Noul fotoliu de masaj Tokuyo TC-672 Zero Gravity, cu role de masaj in L de 130 cm, încălzire la spate, role la tălpi. Cel mai nou model Tokuyo.

Fotoliu de masaj Zero Gravity Tokuyo TC-672
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator Tokuyo
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Fotoliul de masaj Tokuyo TC-672 se afla in promotia luniiIunie. Solicitati Pretul Promotional Acum.
Sunati acum la 0746.297.773

Fotoliul vă îmbunătățește somnul şi relaxează musculatura

Fotoliul de masaj Tokuyo TC-672 ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară. O experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a spatelui. Fotoliul de masaj TC-672 este cea mai bună alegere pentru cei care suferă de insomnie, ajutând la îmbunătățirea calității somnului. Uitați de grijile dvs. cu aceste tehnici de masaj prin bătaie ușoară și prin frămîntare - acestea sunt tehnici de masaj care vă relaxează musculatura.

Fotoliu de masaj Tokuyo TC-672

Aveți dureri lombare sau dureri musculare?

Fie că vă doriți un masaj intens pentru întregul corp sau un masaj sensibil, modelul TC 672 este alegerea perfecta pentru dvs. Fotoliul va cunoaște înălțimea dumneavoastră și se va adapta.

Alegeți cu încredere acest fotoliu de masaj!

Majoritatea utilizatorilor au sesizat că fotoliul identifică inclusiv punctele nevralgice, zonele cu durere și acțioază diferit pe acele zone.

Fotoliu de masaj Tokuyo TC-672
Fotoliu de masaj Tokuyo TC-672

ZeroGravity - Fotoliul se rabatează în poziția perfectă de masaj

Masajul din postura cu gravitaţie zero relaxează corpul, corespunde poziţiei de masaj a corpului, prin o simplă apăsare a unui buton, spatele şi omoplaţii sunt poziţionaţi în acelaşi timp în poziţie de gravitaţie zero, cel mai jos poate fi coborât la 70 de grade, după care intră în poziţia corectă de masare. Rolele de masaj au un contact mult mai bun cu zona lombară, determinand întregul corp să se bucure de un masaj eficient.

Experimentaţi o nouă metodă de masaj în pozițiile de imponderabilitate (gravitaţie zero). Aparatul poate fi reglat în trei poziţii.

Fotoliul vă scanează și se ajustează inteligent

Noul TC672 este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată perfect.

Sistem de role eficient

Noul fotoliu de masaj TC672 este dotat cu un set de mâini mecanice inteligente silenţioase, care se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Scanare la fotoliu de masaj Komoder KM400L
Tokuyo TC672

Masajul braţelor cu perne de aer multistrat.

Utilizând un material apropiat de PH-ul pielii, fotoliul execută masaj prin presiune asupra brațelor. Scopul este acela de a activa circulația pe măsură ce pernele cu aer comprimă părţile superioare şi inferioare ale antebraţului şi mâinii.

cursa de masaj

Suportul pentru picioare este automat extensibil.

Suportul de masaj pentru picioare vine cu o versiune actualizată, îmbunătățită, care permite extensia cu până la 8.5 cm, prin urmare fotoliul este potrivit și pentru persoane mai înalte.

sistem de masaj pentru picioare

Masajul gambelor cu perne de aer.

Perne de aer sub forma diferită îmbracă piciorul, gleznele şi tălpile conferindu-le un masaj al punctelor zusanli (zone implicate in procesul de acupunctură în tratarea stresului gastric şi leziunilor mucoasei gastrice).

Reflexoterapia.

Metoda de masare se realizează prin alternarea acţiunilor de strângere, oprire, relaxare, oferindu-vă picioare relaxate.

cursa de masaj
Tokuyo TC672
Tokuyo TC672

Masează absolut tot spatele folosind role pe șină în "L" de 130 cm

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu.
Șina pe care sistemul de masaj culisează este de 130 cm, ceea ca vă permite să beneficiaţi de un masaj personalizat din cap până la picioare. Vă veți bucura de o relaxare maximă datorită șinei rolelor în formă de L, de aproximativ 130 cm.

cursa de masaj

Masaj Guasha pentru tălpi

Imită atingerea mâinii umane şi dispune de o tehnologie avansată în ceea ce priveşte rolele, oferindu-vă un masaj Guasha ca şi cum ar fi executat de un maseur profesionist. Cu o rază de 3 cm şi focalizare pe punctul Yongquan de pe talpă, masajul oferit poate fi delicat şi constant, dar poate fi şi mai puternic, depinde cum setaţi de pe telecomandă.

guasha

Funcţii importante

Masajul gâtului

Masaul zilnic poate preveni, spondiloza cervicală, durerile de cap şi bolile cerebrovasculare.

