Aparat de masaj pentru picioare C302

 • Montaj Gratuit

 • Garanție 3 ani

 • Preț vechi

  1.600 RON

 • Promoție Summer Sale

  1.290 RON

 • AVANTAJ CLIENT

  310 RON

Comandați Acum »
☝ Comandați acum cu montaj gratuit!
comandă telefonică0746.297.773
Încălzire Masaj prin presiune de aer 3 niveluri de viteză Reflexoterapie

Aparat de masaj pentru picioare Komoder C302

Aparat de masaj pentru picioare C302

Utilizând tehnologia de masaj 3D, Komoder C302 vă oferă relaxarea supremă de la glezne până la tălpi! C302 se axează pe stimularea centrilor nervoși din talpă.

Funcția de încălzire împreună cu cele trei viteze diferite și cele 4 programe predefinite permit personalizarea sesiunii de masaj pentru a obține relaxarea absolută! Setați aparatul după propriile preferințe folosind panoul touch integrat.

Aparat de masaj pentru picioare C302
Aparat de masaj pentru picioare C302

Funcții importante

Programe de masaj automate

Imitând mișcările unui maseur profesional, aceste patru programe de masaj predefinite oferă un efect revitalizant și vă vor elibera de disconfortul și oboseala picioarelor, acumulate după o zi de lucru încărcată.

Reflexoterapie

Principiul care stă la baza reflexoterapiei este simplu: stimulii aplicați în unele zone ale corpului au un efect care se reflectă asupra întregului corp. Punctele de reflex, care se află în relație cu toate părțile corpului, se pot găsi în picioare, mâini, față și urechi. Aceste puncte răspund la presiune, astfel că, utilizând tehnici de masaj adecvate, se poate stimula procesul natural de însănătoșire și recuperare al corpului. Corpul începe progresiv să se elibereze de blocaje și tensiune, să restabilească fluxul de energie și să îl echilibreze pentru o stare mai bună pe termen lung a sănătății.

Role de masaj pentru tălpi

Utilizând role de masaj, aparatul de masaj pentru picioare Komoder C302 folosește reflexoterapia pentru o experiență de masaj cât mai profundă. Stimulând fiecare punct de presiune, rolele de masaj sunt cele mai bune instrumente pentru îmbunătățirea circulației sangvine și revitalizarea corpului. Puteți alege dintre cele trei niveluri de intensitate care, cu siguranță, se vor potrivi nevoilor dumneavoastră.

Perne de aer pentru călcâi

Tehnica avansată de masare prin intermediul pernelor pentru călcâi oferă o experienţă de masare superioară oricărui alt aparat de masaj. Puteţi opta pentru 3 niveluri de intensitate reglabilă, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

3 viteze de masaj

Pentru un confort sporit al utilizatorului, intensitatea masajului poate fi controlată, aparatul dispunând de 3 viteze de masaj. Aparatul poate fi rotit şi fixat în orice poziţie.

Butoane încorporate

Setările și personalizarea masajului se realizează foarte uşor, cu ajutorul butoanelor încorporate.

Panou de control integrat

Personalizați-vă experiența de masaj utilizând panoul de comandă încorporat! Puteți schimba modurile de masaj, presiunea aerului din perne, viteza de masaj sau porni/opri încălzirea cu o simplă atingere.

Aparat de masaj pentru picioare C302

Bucurați-vă de momentul dumneavoastră de relaxare absolută!

Aparatul de masaj pentru picioare Komoder C302 are integrată funcția de temporizator. Dispozitivul se oprește automat după o sesiune de 15 minute, astfel că nu va rămâne activ dacă uitați să îl opriți.

Aparat de masaj pentru picioare C302
Aparat de masaj pentru picioare C302

Husa de pânză este detașabilă, astfel încât să o puteți curăța cu ușurință!

Întreținerea aparatului este ușoară și accesibilă, așadar puteți scoate cu ușurință husa textilă și să o curățați atunci când este necesar.

Funcție de încălzire pentru o terapie mai profundă!

Aparatul de masaj Komoder C302 beneficiază de funcția de încălzire bazată pe fibră de carbon, lucru care va transforma sesiunea de masaj într-o reală ședință de terapie.

Aparat de masaj pentru picioare C302

Specificații și caracteristici tehnice

Programe automate de masaj 4 Mod Manual de masaj Da
Vibrații Da Perne de aer Picior și călcâi
Viteze de masaj 3 Încălzire Da
Consum 35W Tapițerie Pânză
Greutate (kg) 5 kg Tensiune de alimentare nominală 220V
Culori
C302 Albastru C302 Roșu
Dimensiuni
C302 Dimensiuni
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:

Ce spun clienții Komoder:

Cel mai bun tratament pentru oboseala picioarelor
- de la
Camelia Z. / Ramnicu Valcea
5 / 5 puncte
Am primit aparatul Craciun si pot spune ca e exact ce am nevoie seara cand petrec timpul pe canapea la televizor dupa o zi de stat in continuu in picioare.
Este minunat!
- de la
Nicoleta C. / Bucuresti
5 / 5 puncte
Am primit aparatul pentru reflexoterapie astazi. Este minunat, chiar își face treaba. Va mulțumesc pt promptitudine !
Exact ce aveam nevoie!
- de la
Elena C. / Olt
5 / 5 puncte
Vă mulțumesc pentru premiul acordat în cadrul concursului Metoda Calendarului! Am primit aparatul, l-am testat și nu pot spune decât că este de la superlativ în sus, exact ce aveam nevoie! Va mulțumesc pentru seriozitate și calitatea oferita de serviciile dvs!
Produse similare
Dispozitiv de masaj D181 cu încălzire pentru ceafă și umeri - Cea mai accesibilă și mobilă soluție de masaj terapeutic pentru spate.
detalii
0 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder