Rokol RK-7907 3D Zero Gravity, 6 role, sistem L, încălzire, muzică. Cel mai nou fotoliu de masaj Rokol. Model Design pentru anul 2018.

Fotoliu Rokol RK 7907 Zero Gravity
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator rokol
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Cadou Special
Iulie 2018

Achiziția oricărui unui fotoliu de masaj Komoder este premiată automat cu o centură Komoder D180 pentru masajul cervical. Centura foloseşte tehnologia de masaj 3D cu încălzire, oferind un nemaipomenit masaj pentru zona cervicală și zona superioară a spatelui.

Promotie Speciala

Design 2018. Rokol RK-7907 cu 6 role de masaj.

Masajul Full Body este redefinit de acest nou fotoliu de la Rokol. Rolele de masaj 3D controlabile împreună cu pernele de aer și încălzirea spatelui produc utilizatorului o experiență de neuitat. Masajul și starea de bine este fantastică.

Detensionare și relaxare totală prin masaj.

Fotoliul cu masaj Rokol RK-7907 utilizează cotiere tip capsulă, perne cu aer încorporate și o suprafaţă granulată, astfel încât braţele să poată beneficia de un masaj confortabil, indiferent de unghiul la care se află fotoliul. Datorită combinaţiei dintre masajul cu presiune de aer al șezutului, al anumitor zone ale picioarelor și funcţia ”gravitaţie zero”, corpul dvs. se va bucura de o senzaţie de confort.

Fotoliu de masaj Rokol RK 7907

Suferiți de dureri lombare, cervicale sau insomnii? Alegeți streching!

Datorită unei noi funcții de streching fotoliul de masaj Rokol RK-7907 devine soluția perfectă pentru orice tip de utilizator care suferă de dureri lombare, dureri cervicale sau chiar insomnii datorate stresului sau surmenajului.

Rokol RK 7907

Funcţie unică: controlul masajului 3D

Noua tehnologie de control 3D permite utilizatorilor să-ți ajusteze rolele pentru un masaj foarte sensibil sau pentru un masaj profund. Această funcție este unică la fotoliile de masaj Rokol.

Dumneavoastră alegeți cât de profund doriți să fie executat masajul. Pe măsură ce folosiți fotoliul de masaj veți întări musculatura paravertebrală.

Rokol RK 7907

20 cm - extensia dispozitivului pentru tălpi

Cea mai lunga extensie pe care o poate executa un suport de picioare. Dispozitivul de masare a tălpilor poate fi extins cu până la 20 cm, pentru a se adapta persoanelor care depăşesc chiar şi 200 cm.

Role la tălpi - reflexoterpie

Fotoliul este dotat cu masaj de reflexoterapie cu role la tălpi. Acest tip de extensie a sistemului de masaj pentru picioare cu role face ca Rokol 7907 să fie fotoliul de masaj potrivit pentru toate tipurile de persoane: scunde sau înalte.

Rokol RK 7907
Fotoliu de masaj Rokol RK 7907

Șină avansată în formă de L pentru un masaj multi-unghiular al spatelui și feselor.

Mecanismul în formă de L oferă un masaj profund, în funcţie de corpul uman. Sistemul mecanic poate atinge părţile inferioare ale feselor și coapselor. Șina curbată se potrivește perfect corpului uman, oferind un masaj precis, stimulând punctele de acupunctură ale spatelui, eliminând oboseala și redându-vă o bună formă fizică.

Este timpul să folosiți un fotoliu de masaj.

Datorită tehnicii de detectare a corpului, a punctelor de acupunctură și conform caracteristicilor fizice ale corpului, fotoliul RK-7907 poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mare precizie utilizatorilor de înălţimi diferite.

Indiferent în care dintre cele 6 categorii vă încadrați este timpul să folosiți fotoliul de masaj Rokol RK-7907 acasă sau la birou.

puncte de masaj
Fotoliu de masaj Rokol RK 7907

Nouă șină curbată pentru un program de rulare complet

Fotoliul RK-7907 este dotat cu tehnologia șinei "L" 3D, care, în combinaţie cu pernele de masaj realizează un masaj integrat multi-unghiular al spatelui și feselor. Această tehnologie depășește funcţiile oferite de șina tradiţională, care nu putea realiza poziţia ”culcat” și funcţia de întindere, obţinând astfel cel mai bun masaj.

Telecomandă pe suport, foarte ușor de folosit.

Păstrând caracteristicile aparatului de masaj COMTEK soft 3D, modelul RK-7907 dezvoltă în mod creativ tehnica de masaj 3D ce se concentrează pe masarea feselor, rolele putând detecta zona lombară a utilizatorului.

Funcții multiple ușor de apelat

Mecanismul de masaj 3D vă împinge corpul atunci când se efectuează un masaj cu presiune de aer asupra umerilor, având ca efect funcţia de întindere a pieptului și a corpului.

telecomanda Rokol RK 7907

Mai multe opțiuni pentru masajul prin presiune.

Fotoliul este astfel proiectat încât dumneavoastră să puteți alege intensitatea pernelor de aer. Masajul prin presiune este foarte eficient și fiecare utilizator poate alege intensitatea în funcție de preferințe. Rokol RK7907 vă permite control total asupra masajului prin presiune.

Îmbrățișare completă cu perne de aer.

Cu ajutorul pernelor de masaj din zona umerilor, brațelor, spatelui, șezutului, picioarelor și tălpilor fotoliul vă îmbrățișează practic și vă oferă un masaj eficient. Prin îmbățișarea efectuată se poate obţine experienţa celui mai bun masaj, pentru sănătate și longevitate.

Rokol RK 7907

Poziţii Zero Gravity

Pe baza teoriei Gravitaţiei Zero a NASA și a principiilor fundamentale ale medicinei tradiţionale chineze, COMTEK a creat cea mai confortabilă poziţie de masaj Zero Gravity
Sfaturi: Poziţia Gravitaţie Zero este aceea în care corpul este în poziţia cea mai naturală, de relaxare totală, în care picioarele se află mai sus decât corpul, realizându-se un unghi de 128º ± 7º; acesată poziţie menţine funcţiile corpului la nivel optim.

Rokol RK 7907
Rokol RK 7907

Încalzire pentru zona spatelui

Fotoliul de masaj cu cele mai multe sisteme de încălzire. Fotoliul cu masaj Comtek RK-7907 utilizează o tehnologie de masaj cu încălzire. Utilizatorul beneficiază de o încălzire generală a spatelui în timp ce rolele masează umerii, spatele, talia și fesele. Graţie acestei tehnologii, se îmbunătăţește circulaţia sanguină, se ameliorează în mod eficient oboseala, obţinându-se un masaj cu un efect mult îmbunătăţit.

Rokol RK 7907
Rokol RK 7907

Material compatibil cu epiderma umană

Fotoliul Comtek RK-7907 utilizează piele ignifugă a cărei suprafaţă, inodoră, se poate curăţa, pentru a vă oferi experienţa unui masaj sănătos și confortabil.

Super silenţios

Fotoliile cu masaj Comtek utilizează motoare, de o calitate sigură, cu un nivel redus de zgomot și o viaţă îndelungată. Nivelul zgomotului este sub 50 dB în timpul funcţionării (adică sub nivelul standardului naţional, care este de 60 decibeli). Astfel, puteţi să beneficiaţi de masaj în timp ce vorbiţi sau vizionaţi emisiuni TV.

Ecologic, cu consum redus de energie

Fotoliul Comtek 7907 are un consum redus de energie. Puterea de lucru a fotoliului este de 240W, consumul de energie în modul stand-by (în așteptare) fiind de doar 1W, întrunind standardele ECO europene. Structura internă beneficiază de un design cu presiune constantă, motorul, supapele și pompa de aer utilizând o tensiune de siguranţă de 24V.

Rokol RK 7907

Funcţie Audio. Boxe încorporate.

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică preferată prin bluetooth. Conectaţi dispozitivul prin bluetooth pentru a reproduce muzica preferată și pentru a vă relaxa.

Fotoliul RK-7907 este dotat cu două difuzoare dispuse în dreptul capului, care vor reda sunet prin Bluetooth.

Rokol RK 7907

Masaj după principiile medicinei tradiţionale chineze

Coordonarea armonioasă dintre meridiane, așa cum se menţionează în ”Teoria Tratamentului Medical Huang Di”, este criteriu principal în tratamentele medicale. În acest sens, inovaţiile fundamentale ale fotoliului cu masaj Rokol RK-7907 au la bază principiile medicinei tradiţionale chineze, cum ar fi principiul celor 12 meridiane și masarea punctelor specifice ale meridianelor și a punctelor de acupunctură, pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine și activarea funcţiilor organismului, cu scopul obţinerii unei armonii între Yin și Yang.

Yin-ul aparţine de Fu, Yang-ul aparţine de Zang, Yin-ul se armonizează cu Yang-ul iar Zang se armonizează cu Fu; de aici rezultă formarea în organism a unei reţele a meridianelor completă și armonioasă. Coordonarea dintre Yin și Yang și dintre Zang și Fu joacă un rol major în sănătatea și tratamentul medical al organismului. Menţinerea coordonării armonioase între meridiane este criteriul principal ce afectează starea de sănătate a organismului.

