Fotoliu de masaj Marina cu comandă vocală, Joystick Zero Gravity, încălzire, muzica prin bluetooth, port USB

păreri
 • Disponibilitate

  În stoc

 • Garanție

  3 ani + 5 ani post-garanție

 • PREȚ DE LANSARE:

  14500 RON

 • PRET SPECIAL:

  11000 RON

 • ECONOMISIȚI:

  3500 RON

comandați acum »
☝ Azi vă oferim și montaj gratuit la domiciliu
Role de masaj 3D 4 role de masaj Încălzire Ioni negativi
Scanare preliminară Comandă vocală [NOU] JOYSTICK Zero Gravity Șină SL de 135 cm

Marina - un fotoliu de masaj ca mâinile unui maseur - terapeut. Special proiectat pentru toată familia. Lăsați-vă pe mâinile unui profesionist.

Komoder Marina este un fotoliu de masaj din noua generaţie Komoder 2020, dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, silenţioase, mobile vertical pentru masajul complet al spatelui. Marina utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, fiind fotoliul de masaj cu cea mai lungă cursă de masaj.

Fotoliul vă oferă un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare).

Marina este dotat cu o funcţie inovatoare a pompei de aer şi a valvelor. Pompa poate funcţiona sincron şi continuu, pentru a furniza forţa motrică necesară celor 28 de perne cu aer. Atât masajul de relaxare cât şi presiunea puternică a pernelor cu aer sunt precise şi unice, ceea ce vă permite să beneficiaţi de un masaj revigorant.

Fotoliu de masaj Marina

JOYSTICK - Soluția perfectă pentru reglarea poziției de masaj. Acum aveți control total asupra pozițiilor de masaj.

O altă dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia fotoliului permite să ajustați poziția de masaj. Puteți alege poziția de masaj care vă convine bucurându-vă de un masaj profund al cefei spre exemplu sau utilizând o funcție masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

Butoane de rabatare pe bratul drept
Komoder Marina

Reflexoterapie. Un masaj bun începe cu masajul tălpilor.

Fotoliu de masaj Marina este dotat cu funcția de reflexoterapie, cu role duble pentru masajul tălpilor. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Butoane de rabatare pe bratul drept

Dotat cu sistem de încălzire pentru spate.

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe timpul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj Marina devine unul dintre cele mai complexe fotolii de masaj de pe piață. Funcţia de încălzire a spatelui utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu.

Incalzire

Fotoliul este dotat cu funcție inteligentă de salvarea spațiului.

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Aspect plăcut. Design funcțional.

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

spatiu redus pentru fotoliu de masaj Marina

Fotoliul vă scanează și se ajustează inteligent.

Noul Marina este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată perfect.

Sistem de role 3D cu 5 Nivele de intensitate.

Noul fotoliu de masaj Marina este dotat cu un set de mâini mecanice 3D inteligente silenţioase, care se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Scanare la fotoliu de masaj Marina
Komoder Marina

Butoane pentru control. Suport pentru telecomandă.

Noul Marina permite accesul mai uşor la butoanele de control. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie.

Alimentare smartphone folosind portul USB de pe brațul stâng.

Marina este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau al unui alt dispozitiv.

masajul bratelor la fotoliul Marina
>

Funcţie de ioni negativi de oxigen

Funcţie de ioni negativi de oxigen - verificaţi butonul de pe braţul stâng, în partea de sus. Design inovator cu ioni negativi de oxigen în tetieră, poate emite ioni negativi de oxigen în flux continuu. Verificat de centrul naţional de control al calităţii pentru aparatele electrice industriale cu infraroşii, ionii negativi de oxigen au o concentraţie de până la 240.000 / cm3, asemănător unei păduri sau cascade şi ajută la recuperarea spontană a organismului uman.

ioni negativi

Fotoliul se înclină la maxim și vă oferă relaxare

Noul fotoliu Marina permite rabatarea in 3 pozitii Zero Gravity. Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă, fără restricţii.

Pozițiile Zero Gravity

La pornirea modului „gravitaţie zero”, unghiul de elevaţie între corp şi picioare este de aproximativ 118 grade. Coapsele şi gambele sunt poziţionate mai sus decât inima. Gravitaţia (greutatea) fiecărei părţi a corpului va fi distribuită în mod egal pe fotoliul de masaj, pentru ca presiunea asupra corpului să fie pe deplin disipată.

Rabatare Zero Gravity Marina

Sistem Audio. Boxe încorporate. Fără cabluri prin casă

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil.

Incalzire

Aveți dureri musculare? Fotoliul tratează contracturile.

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj Marina este conceput pentru utilizatori diferiţi, având programe de masaj automate inovatoare, ce vă oferă un masaj individual care satisface diferite aşteptări.

contracturi

Frământare și Extindere la gambe

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se poate extinde liber, lungimea maximă a extinderii fiind de 20 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

incalzire picioare

Reflexoterapie. Masaj care impresionează.

