Închiriere fotolii de masaj Komoder!

Închirierea vă oferă ocazia să descoperiţi pe îndelete experiența fotoliilor noastre de masaj. Este o experienţă complexă și se datorează diversității programelor și tehnicilor de masaj, dublate de metodele de control personalizate, a opțiunilor de încălzire, a nivelurilor de intensitate sau a numărului de perne de aer și role de masaj. Acest sistem complex transformă întâlnirea cu fotoliile de masaj Komoder într-o experiență intensă, personală și unică!

Komoder vă oferă acum șansa de a cunoaște mai ușor produsele oferite prin posibilitatea de a le închiria pentru o perioadă bine definită. Practic, vă oferim posibilitatea de a deține un fotoliu de masaj pentru o perioadă suficient de lungă, pentru a-l descoperi și cunoaște amănunțit. În tot acest timp văd veți bucura de toată asistența necesară, de transport și service gratuit.

Corporate

Care sunt beneficiile unui fotoliu de masaj pentru magazinul sau clinica dvs.?

Dețineți o companie IT, un hotel, o clinică sau un centru de relaxare? Clienții dvs. probabil au de așteptat din când în când. Reducerea timpului de așteptare poate să mențină afacerea și clienții fericiți, dar această metodă nu este singura prin care puteți îmbunătăți serviciile oferite clienților dvs. Întrețineți-vă clienții, atunci când au de așteptat, cu un masaj gratuit, transformând așteptatul într-o experiență agreabilă clienților.

Sănătate mentală

Masajul oferit de un fotoliu de masaj poate fi văzut ca o modalitate de gestionare a stresului. Masajul oferit de un fotoliu de masaj este o modalitate grozavă de a combate stresul care se acumulează în timpul zilei. În orice moment al zilei, puteți întrerupe sarcinile dvs. pentru a vă bucura de un scurt masaj. După masaj vă veți relua activitatea plini de energie.

Oferta de închiriere

Oferta de închiriere conține produsele reprezentative din toate cele trei game pe care Komoder le deține, astfel că ele vor putea fi folosite atât acasă cât și la serviciu, în showroom-uri sau săli de așteptare. Fotoliile de masaj Komoder sunt proiectate să reducă considerabil stresul cotidian, să amelioreze suferința spatelui, a gâtului sau oboseala picioarelor. Pentru o companie cu mulți angajați și cu idealuri importante, fotoliile de masaj înseamnă aliatul cel mai important în atingerea tuturor scopurilor, oferind un refresh imediat întregii echipe

Pentru un succes garantat astăzi, sănătatea fizică și cea mentală sunt cele mai importante criterii ale competitivității!

Închirierea unui fotoliu de masaj din gama medie

  • ALBERT II - Fotoliu de masaj orientat către eliminarea tensiunilor musculare ale brațelor și picioarelor, și detensionarea spatelui și gâtului. Are comandă vocală pentru fiecare program sau tehnică de masaj, încălzire la spate și un ansamblu complex de role și perne de aer

  • VICTORIA II - Fotoliu de masaj proiectat să ofere o experiență completă utilizatorului, inclusiv experimentarea unui masaj executat în regim de gravitație zero. Victoria II se remarcă prin multitudinea metodelor de control, a numărului de perne cu aer sau numărul programelor automate controlabile ca și intensitate

Corporate

Închirierea fotoliului de masaj prin Komoder
Simulare de preţ pentru un produs din gama medie.

Contactați-ne folosind formularul de mai jos în cazul în care doriți să închiriați fotoliul de masaj.

PERIOADĂ (LUNI) TARIF LUNAR FĂRĂ TVA
3 250 EURO
6 200 EURO
12 150 EURO
Completați formularul de mai jos pentru oferta de închiriere și achiziție.
Vizitați pagina Finanțare fotolii de masaj pentru companii în cazul în care doriți finanțare pentru firma dumneavoastră.
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.