Scaun de masaj Tokuyo TC-677 Zero Gravity, role 3D in L, masaj vertical la brate plus incalzire.

Scaun de masaj Tokuyo TC677
 • Disponibilitate

  În stoc

 • Garanție

  3 ani + 5 ani post-garantie

 • Transport

  Gratuit, în toată țara

 • Producător

  komoder

Solicit Prețul Special
Sunați-ne acum0746.297.773
Role de masaj 3D 4 role de masaj Sistem Zero Gravity Încălzire la spate
Mecanism inteligent Zero Gravity Perne verticale de masaj la brațe Perne la umeri

Îmbunătăţiţi somnul şi Relaxaţi trupul.

Scaunul de masaj Tokuyo TC-677 ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară. O experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a șoldului. Scaunul de masaj Tokuyo TC 677 este cea mai bună alegere pentru cei care suferă de insomnie, ajutând la creșterea calității somnului. Uitați complet de problemele cotidiene cu aceste tehnici de masaj cu bătăi și frămîntare care vă relaxează presiunea prin întindere, îmbunătățindu-vă circulația sanguină.

Masaj 3D puternic sau masaj 3D sensibil. Alegeţi!

Fie ca va doriti un masaj intens pentru întregul corp, care vă va reda energia in doar câteva minute sau un masaj sensibil, uşor, tratament VIP de lux de durata modelul TC 677 este alegerea perfecta pentru dvs.

role 3d la scaun de masaj Tokuyo TC-677

Masajul braţelor cu perne de aer verticale.

Noul Tokuyo TC-677 vine cu îmbunătăţiri pentru masajul braţelor. Pernele de masaj sunt poziţionate vertical astfel că plasarea braţelor în spaţiile dedicate devine mult mai comodă, iar masajul este mai eficient pentru antebraţe. Acest tip de masaj al braţelor a început să fie abordat de tot mai mulţi producători deoarece în poziţie verticală eficienţa pernelor de aer este mai ridicată.

masaj vertical pentru brate

3 Poziţii de masaj Zero Gravity

Masajul din postura cu gravitaţie zero relaxează corpul, corespunde poziţiei de masaj a corpului, prin o simplă apăsare a unei taste, spatele şi omoplaţii sunt poziţionaţi în acelaşi timp în poziţie de gravitaţie zero, cel mai jos poate fi coborât la 70 de grade, după care intră în poziţia corectă de masare. Rolele de masaj au un contact mult mai bun cu zona lombară, determinand întregul corp să se bucure de o poziţie corectă de masaj.
Experimentaţi o nouă metodă de masaj cu gravitaţie zero. Aparatul poate fi reglat în trei poziţii.

pozitiile de masaj Zero gravity la Tokuyo TC-677

Materiale rezistente.

Împreună cu progresele din punct de vedere mecanic, au fost îmbunătăţite şi materialele folosite. La exterior scaunul este îmbrăcat într-un material similar pielii de şarpe, astfel materialul nu se zgârie, nu reţine praf şi nu se deteriorează în timp. Acest tip de material a fost recent (finalul anului 2015) introdus pentru gama Tokuyo şi iRest şi este extrem de plăcut la atingere. Mai mult decât atât scaun este mai atractiv din punct de vedere estetic şi mai rezistent la trafic intens.

materiale

Telecomandă LCD pentru control total. Foarte uşor de utilizat.

TC-677 este dotat cu o telecomandă foarte uşor de manevrat, acces uşor la butoane. Telecomanda este poziţionată într-un buzunar separat fiind protejată de praf. De-asemenea, telecomanda este foarte intuitivă şi foarte uşor de folosit, chiar şi fără a studia manualul de utilizare.

Are unul din cele mai largi ecrane de afişaj (5”), pentru a vă permite să vizualizaţi cu uşurinţă funcţiile activate de scaun.

telecomanda scaun masaj Tokuyo-TC-677

Masajul picioarelor cu role de masaj şi perne de aer.

Pernele de aer aşezate sub forma de cizmă îmbracă piciorul, gleznele şi tălpile conferindu-le un masaj al punctelor zusanli (zone implicate in procesul de acupunctură în tratarea stresului gastric şi leziunilor mucoasei gastrice).

Metoda de masare se realizează prin alternarea acţiunilor de strângere, oprire, relaxare, oferindu-vă un corp relaxat.

masaj la picioare

Şină curbată în formă „L”

Scaunul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu.

Cursa de masaj

Lungimea cursei de masaj masaj este de 120 cm, ceea ca vă permite să beneficiaţi de un masaj personal de la cap până la picioare, de la gât până dincolo de cvatricepsul femural. Acest scaun are printre cele mai lungi cuse de masaj, prin urmare masează cea mai mare suprafaţă a spatelui şi şezutului pe verticală.

cursa de masaj

Încălzire pentru picioare.

