Fotoliu de masaj Komoder Etna 3D Zero Gravity, 6 role, sistem L, încălzire, muzică.

Fotoliu Etna Zero Gravity
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator Komoder
sunati acum la 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Fotoliul de masaj Etna se afla in promotia lunii. Solicitati Pretul Promotional Acum.
Sunati acum la 0746.297.773

Etna cu 6 role de masaj.

Conform conceptelor ergonomice, fotoliul cu masaj RK-7909 unește cotierele și spătarul într-un tot unitar, pentru a vă oferi un masaj al întregului corp. Astfel, utilizatorii noului fotoliu se pot bucura de experienţa unui masaj asupra întregului corp.

Îmbrăţisare cu perne de aer şi presiune.

Fotoliul cu masaj Etna utilizează cotiere tip capsulă, perne cu aer încorporate și o suprafaţă granulată, astfel încât braţele să poată beneficia de un masaj confortabil, indiferent de unghiul la care se află fotoliul. Datorită combinaţiei dintre masajul cu presiune de aer al șezutului, al anumitor zone ale picioarelor și funcţia ”gravitaţie zero”, corpul dvs. se va bucura de o senzaţie de confort.

Fotoliu de masaj Etna

Funcţie unică: masajul tâmplelor cu perne de aer.

Noile perne de aer plasate în zona superioară aplică presiune de aer din abele părţi asupra tâmplelor, ajutând la relaxare şi la îndepărtarea migrenelor. Niciun alt fotoliu Komoder nu oferă o astfel de funcţie pentru utilizatori.

Etna

32 cm - extensia dispozitivului pentru tălpi

Cea mai lunga extensie pe care o poate executa un suport de picioare. Dispozitivul de masare a tălpilor poate fi extins cu până la 32 cm, pentru a se adapta persoanelor care depăşesc chiar şi 200 cm.

Role la tălpi - reflexoterpie

Fotoliul este dotat cu masaj de reflexoterapie cu role la tălpi. Niciun alt fotoliu de masaj nu oferă o aşa lungă extensie a sistemului de masaj pentru picioare cu role, de-aceea Etna este cel mai potrivit fotoliu pentru toate tipurile de persoane: scunde sau înalte.

Etna
Fotoliu de masaj Etna

Șină avansată în formă de L pentru un masaj multi-unghiular al spatelui și feselor.

Mecanismul în formă de L oferă un masaj profund, în funcţie de corpul uman. Sistemul mecanic poate atinge părţile inferioare ale feselor și coapselor. Șina curbată se potrivește perfect corpului uman, oferind un masaj precis, stimulând punctele de acupunctură ale spatelui, eliminând oboseala și redându-vă o bună formă fizică.

Fotoliu de masaj Etna

Nouă șină curbată pentru un program de rulare complet

Fotoliul RK-7909 este dotat cu tehnologia șinei "L" 3D, care, în combinaţie cu pernele de masaj realizează un masaj integrat multi-unghiular al spatelui și feselor. Această tehnologie depășește funcţiile oferite de șina tradiţională, care nu putea realiza poziţia ”culcat” și funcţia de întindere, obţinând astfel cel mai bun masaj.

Fotoliu de masaj Etna

Setări multiple pentru sistemul de masaj al picioarelor.

Design independent al suportului pentru picioare, pentru a corespunde nevoilor individuale de masaj: Suportul pentru picioare al fotoliului RK-7909 este conceput astfel încât să poată fi controlat independent, cu scopul de a vă permite să alegeţi intensitatea care vi se potrivește, oferindu-vă un masaj personalizat, în funcţie de preferinţele dvs.

Terapie 360 º prin încălzirea labei piciorului

Pe baza rolelor pentru laba piciorului ale fotoliilor cu masaj obișnuite și a tehnicii de ”reversie rapidă”, fotoliul RK-7909 a dezvoltat în mod inovator tehnica de masare a labei piciorului prin frământare și rotire, realizând funcţia de masare a labei piciorului cu ajutorul funcţiei de încălzire. Astfel se poate obţine experienţa celui mai bun masaj, pentru sănătate și longevitate.

