Fotoliu masaj Sanyo A3700. Anti-Gravitaţie.

Fotoliu cu masaj Sanyo HEC A3700K
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator Sanyo
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Reducerile de Preţ

Fotoliul de masaj Sanyo A3700. Anti-Gravitaţie. se afla in promotia lunii. Solicitati Pretul Promotional Acum.
Sunati acum la 0746.297.773

Fotoliu cu Masaj Dotat cu Poziţia Anti-Gravitaţie.

Fotoliul cu masaj Sanyo HEC A3700K este incă un model al familiei Sanyo, ce deţine caracteristica inovatoare pe care aceştia au adus-o pe piaţa fotoliilor de masaj, şi anume, poziţia anti-gravitaţie sau gravitaţie zero.

Spătarul şi suportul pentru şezut sunt prevăzute cu mecanisme de înclinare, astfel încât se ajunge într-o poziţie, considerată ideală, în care greutatea corpului este uniform distribuită şi se elimină presiunea exercitată asupra coloanei vertebrale.

De asemenea, circulaţia sângelui şi a oxigenului în corp se realizează mai eficient, rezultatul fiind diminuarea remarcabilă a afecţiunilor şi durerilor fizice şi o senzaţie de relaxare extremă.

Fotoliu cu masaj Sanyo HEC A3700K

Funcţii importante

Senzor de formă fizică

Ajustează în mod automat rolele de masaj în funcţie de forma şi greutatea corpului celui care utilizează fotoliul, pentru ca masajul să fie cât mai eficient şi confortul maxim.

Tehnica exclusivă de masaj Shiatsu Multi-Point pentru picioare

Masajul picioarelor se realizează prin intermediul pernelor de aer care înlătura uşor disconfortul acestei zone şi oferă o senzaţie adâncă de relaxare picioarelor, gleznelor, gambelor şi încheieturilor.

4 Role de masaj pentru gât – umeri şi partea inferioară a spatelui

Rolele de masaj pentru umeri şi partea lombară,  imită exact mişcarea pe care ar realiza-o maseurii terapeuţi profesionişti în timpul unei şedinţe de masaj. Contactul ferm, potrivit dintre zona masată(umeri sau partea inferioară a spatelui) şi rolele de masaj, asigură un masaj eficient, benefic, îndepărtând durerile şi tensiunea musculară. Acestea combină mişcări de frâmântare, de presare profundă sau lovituri uşoare, îmbunătăţind circulaţia sângelui.

Telecomandă

Toate setările sesiunii de masaj sunt uşor de realizat cu ajutorul telecomenzii, astfel încât utilizatorul să se bucure de un masaj personalizat, după bunul plac.

Suport mobil pentru mâini

Suportul pentru mână al scaunului este mobil şi se poate poziţiona după preferinţa utilizatorului. De asemenea, ambele suporturi pentru mâini pot fi ridicate în întregime, astfel încât să vă aşezaţi sau ridicaţi din fotoliu foarte comod, chiar de pe partea laterală a scaunului de masaj.

Suportul pentru cap şi perna spatelui sunt detaşabile

Pentru a controla intensitatea masajului în aceste zone şi pentru ca utilizatorul să-şi aleagă poziţia cea mai confortabilă.

Fotoliu cu masaj Sanyo HEC A3700K

Senzor de formă fizică.

Fotoliul cu masaj Sanyo HEC A3700K deţine un senzor de formă fizică, astfel încât se va ajusta după corpul oricărei persoane care îl foloseşte, iar în acest fel, toţi vă veţi putea bucura de un masaj eficient, relaxant, personalizat împreună cu toata familia.

De cele mai multe ori, atunci când achiziţionaţi un fotoliu cu masaj, nu sunteţi singura persoană care beneficiază de el. Va mai fi folosit şi de alţi membri ai familiei, sau chiar prieteni care vin in în vizită şi cu siguranţă forma corpului, greutatea, înălţimea diferă la fiecare.