Ajută la circulaţia sângelui

Masajul are rolul de a dilata vasele de sânge, de a ajuta la circulaţia sângelui în organism şi de a îmbunătăţi capacitatea miocardului de a furniza oxigenul, creşte capacitatea funcţiilor inimii.

Sanatatea psihică

Masajul poate remedia problemele legate de stres, relaxând corpul şi mintea, conducând la îmbunătăţirea funcţiilor fizice.

Masaj pneumatic în zona umerilor

Cauza principală a durerilor de umeri se datorează faptului că circulaţia sângelui în zona gâtului nu se realizează corespunzător. După ce veţi face masajul pneumatic în zona umerilor, veţi simţi că durerile dispar.

Masajul pneumatic al zonei mâinilor

Adeseori folosim mouse-ul pe parcursul programului de la serviciu şi astfel apar durerile de la încheieturile mâinilor, însă noua generaţie de masaj pneumatic poate ameliora durerile resimţite la încheieturile mâinilor.

Pernă detaşabilă

Aparatul, pentru ca prin masaj să sporească nivelul de confort, a fost conceput cu o pernă detaşabilă, în cazul în care doriţi ca efectul masajului să fie mai puternic puteţi să detaşati perna, astfel că pe parcursul procesului de masaj vă puteţi bucura de un efect şi mai reconfortant.

Puncte convexe pentru masajul tălpilor

Potrivit punctelor convexe concepute pentru masajul picioarelor, concepute exact după modul de masaj adoptat de către maseurii profesionişti, se efectuează masajul tălpilor în punctele yongquan, indiferent dacă este vorba despre masaj uşor si fix sau masaj puternic progresiv, ambele produc confort.

Masajul pneumatic al gambelor şi al tălpilor

Acest aparat foloseşte perne de aer cu putere înaltă, distribuind presiune de aer diferită de la gambe până la talpi, reducând astfel presiunea resimţită în ambele picioare şi ameliorând senzaţia de moleşeală resimţită în picioare. Masajul poate fi efectuat atât după metoda masajului asemănător celui cu mâinile sau masaj pneumatic.

Fotoliul vede curbura coloanei vertebrale

Având un design ergonomic precis, în formă de S, urmărește cu acuratețe coloana vertebrală.

Un fotoliu ca un maseur profesionist

Imită mișcările unui maseur profesionist, împachetând complet gambele și labele picioarelor. O experiență calmantă, gen ”spa”.

incalzire la fotoliu de masaj Tokuyo TC-672

Sisteme de incălzire la spate. Perfect pe timp de iarnă.

Adeseori masajul conduce la relaxarea persoanelor, îmbunătăţind astfel calitatea somnului şi îmbunătăţind funcţiile fizice. Funcţia de încălzire pentru spate completează aceste funcţii, diferenţiind Tokuyo TC-672 de alte fotolii de masaj.

telecomanda fotoliu masaj Tokuyo-TC-672

Telecomandă LCD pentru control total. Foarte uşor de utilizat.

TC-672 este dotat cu o telecomandă foarte uşor de manevrat, acces uşor la butoane. Telecomanda este poziţionată într-un buzunar separat fiind protejată de praf. De-asemenea, telecomanda este foarte intuitivă şi foarte uşor de folosi, chiar şi fără a studia manualul de utilizare.

Are unul din cele mai largi ecrane de afişaj (5”), pentru a vă permite să vizualizaţi cu uşurinţă funcţiile activate de fotoliu.

Tokuyo TC672

Seturi de proceduri profesionale de masaj

Poate fi folosit de diferite tipuri de persoane şi în diferite momente ale zilei

Procedurile specifice de masaj matinal, masaj de după amiază şi masaj pentru îmbunătăţirea somnului au capacitatea de a rezolva necesităţile fizice, mentale şi psihologice de pe parcursul întregii zile.