Poziţii Zero Gravity

Pe baza teoriei Gravitaţiei Zero a NASA și a principiilor fundamentale ale medicinei tradiţionale chineze, COMTEK a creat cea mai confortabilă poziţie de masaj Zero Gravity
Sfaturi: Poziţia Gravitaţie Zero este aceea în care corpul este în poziţia cea mai naturală, de relaxare totală, în care picioarele se află mai sus decât corpul, realizându-se un unghi de 128º ± 7º; acesată poziţie menţine funcţiile corpului la nivel optim.

Etna
Etna

Încalzire pentru talie, şezut şi tălpi

Fotoliul de masaj cu cele mai multe sisteme de încălzire. Etna este un fotoliu de masaj cu încălzire în toate zonele corpului. Fotoliul cu masaj Comtek RK-7909 utilizează o tehnologie de masaj cu încălzire. Utilizatorul beneficiază de o încălzire generală a corpului în timp ce rolele masează umerii, spatele, talia și fesele. Graţie acestei tehnologii, se îmbunătăţește circulaţia sanguină, se ameliorează în mod eficient oboseala, obţinându-se un masaj cu un efect mult îmbunătăţit.

Verificare tehnică strictă, ce asigură o calitate sigură

Fiecare componentă, respectiv fotoliul cu masaj însuși, au fost produse cu respectarea unor standarde stricte de calitate. Fiecare fotoliu cu masaj este supus unui număr de 169 de proceduri de verificare tehnică a calităţii, împărţite în 5 categorii, dintre care menţionăm: verificarea materiei prime, verificarea procesului de asamblare pentru produsele semifinite, verificarea asamblării și verificarea produselor în afara fabricii. Respectarea perfecţiunii în domeniul calităţii are un singur scop: acela de a oferi clienţilor o experienţă perfectă.

Etna
Etna

Material compatibil cu epiderma umană

Fotoliul Comtek RK-7909 utilizează piele ignifugă a cărei suprafaţă, inodoră, se poate curăţa, pentru a vă oferi experienţa unui masaj sănătos și confortabil.

Super silenţios

Fotoliile cu masaj Comtek utilizează motoare, de o calitate sigură, cu un nivel redus de zgomot și o viaţă îndelungată. Nivelul zgomotului este sub 50 dB în timpul funcţionării (adică sub nivelul standardului naţional, care este de 60 decibeli). Astfel, puteţi să beneficiaţi de masaj în timp ce vorbiţi sau vizionaţi emisiuni TV.

Ecologic, cu consum redus de energie

Fotoliul Comtek 7909 are un consum redus de energie. Puterea de lucru a fotoliului este de 240W, consumul de energie în modul stand-by (în așteptare) fiind de doar 1W, întrunind standardele ECO europene. Structura internă beneficiază de un design cu presiune constantă, motorul, supapele și pompa de aer utilizând o tensiune de siguranţă de 24V.

Etna

Funcţie Audio. Funcţie de Telefon.

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru controlul fotoliului prin bluetooth.

Conectaţi dispozitivul prin bluetooth pentru a reproduce muzica. În plus pe telecomandă veţi regăsi un buton "phone" pe care-l puteţi utiliza dacă cineva vă apelează în timpul sesiunii de masaj, astel puteţi purta o convorbire telefonică fără a vă întrerupe sesiunea de masaj.

Masaj muzical pentru relaxare

Fotoliul RK-7909 este dotat cu două difuzoare dispuse în dreptul capului, care pot reda muzică prin Bluetooth. Ritmul masajului se ajustează după ritmurile muzicii.

Etna

Masaj după principiile medicinei tradiţionale chineze

Coordonarea armonioasă dintre meridiane, așa cum se menţionează în ”Teoria Tratamentului Medical Huang Di”, este criteriu principal în tratamentele medicale. În acest sens, inovaţiile fundamentale ale fotoliului cu masaj Etna au la bază principiile medicinei tradiţionale chineze, cum ar fi principiul celor 12 meridiane și masarea punctelor specifice ale meridianelor și a punctelor de acupunctură, pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine și activarea funcţiilor organismului, cu scopul obţinerii unei armonii între Yin și Yang.

Yin-ul aparţine de Fu, Yang-ul aparţine de Zang, Yin-ul se armonizează cu Yang-ul iar Zang se armonizează cu Fu; de aici rezultă formarea în organism a unei reţele a meridianelor completă și armonioasă. Coordonarea dintre Yin și Yang și dintre Zang și Fu joacă un rol major în sănătatea și tratamentul medical al organismului. Menţinerea coordonării armonioase între meridiane este criteriul principal ce afectează starea de sănătate a organismului.

Tipuri de masaj

Masaj prin întindere

Este metoda de masaj potrivită după muncă sau cină, putând elimina rapid oboseala acumulată pe parcursul întregii zile, oferind o revigorare rapidă.

Masaj de relaxare

Este potrivit pentru relaxare în timpul dimineţii sau la amiază. Este un masaj profund al ţesuturilor musculare, ce va ajuta la creșterea vitalităţii musculare, obţinându-se astfel un efect optim de relaxare.

Eliminarea oboselii

Este un masaj recomandat persoanelor care petrec mult timp la birou, pe scaun și persoanelor care obosesc repede. Acest masaj întinde corpul și ajută la revigorarea sa.

Ameliorarea durerii

Este recomandat pentru eliminarea durerii la nivelul spatelui, taliei și cefei. Se poate efectua un masaj special al diferitelor părţi ale corpului, cu scopul de a elimina în mod eficient durerea.

Etna

Design facil, operare ușoară. Telecomandă sau Smartphone.

Pe lângă telecomandă fotoliul poate fi controlat şi prin Bluetooth folosind smartphone-ul. Controlul extins cu ajutorul telefonului se poate efectua folosind aplicaţia Etna disponiblă gratuit în App Store.

Setări

Masaj general automat

Pentru a răspunde unei multitudini de cerinţe, vă oferim 10 programe automate de masaj, concepute de profesioniști în arta masajului, acestea incluzând: experienţă rapidă, masaj medical chinezesc, întindrea tibiei și sincronizare muzicală.

Masaj automat pe zone

Utilizatorul își poate alege în mod convenabil zona și tehnica de masaj prin operaţii separate: se poate alege direct masajul pentru ceafă, talie, partea superioară, respectiv inferioară, a corpului, sau un masaj general cu perne cu aer.

Ajustare manuală

Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor suplimentare ale utilizatorului, am separat ajustarea zonei, tehnicii și vitezei masajului . Utilizatorul poate ajusta toate programele, creând un sistem de masaj special, în funcţie de preferinţe.

Temporizare

Utilizatorul poate stabili durata, intensitatea și zona masajului pentru a obţine efectul unui masaj perfect. Există trei limbi la alegere.

Aparatul de masaj 3D oferă un masaj mai puternic sau mai profund

Păstrând caracteristicile aparatului de masaj COMTEK soft 3D, modelul RK-7909 dezvoltă în mod creativ tehnica de masaj 3D ce se concentrează pe masarea feselor, rolele putând detecta zona lombară a utilizatorului.

Mecanismul de masaj 3D vă împinge corpul atunci când se efectuează un masaj cu presiune de aer asupra umerilor, având ca efect funcţia de întindere a pieptului și a corpului.

tehnologia Etna

Gravitaţie Zero îmbunătăţește somnul

Prin sincronizarea spătarului, șezutuilui și suportului pentru picioare cu ajutorul modulului mobil multi-unghiular se obţine experienţa celui mai bun masaj de tipul ”gravitaţie zero”. Se obţine o relaxare completă și o poziţie de masaj naturală și confortabilă, reducându-se presiunea inimii și a coloanei vertebrale, sporindu-se cantitatea de sânge și oxigen furnizate creierului, îmbunătăţindu-se astfel calitatea somnului și eliminându-se oboseala.

Zero gravity

Tehnici de masaj

Frământare

Frământare


Lovire

Lovire


Presare

Presare


Bătăi ușoare

Bătăi ușoare


Frământare și Lovire

Frământare și Lovire


Rulare

Rulare


Întindere

Întindere


Frământare digitală

Frământare digitală


Frecţionarea spatelui

Frecţionarea spatelui


Sistem de scanare precisă

Datorită tehnicii COMTEK de detectare a corpului, a punctelor de acupunctură și conform caracteristicilor fizice ale corpului, fotoliul RK-7909 poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mare precizie utilizatorilor de înălţimi diferite.

puncte de masaj

Tehnică de maestru. Experienţa unui masaj mai profesionist

Fotoliul RK-7909 aplică o tehnică patentată a medicinei chineze, bazată pe tehnica COMTEK de reversie rapidă. Pe lângă modurile tradiţionale de frământare, bătăi ușoare, lovituri, shiatsu, frământare & bătăi ușoare, acesată tehnică vine în plus cu o funcţie specială de frământare digitală și frecţionare a spatelui, ceea ce realizează o manipulare deosebită și un masaj mai confortabil, depășind experienţa masajului oferit de mâna umană.

puncte de masaj

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Putere 240W
Sursă tensiune 220-240V
Timp 5/10/15/20/25/30 minute
Dimeniuni poziţie verticală 160 x 82 x 127 cm
Dimensiuni poziţie rabatată 182 (220) x 82 x 92 cm
Greutate netă 145 kg
Perne cu aer pentru umeri da
Perne cu aer pentru spate da
Perne cu aer pentru talie da
Perne cu aer pentru șezut da
Perne cu aer pentru braţe da
Perne cu aer pentru gambe da
Perne cu aer pentru laba piciorului da
Glisare înainte 30 cm
Fotoliu de masaj Etna

Salvaţi spaţiul.

Fotoliul RK-7909B, datorită noii tehnologii inteligente de alunecare înainte într-un spaţiu foarte restrâns (”microspaţiu”) poate sta la doar 8 cm de perete, alunecând înainte în mod automat în momentul pornirii fotoliului, economisind spaţiu și demonstrând un concept perfect inteligent pentru casă

Etna

Tehnologie nouă pentru pernele de aer.

Pernele cu aer progresive sunt acele perne cu straturi multiple, ce pot efectua un masaj ușor sau puternic și profund al mușchilor și punctelor de acupunctură, împlinind astfel într-o mai mare măsură teoria masajului din medicina tradiţională chineză.

Solicit Acum Pretul Special
RK-7909B

Parerea clientilor conteaza! Ce spun ei despre Etna?

Foarte multumit!
- de la , Februarie 2018. 5 din 5 puncte

"Baietii au livrat in aceeasi zi in Bucuresti. Masajul este bun, servicii de calitate. Am testat si modelul de top dar nu am gasit diferente."

Usor de folosit!
- de la , Februarie 2018. 5 din 5 puncte

"Aparatul se incalzeste foarte repede si puternic, pentru asta l-am ales. Masajul imi place tare mult. Va apreciez rapiditatea cu care ati livrat."

Merita banii!
- de la , Februarie 2018. 5 din 5 puncte

"Parerea mea este ca pretul este foarte bun iar fotoliul mi s-a parut la testare ca fiind cel mai ridicat in performante."

Nota: 5 din 5, acordata de 3 clienti

Fotolii de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj Napoca in Iulius Mall

Komoder - Cluj


Iulius Mall Cluj, vis-a-vis de Massimo Dutti
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - București


Bulevardul Ghencea 126 - 132
București
Tel: 0746.297.773
Komoder Timisoara

Komoder - Timișoara


Shopping City Timișoara lângă ZARA
Timișoara
Tel: 0746.297.773
Komoder Iasi

Komoder - Iași


Calea Chișinăului 29, Corp A, Stand 33. Iași
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467