Fotoliu cu masaj iRest A60-1 Medical

Fotoliu de masaj iRest A60-1
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator iRest
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Pretul de Black Friday

Fotoliul de masaj iRest A60 se afla in promotia luniiNoiembrie. Solicitati Pretul Promotional Acum.
Sunati acum la 0746.297.773

iRest A60-1 Therapeutic.

Fotoliu A60 este prevăzut cu cele mai avansate cuceriri ale ştiinţei şi tehnicii mondiale, stabilind un nou standard în domeniu.

Grupul de role se deplasează în sus şi în jos pe umeri, ceafă, spate şi talie, putând detecta automat curbele corpului, lăţimea putând fi ajustată automat în intervalul 6-21 cm, iar cursa verticală putând fi de până la 81 cm, realizând astfel o acoperire completă a spatelui.

61 perne de aer

Fotoliul este dotat cu un total de 61 perne cu aer (airbaguri), 18 valve, 8 magneţi permanenţi şi 2 pompe de aer. Fotoliul vă va oferi experienţa supremă a masajului şi sănătăţii la dvs. acasă.

Fotoliu de masaj iRest A60

Fotoliu masaj - Funcţii importante

Masajul braţelor prin presiune de aer

Având 8 perne cu aer de fiecare parte a braţelor, se concentrează pe punctul sanli de pe mână şi pe punctul neiguan, oferind un masaj pulsat prin presiune de aer, ce vă oferă stimularea punctelor printr-o pulsaţie ritmică, ceea ce vă va relaxa pe deplin, de la braţe până la degete, împrospătându-vă.
Masajul braţelor prin presiune de aer

Masaj fesier cu perne cu aer

Fotoliul e dotat cu perne de aer ce se mulează pe curba feselor umane, pentru a acoperi şi masa integral coapsele. Umflarea şi dezumflarea diferitelor perne cu aer, ce alternează cu vibraţii, poate stimula punctele Huanzhong şi Changqiang, pentru a elimina excesul de ţesut granulat de pe suprafaţa pielii.
Masaj fesier cu perne cu aer

Funcţie de încălzire cu infraroşii întunecate pe bază de fibră de carbon

Funcţia de încălzire a spatelui la 40ºC-50ºC poate elimina senzaţia de răceală şi durere din spatele dvs. Lungimea undelor infraroşii întunecate emise coincide cu lungimea de undă a corpului uman, astfel încât energia poate fi absorbită de către celulele umane, activându-le şi stimulând metabolismul.
Funcţie de încălzire cu infraroşii întunecate pe bază de fibră de carbon

Masarea pieptului şi umerilor

Cu cele 4 perne cu aer pe partea superioară a braţelor în combinaţie cu mâini de masaj inteligente, se concentrează asupra punctului jianliao şi a punctului naoshu pentru efectuarea masajului, ceea ce va permite părţii superioare a corpului dvs. să beneficieze de o întindere suficientă.
Masarea pieptului şi umerilor

Răsucirea spatelui-taliei

Pernele cu aer ce se umflă şi se dezumflă pe spatele dvs. pot induce taliei o mişcare de legănare stânga-dreapta. Această mişcare poate ajusta coloana, cu scopul de a elimina efectiv rigiditatea musculară.
Răsucirea spatelui-taliei

Pernă pentru cap ajustabilă şi braţe rabatabile

Graţie designului său umanizat, perna pentru cap se poate ajusta liber în limita a 10 cm, pentru a se adapta înălţimii utilizatorului. Având un concept umanizat, dispozitivele pentru partea superioară a braţelor se pot mişca în sus şi în jos în limita a 20 cm, unghiul maxim fiind de 40 grade, adaptându-se astfel la înălţimea fiecărui utilizator în parte.
Pernă pentru cap ajustabilă şi braţe rabatabile

Aria masajului pentru spate

Masaj amplu al spatelui: mâinile de masaj inteligente se pot deplasa în sus şi în jos pe umeri, ceafă, spate şi talie, putând detecta automat curbele corpului, lăţimea putând fi ajustată automat în intervalul 6-21 cm, iar cursa verticală putând fi de până la 81 cm, ceea ce înseamnă că se poate realiza o acoperire completă a spatelui, de la punctul Fengchi la punctul Shengshu. Acoperirea oferită reprezintă o creştere cu 20% faţă de masajul de spate tradiţional, acest masaj fiind potrivit pentru utilizatori cu forme corporale diferite.
Aria masajului pentru spate

Masaj thailandez gua sha pentru tălpi

Conceput cu 3 rânduri de role pentru tălpi, 88 de bile stereoscopice combină simularea atingerii mâinii umane cu o tehnologie avansată a rolelor, oferind un masaj guasha ce imită masajul oferit de un maseur profesionist. Se masează punctul Yongquan de pe taplă, în mod constant şi blând sau din ce în ce mai puternic, ambele metode oferindu-vă un confort şi o bucurie fără precedent.
Masaj thailandez gua sha pentru tălpi

Extinderea gambelor şi încălzirea genunchilor

Lungimea suportului pentru gambe poate fi ajustată în funcţie de înălţimea utilizatorului. Acesta poate fi extins până la o lungime maximă de 23 cm, pentru a asigura un masaj ce se mulează pe formele întregului corp. În combinaţie cu o funcţie de încălzire a genunchiului pe bază de fibră de carbon, acest masaj al gambei poate stimula punctele de acupunctură LiangQiu şi Du Bi, pentru a ajuta circulaţia sanguină la nivelul picioarelor şi pentru evitarea sau eliminarea unor simptome relevante ale articulaţiei genunchiului.
Extinderea gambelor şi încălzirea genunchilor

Întinderea taliei

Această funcţie creativă se bazează pe concepţia de chiropractică şi poate lărgi spaţiul dintre vertebre pentru a se evita crearea de pinteni osoşi şi presiunea cartilajelor asupra nervului, astfel încât să poată fi eliminate problemele legate de hernia de disc şi de tensiunea musculară.
Întinderea taliei

Terapie magnetică

Terapie magnetică cu 8 magneţi permanenţi de 300cc poziţionaţi cu precizie, care pot îmbunătăţi magnetita umană de joasă calitate prin stimularea punctelor refexogene ale gambei.
Terapie magnetică

Masaj pentru picioare, cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme se înfăşoară complet pe picioarele dvs., pe glezne şi pe laba piciorului, masând punctul sanli de pe laba piciorului, punctul taixi şi punctul kunlun; acţionează prin presare, oprire, relaxare; oferă un masaj interactiv, prin presiune de aer, care vă va face să vă simţiţi bine şi să atingeţi o stare de armonie între om şi natură.
Masaj pentru picioare, cu perne cu aer

Sistem de auto-inducţie pentru punctele de acupunctură

Senzorul opţional poate detecta cu precizie punctele principale de acupunctură de pe corpul uman. Funcţia sa de detectare automată şi ajustaj fin vă va oferi un program de masaj exclusiv, într-o poziţie de masaj perfectă.

Conexiunea cotierei

Cotiera poate culisa în funcţie de gradul de înclinare al spătarului. Când fotoliu este în curs de ajustare, utilizatorii pot beneficia de un masaj pentru mâini şi talie într-o poziţie naturală.

Centrul de comandă

Unitate dublă de comandă

Unitatea de comandă cu afişaj VFD poate reflecta poziţia de masaj şi cu ajutorul ei se poate programa metoda dorită; cu ajutorul ei se poate ajusta şi controla fiecare funcţie de masaj. Unitatea de comandă secundară este compactă şi uşoară; i se poate deschide capacul pentru a face selecţie dorită.

Trei moduri de memorie

Trei funcţii individuale de memorie vor răspunde cerinţelor dvs. şi ale familei dvs. printr-o metodă de masaj special concepută. Orice metodă de masaj combinată cu o altă funcţie care vă plac dvs. şi familiei dvs. poate fi memorată cu ajutorul tastelor de memorie A/B/C corespunzătoare, alungând oboseala dvs. după exerciţii fizice, oferindu-vă dvs. şi membrilor familiei dvs. un corp puternic. Atunci când doriţi să vă bucuraţi de un nou masaj, trebuie doar să atingeţi uşor tasta corespunzătoare pentru a porni modul memorat anterior.

Fotoliu de masaj iRest A60

Telecomanda cu afişaj VFD

Unitatea de comandă VFD (cu afişaj fluorescent în vacuum) este uşor de utilizat şi arată superb. Un microcip controlat cu ajutorul unui microcomputer asigură o performanţă excelentă, mai stabilă. Clipeşte datorită faptului că permite fosforului din anod să fie bombardat de electroni.

În comparaţie cu alte categorii de afişaj, acesta are un orizont şi un unghi mai largi, un efect de afişaj mai clar, permiţând un control perfect şi eficient, iar navigarea fotoelectrică reprezintă o versiune tactilă inedită.

irest sl A60

Funcţii inovatoare

Funcţie inovatoare cu două seturi de pompe de aer: acestea pot opera sincronizat şi continuu, pentru a furniza forţa motrice necesară celor 61 de perne cu aer. Atât masajul de destindere 3D cât şi puternica presiune a pernelor cu aer sunt precise şi unice, ceea ce vă oferă posibilitatea de a vă bucura de un masaj revigorant.

Mâinile de masaj inteligente pot cuprinde efectiv şi frământa muşchii umerilor pentru o eliminare rapidă a oboselii la nivelul umerilor.

Masaj prin contact strâns ce se mulează pe vertebrele toracice, asemănător cu exerciţiile de masaj pentru extinderea pieptului, întinde în mod efectiv vertebrele toracice.

Metodă de masaj stereo combinată cu curba în formă de „S” a coloanei, oferă un masaj mai fin al vertebrelor lombare, pentru a relaxa în scurt timp aceste vertebre.

Un singur buton vă aduce un confort deplin:

Fotoliul de masaj iRest A60 este conceput pentru persoane diferite, având opt programe inovatoare automate de masaj şi un concept de masaj individualizat, pentru a satisface nevoile diferiţilor utilizatori.

3D - Grupul oamenilor ocupati

3D - grupul oamenilor ocupaţi

Sistemul de masaj inteligent 3D combină tehnicile masajului profesional cu performanţele fotoliului de masaj, cu scopul de a realiza un masaj multidimensional, pentru a elimina pe deplin oboseala acumulată de dvs. pe parcursul unei zile grele de muncă.

Ameliorarea durerilor - grupul muncii

Ameliorarea durerilor - grupul muncii

Este conceput în mod special pentru a elimina durerea şi rigiditatea musculară, prin metode precum abordarea Gua Sha, care asigură întinderea muşchilor spatelui şi relaxarea muşchilor, eliminând oboseala.

Programul memorie abc - sportivi

Programul memorie abc - sportivi

Forţa de precizie avansată oferită de sistemul de role combinată cu un shiatsu confortabil prin presiune de aer, alungă oboseala acumulată după exerciţii fizice, conferindu-vă un corp sănătos.

Customizarea duratei masajului - casince

Customizarea duratei masajului - casince

Puteţi porni funcţia de temporizare pentru a ajusta timpul de masaj; vă va oferi o putere mare, continuă, îmbunătăţind calitatea pauzei dvs. de prânz, făcând-o mai dulce şi mai frumoasă.

Relaxat - grupul studenți

Relaxat - grupul studenți

Programe de masaj prin frământare şi presiune de aer, asemănător cu atingerea unei mâini umane, vă va aduce o experienţă a bucuriei, eliberându-vă efectiv de oboseală şi stres.

Confort - grupul vârstnici

Confort - grupul vârstnici

Conceput pentru a vă oferi un masaj complet prin presiune reală, de la ceafă până la tălpi, de la braţe până la vârfurile degetelor; vă oferă experienţa unui masaj fără egal, ce vă va ameliora pe deplin pielea.

Presiune de aer deplină - grupul utilizatorilor de calculator

Presiune de aer deplină - grupul utilizatorilor de calculator

Program automat pentru un masaj confortabil, vă oferă posibilitatea să vă bucuraţi de cea mai delectantă experienţă de masaj printr-un masaj confortabil, eliminând sindromul de birou.

Întinderea taliei - grupul iubitorilor de frumusețe

Întinderea taliei - grupul iubitorilor de frumusețe

Pernele cu aer care se umflă şi dezumflă pe spatele dvs. pot induce taliei o mişcare oscilantă stânga-dreapta. Această mişcare poate ajusta poziţia coloanei pentru a vă oferi o postură lejeră.

Fotoliu de masaj iRest A60

3D, tehnologie inteligentă

Mâinile de masaj tridimensionale inteligente îmbină tehnicile de masaj profesionale cu performanţele fotoliului de masaj, pentru realizarea unui masaj multidimensional.

Un maseur terapeut adevărat.

Mâinile de masaj inteligente imită metodele unui maseur terapeut profesionist, cu scopul de a executa următoarele tipuri de masaj: frământare, strângere, bătăi (tip fluturare), presare, apăsare, îmbrăţişare, legănare şi răsucire. Spaţiul maxim pentru întindere este de 12 cm, astfel încât aceste mâini de masaj mecanice pot executa un masaj eficient al vertebrelor cervicale, al vertebrelor toracice şi al vertebrelor lombare - tipuri de masaj pe care un fotoliu de masaj obişnuit nu vi le poate oferi.

Terapie fizică confortabilă prin 12 puncte

Vă va umple întregul corp cu o senzaţie de euforie

Punctul FENGCHI - Calmează ficatul şi dispersează gazele, are o acţiune de detoxifiere; potrivit pentru durerile de cap şi durerile de dinţi.

Punctul TIAN LIAO - Elimină gazele şi umezeala. Curăţă meridianele şi ameliorează durerea; potrivit pentru vertebrele cervicale, torticolis etc.

Punctul BINGFENG - Elimină gazele şi activează elementele colaterale, ameliorează tusea, reducând expectoraţiile; potrivit pentru periartrita scapulo-humerală, bronşită etc.

Punctul XINSHU - Ameliorează congestia la nivelul pieptului, reglează Qi-ul activând elementele colaterale, calmează nervii şi are un efect de ameliorare în cazul multor boli de inimă.

Punctul GANSHU - Alină ficatul-vezica biliară, reglează Qi-ul şi întăreşte vederea, având un efect de ameliorare în cazul multor boli de ficat.

Punctul SHENGSHU - Tonifică rinichii şi susţine Yang-ul, întăreşte talia, având un puternic efect de retenţie a apei şi are un efect de ameliorare în cazul multor boli de rinichi.

Punctul NEIGUAN (cel mai important pentru sănătatea inimii) - Calmează mintea, reglează Qi-ul şi ameliorează durerea, ajută inima, ameliorând multe boli de inimă.

Punctul SANLI (SITUAT PE MÂNĂ) - Curăţă inima şi îmbunătăţeşte vederea, reglează sistemul gastrointestinal; potrivit pentru dureri la nivelul taliei, umerilor sau braţelor, dispepsie şi dureri ulceroase, dureri de dinţi, răceală etc.

Punctul SANLI (SITUAT PE LABA PICIORULUI) (cel mai important punct pentru sănătatea corporală) - Curăţă meridianele şi activează elementele colaterale, întărind splina şi stomacul, ajută în cazul hepatitei, enteritei, bronşitei, nefritei etc.

Punctul TAIXI - Hrăneşte Yin-ul şi tonifică rinichii; tonifică Yang-ul, întărind talia; potrivit pentru nefrită, cistită, emfizemă etc.

Punctul KUNLUN - Calmează nervii şi curăţă inima, curăţă tendoanele, activând elementele colaterale; potrivit pentru dureri ale nervului sciatic, artrita genunchiului, luxaţia gleznei etc.

Punctul YONGQUAN (cel mai important punct în caz de urgenţă) - Hrăneşte Yin-ul şi tonifică rinichii, calmează ficatul şi dispersează gazele; ajută în cazuri de insomnie, dureri de cap pe bază nervoasă, miocardită etc.

Fotoliu de masaj iRest A70 Fotoliu de masaj iRest A70

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Masaj pe toată suprafața spatelui Da
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui Da
Spătar rabatabil electric Da
Suportul cu masaj pentru picioare rabatabil electric Da
Masaj cervical de detensionare Da
Masaj profund pentru partea lombară Da
Role de masaj Da
Masaj și poziție de relaxare Da
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da
Masaj pentru tălpi Da
Telecomanda Da. Cu suport.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Programe de memorie Da. 3
Masaj 3D Da.
Programe auto Da. 8
Perne de aer 61 de perne
Pompe de aer 2
Greutatea fotoliului (kg) 125 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 180 kg
Culori Negru, Bej.
Alimentare curent 220 - 230V
Dimensiuni dimensiuni fotoliu iRest A60
Fotoliu de masaj iRest A60

Configuraţia Standard:

Frecvenţă audio: Echipamentul cu frecvenţă audio vă poate oferi un masaj sincronizat pe muzică, ceea ce vă oferă posibilitatea să vă bucuraţi de ritmurile muzicii în timpul masajului.

Sistem audio: Sunetul unic stereo surround vă poate aduce în lumea muzicii când vă relaxaţi, ceea ce vă va face să simţiţi o fuziune perfectă între muzică şi masaj.

Lumină led pe cotieră: Bucuraţi-vă de fuziunea perfectă între corp şi minte în lumina intermitentă de neon. Sub această lumină colorată, veţi pătrunde într-o lume de vis.

Configuraţia I şi II:

3D - Grupul oamenilor ocupati

Tehnica BlueTooth Wireless (I)

Eliberaţi-vă de ancorele ce vă ţin legaţi în timp şi spaţiu şi bucuraţi-vă de libertatea conversaţiilor nelimitate. Comunicarea facilă vă va face să vă îndrăgostiţi de fotoliul de masaj.

Ameliorarea durerilor - grupul muncii

Wireless şi BlueTooth (II)

Bucuraţi-vă de reţea nelimitată în timpul masajului; funcţia bluetooth wireless este inclusă în configuraţia opţională I.

Programul memorie abc - sportivi

Telecomandă Touchscreen (II)

Cu un aspect compact şi graţios, cu un design al ecranului tactil subţire şi uşor, cu o acţiune simplă şi convenabilă pe o rază de 10 metri, vă va face să vibraţi de bucurie.

Solicit Pretul de Black Friday
IREST-SL-A60

Parerea clientilor conteaza! Ce spun ei despre acest fotoliu?

Foarte multumiti!
- de la , Iulie 2014 5/5 puncte
"Am testat acest fotoliu la showroom in Bucuresti si am facut achizitia. Suntem multumiti de fotoliu si il folosim zilnic"

Foarte multumiti!
- de la , August 2014 5/5 puncte
"Un fotoliu foarte mare si complet la masaj pentru toate zonele corpului. Livrarea a fost prompta si manipularea cu mare atentie. Cumparati cu incredere!"

Excelent!
- de la , Septembrie 2014 5/5 puncte
"Un produs bun. Multumim!"

Nota: 5 din 5, acordata de 3 clienti

Fotolii de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0364.100.160
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0377.100.909


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L. 2014
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467