Husa de masaj pentru spate Relaxa, cu shiatsu şi încălzire

 • Montaj Gratuit

 • Garanție 3 ani

 • Preț vechi

  2.100 RON

 • Promoție Summer Sale

  1.190 RON

 • AVANTAJ CLIENT

  910 RON

Comandați Acum »
☝ Comandați acum cu montaj gratuit!
comandă telefonică0746.297.773
Masaj Shiatsu pentru spate Alimentare la priză de 12V/220V Putere: 48 W Piele antibacteriană

Cea mai comodă modalitate de relaxare acasă, la birou sau în mașină!

Husa cu masaj pentru scaun Relaxa se potrivește perfect pe scaunul sau fotoliul dumneavoastră. Cu un design modern, aceasta acoperă perfect șezutul și spatele scaunului, asigurându-vă un sfert academic de relaxare în orice moment al zilei.

Odată pornit, mecanismul va masa atât mușchii încordați ai spatelui, partea cervicală și cea lombară. Rolele mecanismului vor glisa de sus și până jos,asigurând opțional și încălzirea zonelor masate, efectul fiind extrem de relaxant și revigorant. Funcția suplimentară de vibrație, pe 3 niveluri de intensitate, va readuce deasemenea tonusul musculaturii paravertebrale.

Husa de masaj pentru spate Relaxa cu shiatsu si incalzire, potrivita si pentru scaunul auto, culoare rosie

Funcţii importante ale husei de masaj RELAXA

1. Programe de masaj

Masajul realizat de husa Relaxa este tonifiant și acoperă cu precizie zona sacrală, lombară și cervicală. Mișcarea rolelor urmează traseul musculaturii paravertebrale, un parcurs realizat ascendent și descendent, putând fi concentrat exclusiv pe cele trei zone principale amintite mai sus. Pentru o eficiență sporită, activarea butonului de la mijlocul telecomenzii vă permite sa vă bucurați de întregul proces de masaj dublat și de căldură, sporind eficiența acestuia.

Mana utilizatorului pe butoanele unei huse de masaj cu shiatsu Relaxa de culoare rosie montata pe o canapea

2. Masaj pentru spate complet, superior sau inferior

Prin construcția sa, husa de masaj Relaxa vă oferă 4 versiuni de masaj. Unul complet, în care rolele acționează pe toată suprafața spatelui, de sus și până jos, și trei feluri de masaj țintit pe o zonă bine definită. Acționând butonul de jos al telecomenzii, rolul de masaj se opresc și acționează doar asupra zonei sacrale, lombare sau cervicale. Aceste funcții se pot accesa în orice clipă, schimbând din mers meniul masajului.

Sezutul unei huse de masaj cu shiatsu Relaxa de culoare rosie montata pe o canapea

3. Role de masaj la spate

Rolele de masaj pentru spate sunt realizate dintr-un material ecologic, extrem de rezistent la greutate și forță, capabil să execute cu precizie masajul zonelor vizate. Ansamblul de role este conceput din două perechi dispuse alăturat, fiecare pereche deservind una dintre părțile spatelui. Mișcarea este plăcută și fermă, rezultatul resimțit la finalul masajului fiind extrem de tonic și revigorant.

Rolele de masaj vizibile prin spatarul unei huse de masaj cu shiatsu Relaxa, de culoare rosie

4. Butoane rapide

Telecomanda, extrem de accesibilă este încastrată în partea dreaptă a husei de masaj. Cele trei butoane, dispuse vertical, îndeplinesc următoarele funcții: butonul de sus este cel care pornește și oprește programul de masaj, butonul din mijloc reprezintă opțiunea de încălzire a spatelui pe perioada masajului iar butonul de jos concentrează masajul pe una dintre zonele spatelui.

Butoanele unei huse de masaj cu shiatsu Relaxa de culoare rosie

5. Piele antibacteriană

Materialul din care este confecționată husa de masaj este ecologic și antibacterian, fiind în același timp extrem de rezistent la exploatare. Versiunile oferite sunt realizate pe două culori, negru și roșu.

