Fotoliu cu masaj Panasonic MA59

Fotoliu cu masaj Panasonic MA59
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator Panasonic
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Fotoliul de masaj Panasonic MA59 se afla in promotia lunii. Solicitati Pretul Promotional Acum.
Sunati acum la 0746.297.773

Panasonic: istorie şi progres tehnologic.

Fiind vorba de Panasonic, cel mai renumit brand de fotolii cu masaj, vorbim în primul rând de o gamă de produse de calitate, durabile, care deţin o tehnologie avansată, rezultate în urma a aproape 40 de ani de cercetare şi experienţă. Nici modelul EP MA 59 care aparţine acestui brand, nu se lasă mai prejos.

Efect terapeutic.

Panasonic MA59 are o tehnică de masaj deosebită şi un design pe măsură. Cu ajutorul celor 4 programe predefinite şi a celor 8 moduri manuale, acest fotoliu cu masaj asigură utilizatorului un masaj eficient, având atât efect terapeutic, cât şi de relaxare.

Fotoliu cu masaj Panasonic MA59

Funcţii importante

Tehnologia cu senzor de presiune

Ajustează în mod automat rolele de masaj, prin intermediul hărţii digitale, în funcţie de presiunea exercitată de cel care se aşează în fotoliu, pentru ca masajul să fie cât mai eficient.

Sistem de ghidare vocal

Pentru că dispune de atâtea posibilităţi de masaj, iar utilizatorul ar putea fi pus in dificultate în alegerea programului potrivit, acest fotoliu dispune de un sistem de ghidare vocal. Dupa vizionarea unui tutorial video scurt, cea mai potrivită alegere pentru un masaj profesionist va fi uşor de realizat.

Tehnologie avansată a rolelor de masaj

Rolele de masaj pentru gât şi umeri sunt reproiectate, dispunând de o extindere mai mare. În acest fel masajul acţionează din zona gâtului, acoperind întreaga zonă, până la latura exterioară a umerilor, oferind o relaxare deplină.

Memorie program

Posibilitatea de a crea un program personalizat de masaj ale cărui presetări vor fi ţinute minte astfel încât să le puteţi accesa rapid de fiecare data. Memoria salvează 6 programe personalizate pentru 4 utilizatori diferiţi.

Panou de control reversibil

Cu un display generos ca dimensiune, multi-color, pentru ca utilizatorul să fie informat şi să deţină permanent controlul.

Suport ajustabil pentru picioare

Pentru a se potrivi oricărei persoane care foloseşte acest scaun de masaj.

Fotoliu cu masaj Panasonic MA59

Recomandat de Asociaţia Americană de Ortopedie Chiropractică

O dovadă clară a faptului că acest model oferă un masaj cu un puternic efect terapeutic, constă în faptul că este recomandat de Asociaţia Americană de Ortopedie Chiropractică, cea mai mare asociaţie din lume din acest domeniu, care recunoaşte acţiunile benefice ale fotoliului cu masaj Panasonic MA59 asupra sănătăţii.

4 Programe de masaj

(predefinite de câte 15 minute)

1.Masaj Shiatsu

Masajul presupune mentinerea şi eliberarea presiunii exercitate de degete pentru detensionarea în profunzime a ţesuturilor şi destinderea acestora.

2. Masaj Suedez

Mai multe role simulează presiunea uşoară a palmelor. Proiectat în special pentru a relaxa musculatura.

3. Masaj profound ţesuturi

Acesta este un tip de terapie de masaj care se concentrează pe realinierea straturilor profunde ale muşchilor şi ţesutului conjunctiv. Este util mai ales pentru zonele cronic tensionate şi contractate, cum ar fi rigiditatea gâtului, încordarea umerilor şi durerile lombare.

4. Masaj pentru braţe şi picioare

O sesiune intensă de masaj. Ofera stimulare maximă şi relaxare simultană a muşchilor braţelor şi picioarelor.

