Fotoliu de masaj ANDORRA cu 6 programe automate, sistem de încălzire, zero gravity, muzică prin bluetooth și comandă vocală.

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

ANDORRA - Un fotoliu de masaj accesibil și cu funcții complete.

ANDORRA este un fotoliu de masaj din noua generație dotat cu 4 mâini inteligente de masaj, care utilizează tehnologia 3D. Rolele de masaj sunt silenţioase, ajustabile și mobile asigurând un masaj complet al spatelui. ANDORRA utilizează sistemul de masaj în "SL" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Masaj complet cu perne de aer și role de masaj.

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Indiferent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și un masaj de reflexoterapie de excepție.

Fotoliu de masaj ANDORRA

Dotat cu sistem de încălzire

Încălzirea accentuează eficienţa masajului înlăturând senzația de frig pe timpul iernii. Odată activată funcția de încălzire, pernele de aer din zona lombară se încălzesc treptat facilitând relaxarea musculaturii.

ANDORRA este un fotoliu de masaj pe care îl veți iubi imediat

Experiența de masaj oferită de ANDORRA este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic. Tehnologia 3D este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Incalzire

Fixarea umerilor cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient în zona musculaturii paravertebrale.

Masaj pentru braţe cu perne cu aer

Pernele cu aer respectă curbura brațelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj vă va relaxa și revigora brațele și palmele.

Masajul picioarelor cu perne de aer

Suportul pentru picioare este echipat, de asemenea, cu perne cu aer pentru masajul prin presiune al acestora.

Masajul gambelor cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Activați funcția de masaj prin compresie cu perne de aer pentru a stimula punctele de presopunctură. Această funcție vă va relaxa picioarele și veți simți o îmbunătățire a musculaturii.

perne de aer

Utilizați serviciile unui kinetoterapeut excelent:
6 Programe Automate
5 tipuri de masaj
Reflexoterapie și masaj pentru gambe

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj ANDORRA este conceput pentru utilizatori diferiţi, având 6 programe de masaj automate care oferă un masaj de calitate și care, bineînțeles, satisface diferite aşteptări.

Masaj pentru gambe și extinderea suportului dedicat gambelor.
Suport extensibil 20 cm.

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 20 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

Reflexoterapie - Masajul tălpilor

Fotoliul de masaj ANDORRA este dotat cu funcția de reflexoterapie. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapidă a oboselii fizice sau psihice

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

suport picioare

Aspect plăcut. Design funcțional

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

Design functional

Scanare și adaptare inteligentă.

ANDORRA este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Robot de masaj 3D pe Șină SL 135 cm cu scanarea precisă a punctelor de acupunctură.

ANDORRA este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

telecomanda

Telecomandă și buzunar-suport.

telecomanda

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă. Noul fotoliu ANDORRA permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity folosind două pistoane de rabatare.

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

zerogravity

Sistem audio încorporat. Amplificați starea de bine!

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică. Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul ANDORRA este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exemplu.

audio

Specificaţii şi caracteristici tehnice

6 Programe automate de masaj COMFORT MASSAGE
RELAX MASSAGE
FULL BODY MASSAGE
NECK AND SHOULDER MASSAGE
BACK AND WAIST MASSAGE
STRECH MASSAGE
5 Tehnici de masaj Bătăi usoare
Frământare
Lovire
Bătăi și framantare
Shiatsu
Timer Da
Masaj 3D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 135 cm.
Posibilitate de masaj în punct fix Da
Intensitatea pernelor de aer Ajustabile pe 3 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 5 trepte
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 20 cm
Încălzire în zona lombară Da. Încălzite.
Role masaj 3D
Masaj pentru fesieri Da
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da. Ajustabilă pe 3 trepte
Încălzire în zona lombară
Telecomanda Da
Buzunar pentru telecomandă Da.
Tapiţerie. Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 83 kg
Alimentare curent 220 - 230V
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:
Dimensiuni
dimensiuni
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Pret accesibil! Multumiti de masaj!
- de la
Corina Lucaciu / Brasov
5 / 5 puncte
Am primit fotoliul azi. Multumesc. Baietii au fost amabilit si totul a mers repede. Chiar acum va scriu din fotoliu. 7500 de lei este un pret foarte bun pentru ceea ce face acest fotoliu de masaj.
Livrare rapida!
- de la
Cornel Vale / Tunari
5 / 5 puncte
Excelent fotoliu pentru acest buget. Recomand sa testati fotoliu de masaj Andorra si nu veti regreta investitia.
Calitate buna
- de la
Nicoleta Pinte / Cluj
5 / 5 puncte
Am primit ieri fotoliul si pot sa va spun ca calitatea este peste ce ma asteptam. Bravo. Frumos!
Masaj foarte bun
- de la
Lungu Iulian / Ploiesti
5 / 5 puncte
Masaj foarte bun! Exact pe langa zona cervicala unde am probleme. Imi evita foarte bine coloana si in special zona C4-C5 de la cervicala.
Modele similare
MONACO este un fotoliu de masaj full body dotat cu robot de masaj 3D pe șină SL 135 cm - perfect adaptat pentru persoane inalte.
detalii
2 păreri
Komoder FOCUS II este un fotoliu de masaj 3D profesional, cu o cursă lungă de masaj de 135 cm, comandă vocală, scanare automată, încălzire și masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
5 păreri
VICTORIA II este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, frământare la gambe, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
5 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.