Detaliu al unei huse de masaj pentru scaun Relaxa, de culoare rosie, asezata pe o canapea

6. Ușor de folosit

Husa de masaj Relaxa este un dispozitiv deosebit de fiabil. Se poate monta în câteva secunde pe scaunul unde vă desfășurați activitatea, fixând-se ușor cu ajutorul unor bretele elastice reglabile. De asemenea, se poate demonta imediat de pe scaun și transporta într-o nouă locație, spre exemplu scaunul mașinii, unde, cu ajutorul dispozitivului de alimentare cu curent la bricheta mașinii se alimentează și vă poate însoți în călătoria pe care urmează să o faceți.

Husa de masaj shiatsu Relaxa, de culoare neagra, montata pe un scaun de birou

Husă cu masaj shiatsu

Husa cu masaj pentru scaun Relaxa include şi funcţie shiatsu, un tip de masaj japonez eficient şi plăcut, care se bucură de tot mai multă popularitate în ultimul timp. Această tehnică de masaj presupune folosire mâinilor, degetelor, coatelor terapeutului pentru a aplica presiune pe diferite punctele ale corpului. Cu ajutorul tehnologiei moderne, husa de masaj shiatsu imită mişcările unui terapeut pentru a-ţi asigura relaxare deplină, oriunde te-ai afla.


Husă cu masaj potrivită şi pentru scaunul auto

Husa de masaj Relaxa este cea mai comodă metodă de a contracara sedentarismul vieții moderne și de a da un restart binefăcător exact în momentele critice. Această husă cu încălzire şi masaj se poate adapta și scaunului de la mașină, fiind o variantă ideală pentru lungile perioade pe care le petreceți în trafic. Este ușor de transportat, nu este grea, astfel că poate fi un adevărat asistent personal de relaxare în orice moment al zilei. Cu ajutorul unei telecomenzi, masajul poate fi ajustat și reglat perfect pentru starea de spirit și sănătate a utilizatorului, fie că este folosită pe scaunul auto, fie că este folosită acasă sau la birou.

Spatarul unei huse de masaj shiatsu Relaxa, de culoare rosie, montata pe o canapea

Specificaţii şi caracteristici tehnice


Culoare: negru și roșu Material: piele antibacteriană
Dimensiuni: 118 x 40 x 9 cm (L x l x gros.) Dimensiuni spătar: 60 cm (L)
Dimensiuni șezut: 40 cm (L) Putere: 48 W
Alimentare electrică: 220-240 V~, 50/60 Hz Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
Greutate: 6,5 kg Timp de funcționare: 15 minute
3 zone de masaj selectabile: Spate complet, superior sau inferior Masaj Shiatsu pentru spate
Cu opțiune de masaj prin vibrații Cu funcție de lumină roșie și căldură
Timp de funcționare: Max. 15 minute Telecomandă practică
Program demonstrativ Clasă de protecție: 2
Husă detașabilă lavabilă la max. 30℃ Vârsta recomandată: Peste 8 ani
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:

Ce spun clienții Komoder:

Nota 10
- de la
George Bucur / Bucuresti
5 / 5 puncte
Nota 10. Folosesc produsul peste tot unde calatoresc. Masajul foarte bun.
Calitate buna. Multumesc
- de la
Mihaela P. / Bucuresti
5 / 5 puncte
Am primit husa acum. Va multumesc. Am platit cu cardu la baieti.
Produse similare
Dispozitiv de masaj D181 cu încălzire pentru ceafă și umeri - Cea mai accesibilă și mobilă soluție de masaj terapeutic pentru spate.
detalii
0 păreri
✅Ajută la relaxarea mușchilor faciali. ✅Asigură un somn mai liniștit. ✅Previn migrenele. Preț avantajos. Ușor de folosit oriunde, alimentare prin cablu USB.
detalii
2 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.