Tehnici şi funcţii de masaj

(pentru toate zonele corpului)

Tehnica Junetsu

Tehnica Junetsu derivă din mişcările circulare, pe care le realizează terapeuţii profesionişti, folosind în special degetul mare, în timpul unei şedinţe de masaj. Prin intermediul mişcărilor în formă de spirală, acţionează chiar şi asupra celor mai încordaţi muşchi, relaxându-i.

Funcţia de acupunctură

Există aproximativ 350 de puncte de acupunctură în corpul omului, distribuite în special de-a lungul suprafeţii pielii. 100 dintre acestea sunt situate în spate şi gât. Toate tehnicile de masaj ale acestui fotoliu cu masaj sunt proiectate în special pentru a controla aceste puncte, oferind un remarcabil şi eficient masaj de revitalizare.

Reflexoterapie

Dispunând de placi detaşabile şi reglabile în jurul picioarelor, acest fotoliu, include în experienţa de masaj a utilizatorului, reflexoterapia. Masajul picioarelor este important, întrucât ele în permanenţă menţin şi transportă greutatea corpului. Cu ajutorul a trei perne de aer, situate la fiecare picior în punctele de tensiune, se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, dând senzaţia de energie în întregul corp.

Relaxarea braţelor şi a mâinilor

Un masaj eficient la nivelul braţelor şi mâinilor stimulează circulaţia sângelui şi îmbunătăţeşte flexibilitatea. De asemenea, masajul acţionează şi asupra palmei şi încheieturii, îndepărtând simnificativ durerile ce pot apărea în aceste zone.

Tehnica de streching

Această tehnică îmbunătăţeşte flexibilitatea, prin creşterea fluxului sanguin. O flexibilitate mai mare înseamnă o mobilitate mai bună.

Masajul rapid de 5 minute

Un program de masaj rapid, atunci când sunteţi foarte grăbit, dar aveţi nevoie de o revitalizare a corpului pentru a face faţă tuturor activităţilor.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

4 Programe predefinite de masaj întregului corp Da
Tipuri de masaj Shiatsu
Suedez
Junetsu
Prin rulare
Compresie
Lovire uşoară
Perne de aer 36
Masaj 3D Da
Sistem senzor Da
Funcţia masaj rapid – 5 minute Da
Înclinare 170°
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Zonă pentru picioare Da
Masaj al gambelor Da
Oprire automată Aprox. 15 minute
Control automat de rabatare Da
Afişaj program Da
Reflexoterapie Da
Masaj al gambelor şi picioarelor Da
Distanţa minimă faţa de perete 40 cm
Masaj pentru mâini şi braţe Da
Masaj pentru şolduri şi coapse Da
Masaj pentru zona pelviană şi fesieră Da
Telecomandă Panou, comenzi vocale
Loc pentru zona capului Da
Ottoman sus şi jos Da
Dimensiuni în poziţie normală (H x W x D) (cm) Aprox. 120 x 84 x 127
Dimensiuni în poziţie rabatată (H x W x D) (cm) Aprox. 72 x 84 x 183
Alimentare curent 220 - 230V
Puterea consumată 195 W
Aprobare ETL Da
Program de memorare Da
Limita de greutate a utilizatorului (kg) 120 kg
Greutatea fotoliului cu ambalaj (kg) 98 kg
Greutatea fotoliului fără ambalaj (kg) 82 kg
Suprafaţă de masaj cu perne de aer (cm²) 3.199 - 1.290 zona spatelui + 1909 zona picioarelor
Fotoliu cu masaj Panasonic MA59

Sistem de ghidare vocal

Pentru că dispune de atâtea posibilităţi de masaj, iar utilizatorul ar putea fi pus in dificultate în alegerea programului potrivit, acest fotoliu dispune de un sistem de ghidare vocal. Astfel, cea mai potrivită alegere pentru un masaj profesionist va fi uşor de realizat.

Solicit Acum Pretul Special
PANASONIC-EP-MA59
Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467