Scaun de masaj Tokuyo TC-688 3D ZeroGravity cu încălzire

Scaun cu masaj Zero Gravity Tokuyo TC-688
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare romana
  • An de fabricatie 2018
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Îmbunătăţiţi somnul şi Relaxaţi trupul.

Scaunul de masaj Tokuyo TC-688 ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară. O experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a șoldului. scaunul de masaj Tokuyo TC 688 este cea mai bună alegere pentru cei care suferă de insomnie, ajutând la creșterea calității somnului. Uitați de grijile dvs.cu aceste tehnici de masaj cu bătăi și frămîntare care vă relaxează presiunea prin întindere, îmbunătățindu-vă circulația sanguină.

Masaj 3D puternic sau masaj 3D sensibil. Alegeţi!

Fie ca va doriti un masaj intens pentru întregul corp, care vă va reda energia in doar câteva minute sau un masaj sensibil, uşor, tratament VIP de lux de durata modelul TC 688 este alegerea perfecta pentru dvs.

Scaun cu masaj Tokuyo TC-688
Scaun cu masaj Tokuyo TC-688

3 Poziţii de masaj Zero Gravity

Masajul din postura cu gravitaţie zero relaxează corpul, corespunde poziţiei de masaj a corpului, prin o simplă apăsare a unei taste, spatele şi omoplaţii sunt poziţionaţi în acelaşi timp în poziţie de gravitaţie zero, cel mai jos poate fi coborât la 70 de grade, după care intră în poziţia corectă de masare. Rolele de masaj au un contact mult mai bun cu zona lombară, determinand întregul corp să se bucure de o poziţie corectă de masaj.
Experimentaţi o nouă metodă de masaj cu gravitaţie zero. Aparatul poate fi reglat în trei poziţii.

masajul bratelor

Masajul braţelor cu perne de aer. Materiale rezistente.

Împreună cu progresele din punct de vedere mecanic, au fost îmbunătăţite şi materialele folosite, ca de exemplu în cazul zonei de masaj pentru braţe. Utilizând un material tip spandex rezistent, parte inferioară a dispozitivului de masaj pentru braţe a fost căptuşită cu mici excrescenţe de cauciuc, cu scopul de a revigora simţurile în timp ce pernele cu aer comprimă părţile superioare şi inferioare ale antebraţului şi mâinii.

masajul gambelor

Masajul gambelor cu role de masaj şi perne de aer.

Perne de aer sub forma diferită îmbracă piciorul, gleznele şi tălpile conferindu-le un masaj al punctelor zusanli (zone implicate in procesul de acupunctură în tratarea stresului gastric şi leziunilor mucoasei gastrice). Metoda de masare se realizează prin alternarea acţiunilor de strângere, oprire, relaxare, oferindu-vă un corp relaxat.

conectivitate

Boxe si posibilitate conexiune smart device

Va puteti bucura de muzica profesionala, Tokuyo TC-688 este dotat cu boxe. Se poate atasa cu usurinta telefonul mobil, SmartPhone sau produse electronice pentru a reda muzica, cu scopul de a relaxa si mai bine corpul si de a va bucura de un masaj perfect.

Şină curbată în formă „L”

scaunul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu.
Raza masajului este de 110 cm, ceea ca vă permite să beneficiaţi de un masaj personal de la cap până la picioare, care vă va ajuta să păstraţi curbura în formă de „S” a coloanei vertebrale şi la eliberarea tensiunii musculare.

cursa de masaj

Funcţii importante

Masajul gâtului

Masaul zilnic poate preveni, spondiloza cervicală, durerile de cap şi bolile cerebrovasculare.
masaj gat

Ajută la circulaţia sângelui

Masajul are rolul de a dilata vasele de sânge, de a ajuta la circulaţia sângelui în organism şi de a îmbunătăţi capacitatea miocardului de a furniza oxigenul, creşte capacitatea funcţiilor inimii.
circulatie

Sanatatea psihică

Masajul poate remedia problemele legate de stres, relaxând corpul şi mintea, conducând la îmbunătăţirea funcţiilor fizice.
sanatate psihica

Masaj pneumatic în zona umerilor

Cauza principală a durerilor de umeri se datorează faptului că circulaţia sângelui în zona gâtului nu se realizează corespunzător. După ce veţi face masajul pneumatic în zona umerilor, veţi simţi că durerile dispar.
Masaj pneumatic în zona umerilor

Masajul pneumatic al zonei mâinilor

Adeseori folosim mouse-ul pe parcursul programului de la serviciu şi astfel apar durerile de la încheieturile mâinilor, însă noua generaţie de masaj pneumatic poate ameliora durerile resimţite la încheieturile mâinilor.