Materiale de calitate.

Chiar dacă sunteţi o persoană care preţuieşte partea artistică şi ţine la decorul propriului cămin, nu trebuie să va faceţi griji. Prin design-ul său simplu, elegant şi fiind îmbrăcat într-un material fin, acest fotoliu se va potrivi oriunde îl veţi amplasa.

Tehnici şi programe de masaj

(care se pot combina)

1. Masaj prin lovire uşoară

Simulează senzaţia lovirii rapide a mâinilor pe muşchii spatelui, oferind o senzaţie de revigorare şi revitalizare.

2. Masaj prin frământare

Este un ciclu de masaj prin care se repetă mişcări de frământare. Oferă un efect terapeutic maxim şi de profunzime care stimulează fluxul energetic.

3. Masaj Shiatsu

Masajul presupune mentinerea şi eliberarea presiunii exercitate de degete pentru detensionarea în profunzime a ţesuturilor şi destinderea acestora.

4. Masaj prin tehnica de stretching (întindere)

Această tehnică îmbunătăţeşte flexibilitatea, prin creşterea fluxului sanguin. Prin întindere durerile sunt îndepărtate uşor şi mobilitatea corpului creşte.

6 Programe de masaj predefinite

2 Programe automate de masaj pentru întregul corp
2 Programe automate de masaj pentru umeri şi gât
2 Programe automate de masaj pentru partea inferioară a spatelui

Fotoliu cu masaj Sanyo HEC A3700K

Rezultate vizibile.

Folosind zilnic fotoliul cu masaj, circulaţia sângelui şi a oxigenului se va realiza mult mai eficient, eliminând u-se tensiunea spatelui prin distribuirea uniformă a greutăţii corpului şi prin diminuarea presiunii exercitate asupra coloanei vertebrale.

Acupunctură la picioare. Detensionarea spatelui.

Masajul umerilor şi al gâtului se realizează prin rolele de masaj, în timp ce asupra picioarelor acţioneaza masajul shiatsu prin intermediul pernelor de aer.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

6 Programe automate de masaj Da
Mod manual Da
Unghi de înclinare Aprox. 120-170°
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Zonă pentru picioare Da
Viteze de masaj Lovituri uşoare: Aprox. 300-600 ori/min
Shiatsu: Aprox 11-16 ori/min
Viteză mişcare verticală: 1 mişcare integrala sus-jos în aprox. 35 sec
Temporizator Aprox. 15-20 minute
Control automat de rabatare Da
Perne de aer Da
Reflexoterapie Da
Masaj al gambelor şi picioarelor Da
Consum maxim de energie electrică 160-170W
Telecomandă Da
Loc pentru zona capului - Pernă Da
Ottoman jos Da
Roţi Da
Dimensiuni în poziţie normală (H x W x D) (cm) Aprox. 112 x 72 x 120
Dimensiuni în poziţie rabatată (H x W x D) (cm) Aprox. 59 x 72 x 185
Greutatea fotoliului (kg) 77 kg
Limita de greutate a utilizatorului (kg) 120 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Aprobare ETL Da
Tehnologie japoneză
Culori disponibile Negru, Bej
Fotoliu cu masaj Sanyo HEC A3700K

Poziţia gravitaţie - zero.

În această poziţie picioarele sunt uşor ridicate, suportul pentru şezut se înclină la 30 de grade, iar spătarul uşor înclinat susţine spatele. Senzaţia este una de adâncire în fotoliul cu masaj, care oferă o poziţie perfectă, naturală a corpului.

De ce Sanyo?

Sanyo HEC A3700K întruneşte toate condiţiile şi criteriile pentru a fi considerat un produs de top, fiind alegerea cea mai potrivită atunci când doriţi o îmbunătăţire a sănătăţii proprii sau o relaxare eficientă.

Solicit Reducerile de Preţ
SANYO-A3700

Modele similare:

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0364.100.160
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0377.100.909


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L. 2014
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467