Tipuri de masaj

Masaj prin întindere

Este metoda de masaj potrivită după muncă sau cină, putând elimina rapid oboseala acumulată pe parcursul întregii zile, oferind o revigorare rapidă.

Masaj de relaxare

Este potrivit pentru relaxare în timpul dimineţii sau la amiază. Este un masaj profund al ţesuturilor musculare, ce va ajuta la creșterea vitalităţii musculare, obţinându-se astfel un efect optim de relaxare.

Eliminarea oboselii

Este un masaj recomandat persoanelor care petrec mult timp la birou, pe scaun și persoanelor care obosesc repede. Acest masaj întinde corpul și ajută la revigorarea sa.

Ameliorarea durerii

Este recomandat pentru eliminarea durerii la nivelul spatelui, taliei și cefei. Se poate efectua un masaj special al diferitelor părţi ale corpului, cu scopul de a elimina în mod eficient durerea.

Setări

Masaj general automat

Pentru a răspunde unei multitudini de cerinţe, vă oferim 10 programe automate de masaj, concepute de profesioniști în arta masajului, acestea incluzând: experienţă rapidă, masaj medical chinezesc, întindrea tibiei și sincronizare muzicală.

Masaj automat pe zone

Utilizatorul își poate alege în mod convenabil zona și tehnica de masaj prin operaţii separate: se poate alege direct masajul pentru ceafă, talie, partea superioară, respectiv inferioară, a corpului, sau un masaj general cu perne cu aer.

Ajustare manuală

Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor suplimentare ale utilizatorului, am separat ajustarea zonei, tehnicii și vitezei masajului . Utilizatorul poate ajusta toate programele, creând un sistem de masaj special, în funcţie de preferinţe.

Temporizare

Utilizatorul poate stabili durata, intensitatea și zona masajului pentru a obţine efectul unui masaj perfect. Există trei limbi la alegere.

Gravitaţia Zero îmbunătăţește somnul

Prin sincronizarea spătarului, șezutuilui și suportului pentru picioare cu ajutorul modulului mobil multi-unghiular se obţine experienţa celui mai bun masaj de tipul ”gravitaţie zero”. Se obţine o relaxare completă și o poziţie de masaj naturală și confortabilă, reducându-se presiunea inimii și a coloanei vertebrale, sporindu-se cantitatea de sânge și oxigen furnizate creierului, îmbunătăţindu-se astfel calitatea somnului și eliminându-se oboseala.

Zero gravity

Tehnici de masaj

Frământare

Frământare


Lovire

Lovire


Presare

Presare


Bătăi ușoare

Bătăi ușoare


Frământare și Lovire

Frământare și Lovire


Rulare

Rulare


Întindere

Întindere


Frământare digitală

Frământare digitală


Frecţionarea spatelui

Frecţionarea spatelui


Tehnică de maestru. Experienţa unui masaj mai profesionist

Fotoliul RK-7907 aplică o tehnică patentată a medicinei chineze, bazată pe tehnica COMTEK de reversie rapidă. Pe lângă modurile tradiţionale de frământare, bătăi ușoare, lovituri, shiatsu, frământare & bătăi ușoare, acesată tehnică vine în plus cu o funcţie specială de frământare digitală și frecţionare a spatelui, ceea ce realizează o manipulare deosebită și un masaj mai confortabil, depășind experienţa masajului oferit de mâna umană.

puncte de masaj

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Putere 240W
Sursă tensiune 220-240V
Timp 5/10/15/20/25/30 minute
Dimeniuni poziţie verticală 160 x 82 x 127 cm
Dimensiuni poziţie rabatată 182 (220) x 82 x 92 cm
Greutate netă 145 kg
Perne cu aer pentru umeri da
Perne cu aer pentru spate da
Perne cu aer pentru talie da
Perne cu aer pentru șezut da
Perne cu aer pentru braţe da
Perne cu aer pentru gambe da
Perne cu aer pentru laba piciorului da
Glisare înainte 30 cm
Fotoliu de masaj Rokol RK 7907

Salvaţi spaţiul.

Fotoliul RK-7907B, datorită noii tehnologii inteligente de alunecare înainte într-un spaţiu foarte restrâns (”microspaţiu”) poate sta la doar 8 cm de perete, alunecând înainte în mod automat în momentul pornirii fotoliului, economisind spaţiu și demonstrând un concept perfect inteligent pentru casă

Rokol RK 7907

Tehnologie nouă pentru pernele de aer.

Pernele cu aer progresive sunt acele perne cu straturi multiple, ce pot efectua un masaj ușor sau puternic și profund al mușchilor și punctelor de acupunctură, împlinind astfel într-o mai mare măsură teoria masajului din medicina tradiţională chineză.

Solicitati Pretul Special!
RK7907
Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467