Încălzire cu infraroşii pe bază de fibră de carbon. Adeseori masajul conduce la relaxarea persoanelor, îmbunătăţind astfel calitatea somnului şi îmbunătăţind funcţiile fizice. Funcţia de încălzire pentru picioare completează aceste funcţii, astfel Tokuyo TC-677 se diferenţiază de alte fotolii de masaj.

Încălzire pentru spate.

Funcţia de încălzire a spatelui la 40º-50º C elimină senzaţia de rece şi durerea de spate. Lungimea de undă a razelor infraroşii coincide cu lungimea de undă a corpului uman, ceea ce permite energiei să fie absorbită de celulele umane, activând celulele şi stimulând metabolismul.

incalzire la scaun de masaj Tokuyo TC-677

Alte culori disponibile pentru scaunul de masaj Tokuyo TC-677.

Scaunul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

Scaun de masaj Tokuyo TC-677

Funcţii importante

Masajul gâtului

Masajul zilnic poate preveni, spondiloza cervicală, durerile de cap şi bolile cerebrovasculare.

Ajută la circulaţia sângelui

Masajul are rolul de a dilata vasele de sânge, de a ajuta la circulaţia sângelui în organism şi de a îmbunătăţi capacitatea miocardului de a furniza oxigenul, creşte capacitatea funcţiilor inimii.

Sanatatea psihică

Masajul poate remedia problemele legate de stres, relaxând corpul şi mintea, conducând la îmbunătăţirea funcţiilor fizice.

Masaj pneumatic în zona umerilor

Cauza principală a durerilor de umeri se datorează faptului că circulaţia sângelui în zona gâtului nu se realizează corespunzător. După ce veţi face masajul pneumatic în zona umerilor, veţi simţi că durerile dispar.

Masajul pneumatic al zonei mâinilor

Adeseori folosim mouse-ul pe parcursul programului de la serviciu şi astfel apar durerile de la încheieturile mâinilor, însă noua generaţie de masaj pneumatic poate ameliora durerile resimţite la încheieturile mâinilor.

Pernă detaşabilă

Aparatul, pentru ca prin masaj să sporească nivelul de confort, a fost conceput cu o pernă detaşabilă, în cazul în care doriţi ca efectul masajului să fie mai puternic puteţi să detaşati perna, astfel că pe parcursul procesului de masaj vă puteţi bucura de un efect şi mai reconfortant.

Puncte convexe pentru masajul tălpilor

Potrivit punctelor convexe concepute pentru masajul picioarelor, concepute exact după modul de masaj adoptat de către maseurii profesionişti, se efectuează masajul tălpilor în punctele yongquan, indiferent dacă este vorba despre masaj uşor si fix sau masaj puternic progresiv, ambele produc confort.

Masajul pneumatic al gambelor şi al tălpilor

Acest aparat foloseşte perne de aer cu putere înaltă, distribuind presiune de aer diferită de la gambe până la talpi, reducând astfel presiunea resimţită în ambele picioare şi ameliorând senzaţia de moleşeală resimţită în picioare. Masajul poate fi efectuat atât după metoda masajului asemănător celui cu mâinile sau masaj pneumatic.

Design ergonomic.

Având un design ergonomic precis, în formă de S, urmărește cu acuratețe coloana vertebrală.

Maseur profesionist

Imită mișcările unui maseur profesionist, împachetând complet gambele și labele picioarelor. O experiență calmantă, gen ”spa”.

Seturi de proceduri profesionale de masaj

Timer (modificarea timpului de masaj) Da. 5 / 10 / 15 / 20 / 25 / 30 de minute
Manual de utilizare Da, în Română şi Engleză
Masaj pe toată suprafața spatelui Da. În "L"
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui Da
Spătar rabatabil electric Da
Suportul pentru picioare extensibil electric Da. 12 cm
Role de masaj pentru spate 3D. 2 perechi
Role de masaj pentru tălpi Da
Reflexoterapie (masaj pentru tălpi) Da
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Alimentare curent 220 - 230V
Înalţimea recomandată a utilizatorului aprox. 155 - 210 cm
Greutate (kg) 98 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 140 kg
Cursa rolelor 120 cm
Telecomandă LCD Da
Dimensiunile în poziţia „ridicat” Aprox. 125 x 75 x 128 cm
Dimensiunile în poziţia „înclinat” Aprox. 170 x 75 x 86 cm
Solicitați Acum Prețul Special de iarnă

Ce spun clienţii despre Scaun de masaj Tokuyo TC677:

Nota: 0 din 5, acordata de clienti
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzatoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Si depozităm în condiții perfecte.

Manipulare in siguranta

Fotoliul de masaj este încărcat
mecanizat, cu mare atenție.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare si Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!
Testează fotoliile de masaj Komoder în cele 4 magazine
Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special