tratăm toți acționarii în mod egal și corect, asigurând un tratament și șanse egale – fără vreo urmă de discriminare sexuală, pe bază de orientare sexuală, rasială, etnică, pe bază de statut social, culturală și religioasă sau de orice alt fel.

Angajament

Avem un angajament profund față de angajații, clienții și partenerii noștri de afaceri, în întreaga noastră activitate comercială. De asemenea, ne angajăm să respectăm legile, normele și reglementările ce guvernează fiecare piață în care ne desfășurăm activitatea.

Calitate, Inovație și Perfecționare Permanentă

Ne străduim în permanență să ne îmbunătățim produsele, serviciile și conduita de piață, precum și experiența globală a clienților noștri, punând în permanență accentul pe calitate și inovație.

Munca în echipă

Încurajăm o cooperare pozitivă, etică și o coeziune naturală, organică în cadrul organizației noastre, la toate nivelurile și în toate structurile, dar și în relația cu acționarii.

KOMODER în cifre

  • 10 ani de istorie
  • 32 de țări în care facem afaceri
  • 11 showroom-uri în Europa
  • 9 limbi vorbite
  • 6 depozite și antrepozite internaționale
  • Peste 40 angajați
  • Peste 15000 unități vândute
  • Peste 20 modele de fotolii de masaj
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.