Galerie video - Fotolii de masaj - Mod de funcționare și păreri

Urmărește clipurile din galeria video și descoperă cum funcționează fotoliile de masaj Komoder și ce păreri ne-au împărtășit clienții celebri care le-au testat.

Aici poți vedea în acțiune cele mai apreciate fotolii de masaj Komoder - Focus II, Focus III, Albert II, Monaco, Joy, Marina Medical II și altele. Îți explicăm prin animații grafice cum funcționează, de fapt, un fotoliu de masaj și care sunt cele mai utile funcții ale unui astfel de produs.

Dacă detaliile tehnice și cele de design nu te-au convins, urmărește clipurile video în care cei mai cunoscuți dintre clienții noștri împărtășesc păreri despre fotoliile de masaj Komoder. Dani Oțil, Mira, Vlăduța Lupău, Florin Segărceanu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Connect-R ne-au explicat de ce le este util un scaun de masaj Komoder.

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.