Pernă detaşabilă

Aparatul, pentru ca prin masaj să sporească nivelul de confort, a fost conceput cu o pernă detaşabilă, în cazul în care doriţi ca efectul masajului să fie mai puternic puteţi să detaşati perna, astfel că pe parcursul procesului de masaj vă puteţi bucura de un efect şi mai reconfortant.

Prelungire sub forma curbata

Din zona capului pana in zona umerilor se pot simti metode diferite de masaj realizat cu autorul rolelor de masaj si care imita masajul cu mana.
role masaj in forma de L

Ritmuri de muzică. Relaxare.

După ce aţi încheiat munca stresantă puteţi să vă bucuraţi de un masaj ascultând în acelaşi timp muzică, pentru a vă detaşa de gândurile şi problemele dumneavoastră, promovând un mod de viaţă sănătos şi furnizându-vă putere.
Ritmuri de muzica

Puncte convexe pentru masajul tălpilor

Potrivit punctelor convexe concepute pentru masajul picioarelor, concepute exact după modul de masaj adoptat de către maseurii profesionişti, se efectuează masajul tălpilor în punctele yongquan, indiferent dacă este vorba despre masaj uşor si fix sau masaj puternic progresiv, ambele produc confort.
talpi

Masajul pneumatic al gambelor şi al tălpilor

Acest aparat foloseşte perne de aer cu putere înaltă, distribuind presiune de aer diferită de la gambe până la talpi, reducând astfel presiunea resimţită în ambele picioare şi ameliorând senzaţia de moleşeală resimţită în picioare. Masajul poate fi efectuat atât după metoda masajului asemănător celui cu mâinile sau masaj pneumatic.
masaj gambe si talpi

Mânere din lemn

Buzunar pentru telecomandă

Design ergonomic. "S"

Având un design ergonomic precis, în formă de S, urmărește cu acuratețe coloana vertebrală.

Maseur profesionist

Imită mișcările unui maseur profesionist, împachetând complet gambele și labele picioarelor. O experiență calmantă, gen ”spa”.

Combinatii unice

O combinație unică între masajul cu presiune de aer și masajul în spirală. Relaxează mușchii gambei și ajută la ameliorarea durerii.

Surpriza Tokuyo

Un cadou surprinzător pentru iubitorii masajului la picioare, vă va calma tălpile prin tehnica ”răzuire”.

Dimensiuni generoase

Având o lungime de 110 cm, șina extra lungă ajunge de la cap la umeri și de la talie la șold. O adevărată descoperire în domeniul fotoliilor de masaj.

Impachetari calde

”Pansamentul” cald pe coapse și picioare vă oferă o încântătoare experiență de masaj cald pentru picioare.

incalzire la Scaun cu masaj Tokuyo TC-688

Sisteme de incălzire pentru spate şi picioare.

Adeseori masajul conduce la relaxarea persoanelor, îmbunătăţind astfel calitatea somnului şi îmbunătăţind funcţiile fizice. Funcţia de încălzire pentru spate şi picioare completează aceste funcţii, diferenţiind Tokuyo TC-688 de alte fotolii de masaj.

Reglează funcţiile gastro-intestinale.

Masajul poate contribui la metabolismul secundar al motilităţii gastro-intestinale, ajutând la rezolvarea problemelor legate de constipaţie cât şi la alte simptome.

telecomanda Scaun masaj Tokuyo-TC-688

Telecomandă LCD pentru control total. Foarte uşor de utilizat.

TC-688 este dotat cu o telecomandă foarte uşor de manevrat, acces uşor la butoane. Telecomanda este poziţionată într-un buzunar separat fiind protejată de praf. De-asemenea, telecomanda este foarte intuitivă şi foarte uşor de folosi, chiar şi fără a studia manualul de utilizare.

Are unul din cele mai largi ecrane de afişaj (5”), pentru a vă permite să vizualizaţi cu uşurinţă funcţiile activate de fotoliu.

Seturi de proceduri profesionale de masaj

Poate fi folosit de diferite tipuri de persoane şi în diferite momente ale zilei

Procedurile specifice de masaj matinal, masaj de după amiază şi masaj pentru îmbunătăţirea somnului au capacitatea de a rezolva necesităţile fizice, mentale şi psihologice de pe parcursul întregii zile.

Masaj manual de stimulare

Masajul manual de stimulare poate fi reglat în direcţiile sus jos, dispune de 4 rotiţe cu tracţiune integrală, are capacitatea de a furniza confortul. Masaj frecţie, masaj cu bătăi, masaj frecţie cu bătaie, masaj zonal, masaj fix.

Masaj frecţie

Proiectat prin o imitaţie a masajului prin frecţionare cu ajutorul degetelor mari, are rolul de a frecţiona zona selectată pentru masaj.