Masajul de reflexoterapie se executa cu o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru laba piciorului se extinde fără trepte pentru a se potrivi diferitelor inălţimi.

Masaj la picioare

Suportul de picioare este echipat cu perne cu aer pentru masajul de presiune.

Masaj de la gât la picioare

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu. Cursa masajului este de 135 cm, ceea ca vă permite să beneficiaţi de un masaj personal de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Masaj pentru laba piciorului. Masaj plăcut de toți cei care au testat.

Imită atingerea mâinii umane şi dispune de o tehnologie avansată în ceea ce priveşte rolele, oferindu-vă un masaj Guasha ca şi cum ar fi executat de un maseur profesionist. Cu o rază de 3 cm şi focalizare pe punctul Yongquan de pe talpă, masajul oferit poate fi delicat şi constant, dar poate fi şi mai puternic, depinde cum setaţi de pe telecomandă.

Masaj la picioare cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă triplă de neuitat. Aplicaţi metoda activării, pe rând, a funcţiilor de compresie, pauză şi evacuare a presiunii aerului, pentru a stimula punctele de presopunctură Xuanzhong şi Taixi, ceea ce vă va aduce un confort şi o armonie perfecte.

Iluminat cromoterapeutic cu led-uri

Marina este dotat cu lumini LED cu un ton rece, plasate pe brațele fotoliului, ele fiind vizibile doar când fotoliul se află în ciclu de masaj. Într-o cameră întunecată, lumina LED va proiecta o lumină rece, albastră, pe pereţi, creând o atmosferă relaxantă.

Masaj din cap în picioare

Mâinile de masaj mecanice inteligente se pot deplasa în sus şi în jos pe ceafă, umeri, spate şi talie. Ele pot automat induce curbura specifică spatelui uman, raza de acţiune fiind de până la 21 cm lăţime, cursa pe verticală fiind de 135 cm, acoperind în întregime spatele.

Fotoliul recunoaște spatele dumneavoastră

Curbura în formă de „S” ce sprijină corpul presupune o combinaţie între structurile de masaj pt. spate şi principiile ingineriei umane, astfel încât să puteţi beneficia de un masaj pentru spate de înaltă precizie. Lăţimea poate fi ajustată între 6 şi 21 cm, cu trei opţiuni.

Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Prevăzut cu 12 de perne cu aer ce respectă curbura braţelor umane; oferă un masaj ce cuprinde braţele în totalitate, acţionând asupra punctelor Yangchi şi Quchi. Tracţiunea echilibrată tridiminesională ce are ca origine pernele umplute cu aer vă va relaxa şi revigora braţele şi palmele.

Încălzire cu infraroşii - perfect pe timp de iarnă

Funcţia de încălzire a spatelui la 40º-50º C elimină senzaţia de rece şi durerea de spate. Lungimea de undă a razelor infraroşii coincide cu lungimea de undă a corpului uman, ceea ce permite energiei să fie absorbită de celulele umane, activând celulele şi stimulând metabolismul.

3 moduri de memorie

Aceste două funcţii vor satisface cerinţele familie dvs. Orice combinaţie de metode şi funcţii de masaj pe care le alegeţi dvs. şi familia dvs. poate fi stocată cu ajutorul programelor de memorie.

Alegeți timpul de masaj

Puteţi selecta durata masajului în funcţie de preferinţe cu ajutorul acestei funcţii, ceea ca vă va permite să beneficiaţi de un masaj continuu.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Protecţie la rabatare Da
Masaj pe toată suprafața spatelui Da
Spătar rabatabil electric Da
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil
Perne de aer în zona feselor Da.
Perne de aer la gambe Da
Role masaj 3D
Control vocal da
Masaj pentru fesieri Da
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da.
Încălzire La spate
Telecomanda Da.
Suport pentru telecomanda Da.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 110 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Culori
blue blue blue
dimensiuni
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Părerea clienților:

Un fotoliu minunat!
- de la
dl. Mureșanu Cristian / Cluj-Napoca
5 / 5 puncte
Am căutat foarte mult timp un fotoliu bleumarin. În final Marina este fotoliul care se preteaza cel mai bine pentru livingul nostru. Despre masaj pot să spun doar că sunt foarte surprins de capacitățile lui.
Design exemplar, calitate de top. Felicitari Komoder
- de la
Paul Merlas / Otopeni
5 / 5 puncte
Va rog sa publicati undeva acest review deoarece meritati sa fiti apreciati pentru livrarea rapida, produsul bun si politica corecta de vanzare a produselor.
Fotolii de masaj - Modele Similare
Komoder FOCUS II este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
4 păreri
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzătoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Și depozităm în condiții perfecte.

Manipulare în siguranță.

Alegeţi un fotoliu de masaj profesional Komoder şi beneficiaţi de livrare premium la data şi ora stabilită.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare și Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!

Testați fotoliile de masaj Komoder în cele 5 Showroom-uri

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special