Masaj manual de stimulare

Masajul manual de stimulare poate fi reglat în direcţiile sus / jos. Tipuri de masaj manual: masaj - frecţie, masaj cu bătăi, masaj frecţie cu bătaie, masaj zonal, masaj fix.

Masaj frecţie

Proiectat prin o imitaţie a masajului prin frecţionare cu ajutorul degetelor mari, are rolul de a frecţiona zona selectată pentru masaj.

Masaj cu bătăi

Se poate regla viteza bătăilor, poate asigura diferite tipuri de masaj în funcţie de necesităţi.

Masaj frectie cu bătăi

Poate realiza simultan frecţionări şi bătăi, oferind astfel un masaj de intensitate diferită în funcţie de nevoile fiecăruia.

Masaj zonal

Pot fi selectate zone diferite, masajul poate fi efectuat în poziţii diferite.

Masaj fix

Atunci când rolele de masaj se deplasează pe direcţia sus-jos, tasta de selectare poate fi oprită pentru a realiza un masaj într-o anumită zonă.

Modificarea poziției rolelor de masaj

Deplasarea rolelor de masaj se face în 3 trepte de viteză şi în 3 trepte de lăţime. Reglaţi distanţa dintre două role de masaj, pot fi reglate în 3 nivele: îngust, mediul, lat.

Intensitate

Intensitatea masajului poate fi reglată în funcţie de zona pentru masat. Reglarea intensităţii masajului se face pe 3 nivele

Căldura

Masaj cu adăugare de căldură – porniţi sau opriţi funcţia de încălzire a fotoliului.

Role de masaj pentru tălpi

Porniţi sau opriţi funcţia de masare a tălpilor şi a gambelor piciorului

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Masaj pe toată suprafața spatelui Da. În "L"
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui Da
Spătar rabatabil electric Da
Suport de picioare rabatabil Da.
Role de masaj pentru spate Da
Role de masaj pentru tălpi Da
Reflexoterapie (masaj pentru tălpi) Da
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Alimentare curent 220 - 230V
Înalţimea recomandată a utilizatorului aprox. 155 - 200 cm
Greutatea fotoliului (kg) 120 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 110 kg
Cursa rolelor 130 cm
Telecomandă LCD Da
Tokuyo TC672
culori tc672
Solicit Acum Pretul Special
TC672

Ce spune Cabral despre fotoliile Tokuyo?

Ce spune Cabral despre Tokuyo TC672 Știe să te maseze din vârful unghiilor și până aproape de creștetul capului.
- de la , Nota maxima acordată de Cabral: 5 din 5 puncte

"Știe să te maseze din vârful unghiilor și până aproape de creștetul capului. Masează degetele de la picioare, talpa piciorului și câlcâiul, gamba și gemenii, pulpele, spatele, brațele și antebrațele, gâtul. Și știe să maseze și fesele, ceea ce este cu adevărat magic. Îl cheamă Tokuyo TC-688 Zero Gravity.

Minunatul mai și cântă, că are difuzoare și se sincronizează pe bluetooth cu telefonul sau laptopul. De vreo două săptămâni m-am abandonat complet invenției ăsteia, e atât de iscusit că încep să mă gândesc serios să părăsesc conjugalul pentru el... "


vezi ce spune Cabral despre Tokuyo TC-672 Zero Gravity »

Ce spun clienţii despre Tokuyo TC-672?

Foarte multumit!
- de la , Octombrie 2018 5/5 puncte

"Un aparat foarte frumos, plăcut la aspect, la materiale. Masajul iar, mi s-a părut cel mai potrivit pentru mine pentru că eu prefer masajul mai moale. Am programat să facă și masaj mai tare și e capabil și de asta. Deci alegeți acest fotoliu indiferent dacă vreți masaj tare sau mai moale. Calitate bună, iar prețul mi se pare că e foarte accesibil!"

Nota: 5 din 5, acordata de 1 client

Fotolii de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj Napoca in Iulius Mall

Komoder - Cluj


Iulius Mall Cluj, vis-a-vis de Massimo Dutti
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - București


Băneasa Shopping City
etaj 1, lângă H&M
Tel: 0746.297.773
Komoder Timisoara

Komoder - Timișoara


Shopping City Timișoara lângă ZARA
Timișoara
Tel: 0746.297.773
Komoder Iași

Komoder - Iași


Iulius Mall Iași, lângă scările de acces la etaj
Iași
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467