Masaj cu bătăi

Se poate regla viteza bătăilor, poate asigura diferite tipuri de masaj în funcţie de necesităţi.

Masaj frectie cu bătăi

Poate realiza simultan frecţionări şi bătăi, oferind astfel un masaj de intensitate diferită în funcţie de nevoile fiecăruia.

Masaj zonal

Pot fi selectate zone diferite, masajul poate fi efectuat în poziţii diferite.

Masaj fix

Atunci când rolele de masaj se deplasează pe direcţia sus-jos, tasta de selectare poate fi oprită pentru a realiza un masaj într-o anumită zonă.

Modificarea pozitiei rolelor de masaj

Deplasarea rolelor de masaj se face în 3 trepte de viteză şi în 3 trepte de lăţime. Reglaţi distanţa dintre două role de masaj, pot fi reglate în 3 nivele: îngust, mediul, lat.

Intensitate

Intensitatea masajului poate fi reglată în funcţie de zona pentru masat. Reglarea intensităţii masajului se face pe 3 nivele

Caldura

Masaj cu adăugare de căldură – porniţi sau opriţi funcţia de încălzire a fotoliului.

Role de masaj pentru talpi si gambe

Role masaj talpi şi frecţie gambe – porniţi sau opriţi funcţia de masare a tălpilor şi a gambelor piciorului

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Masaj pe toată suprafața spatelui Da. În "L"
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui Da
Spătar rabatabil electric Da
Suportul cu masaj pentru picioare rabatabil electric Da. 12 cm
Role de masaj pentru spate Da
Role de masaj pentru gambe Da. Singurul Scaun cu masaj cu role pentru gambe.
Role de masaj pentru tălpi Da
Reflexoterapie (masaj pentru tălpi) Da
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Alimentare curent 220 - 230V
Înalţimea recomandată a utilizatorului aprox. 155 - 210 cm
Greutatea fotoliului (kg) 117 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 140 kg
Cursa rolelor 110 cm
Telecomandă LCD Da
Dimensiunile fotoliului în poziţia „ridicat” Aprox. 149 x 80 x 124 cm
Dimensiunile fotoliului în poziţia „înclinat” Aprox. 178 x 80 x 165 cm
Scaun cu masaj Tokuyo TC-688

Alte culori disponibile pentru scaunul de masaj Tokuyo TC-688.

scaunul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

Solicit Acum Pretul Special
Tokuyo-TC-688

Ce spun clienţii despre Tokuyo TC-688?

Ce spune Cabral despre Tokuyo TC688 Știe să te maseze din vârful unghiilor și până aproape de creștetul capului.
- de la , Iunie 2016. Nota maxima acordată de Cabral: 5 din 5 puncte

"Știe să te maseze din vârful unghiilor și până aproape de creștetul capului. Masează degetele de la picioare, talpa piciorului și câlcâiul, gamba și gemenii, pulpele, spatele, brațele și antebrațele, gâtul. Și știe să maseze și fesele, ceea ce este cu adevărat magic. Îl cheamă Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity.

Minunatul mai și cântă, că are difuzoare și se sincronizează pe bluetooth cu telefonul sau laptopul. De vreo două săptămâni m-am abandonat complet invenției ăsteia, e atât de iscusit că încep să mă gândesc serios să părăsesc conjugalul pentru el... "


vezi ce spune Cabral despre Tokuyo TC-688 Zero Gravity »

Foarte multumit!
- de la , Aprilie 2015 5/5 puncte
"Am testat la showroom-ul din Ghencea si am ales acest model deoarece mi s-a parut cel mai frumos si masajul este foarte bun pentru spate si picioare."

Cel mai bun!
- de la , Aprilie 2015 5/5 puncte
"Este un model despre care m-am interesat foarte mult si este deosebit de complex. Functia cu role la gambe si toate pernele de masaj activate sunt fantastice. Recomand cu mare caldura acest Scaun cu masaj."

Calitate maxima. Pret excelent!
- de la , Aprilie 2015 5/5 puncte
"Cred ca am ales un fotoliu de top. Este o tehnologie pe care nu am regasit-o la alte modele si sunt deosebit de multumit de masajul pe care-l face acest fotoliu."

Nota: 5 din 5, acordata de 4 clienti

Scaune de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj Napoca in Iulius Mall

Komoder - Cluj


Iulius Mall Cluj, vis-a-vis de Massimo Dutti
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - București


Bulevardul Ghencea 126 - 132
București
Tel: 0746.297.773
Komoder Timisoara

Komoder - Timișoara


Shopping City Timișoara lângă ZARA
Timișoara
Tel: 0746.297.773
Komoder Iasi

Komoder - Iași


Calea Chișinăului 29, Corp A, Stand 33. Iași
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467