Scaun cu masaj iRest A70 ZeroG (2014) therapeutic

Scaun cu masaj iRest A70
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare romana
  • An de fabricatie 2016
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Pretul de Craciun

Mâini mecanice de masaj inteligente. Funcţie nouă.

Mâinile mecanice de masaj inteligente reprezintă o îmbinare a tehnicilor de masaj profesionale cu performanţele fotoliului de masaj, al cărei scop este obţinerea un masaj multidimensional, cu aspect tridimensional. Mâinile de masaj inteligente imită metodele unui maseur terapeut profesionist, cu scopul de a executa următoarele tipuri de masaj: frământare, strângere, bătăi (tip fluturare), presare, apăsare, îmbrăţişare, legănare şi răsucire.

Spaţiul maxim pentru întindere este de 6,5 cm iar unghiul maxim de întindere este de 41 grade, astfel încât aceste mâini de masaj mecanice pot executa un masaj eficient al vertebrelor cervicale, al vertebrelor toracice şi al vertebrelor lombare – tipuri de masaj pe care un Scaun cu masaj obişnuit nu vi le poate oferi. Acest masaj poate fi comparat cu masajul efectuat de un maseur terapeut.

Scaun cu masaj iRest A70

Aria masajului pentru zona spatelui.

Mâinile de masaj inteligente se pot deplasa în sus şi în jos pe umeri, ceafă, spate şi talie, putând detecta automat curbele corpului, lăţimea putând fi de până la 21 cm, iar cursa verticală putând fi de până la 71 cm, ceea ce înseamnă că se poate realiza o acoperire completă a spatelui.

Ajustarea lăţimii rolei de masaj pentru zona spatelui.

Curbura în formă de S” ce sprijină corpul reprezintă o combinaţie între structura masajului pentru spate cu principiul ingineriei umane, astfel încât masajul pentru spate să poată fi poziţionat cu precizie. Lăţimea poate fi ajustată de la 6 la 21 cm, existând trei opţiuni.

Scaun cu masaj iRest A70

Fotoliu masaj iRest A70. Funcţii importante

Întinderea taliei

Această funcţie creativă se bazează pe concepţia de chiropractică şi se concentrează pe meridianul guvernant al spatelui, taliei şi vezicii, pentru a efectua tracţiuni şi întinderi, putând lărgi spaţiul dintre vertebre pentru a se evita crearea de pinteni osoşi şi presiunea cartilajelor asupra nervului, astfel încât să poată fi eliminate problemele legate de tensiunea musculară şi de rigiditatea încheieturilor, datorate muncii asidue de peste zi. intinderea taliei la fotoliul iRest A70

Masaj terapeutic pentru tălpi

Imită atingerea mâinii umane, utilizând o tehnologia avansată a rolelor, poate oferi un masaj terapeutic prin frecare, precum un maseur terapeut profesionist; masajul se concentrează asupra punctului Yongquan din talpă, printr-o masare blândă constantă, dar şi printr-o masare din ce în ce mai puternică, ceea ce vă poate aduce o stare de confort şi satisfacţie fără precedent. masaj terapeutic pentru talpi la iRest A70

Lumină led şi mişcarea cotierei

Având nişte luminiţe LED albastre, cotiera poate aluneca liber în funcţie de unghiul spatelui; poate utiliza postura naturală pentru a vă masa mâinile şi încheieturile acestora. lumina led si miscarea cotierei la iRest A70

Sistem extensibil de masaj al picioare

Lungimea suportului pentru gambe poate fi ajustată în funcţie de înălţimea fiecărui utilizator. Suportul poate fi extins cu maximum 23 cm pentru a asigura un masaj al întregului corp adaptat în funcţie de forma acestuia. Sistem extensibil de masaj al picioare la iRest A70

Masajul picioarelor cu perne de aer

Perne cu aer de diferite forme se înfăşoară complet pe picior, gleznă şi laba piciorului, efectuând un masaj al labei piciorului în punctul sanii, în punctul taixi şi în punctul kunlun, prin presare, urmată de oprire şi relaxare. Este un masaj prin presiunea aerului care va aduce odihnă picioarelor. masajul picioarelor la iRest A70

Funcţie de terapie magnetică

Terapia magnetică, cu ajutorul a 8 magneţi de 300 cc poziţionaţi cu precizie, poate îmbunătăţi nivelul scăzut al magnetitei din corpul uman, prin stimularea punctelor de reflex de pe gambă. functie de terapie magnetica iRest A70

Masaj al braţelor cu perne de aer

Având 8 perne cu aer de fiecare parte a braţelor, se concentrează pe punctul sanli de pe mână şi pe punctul neiguan, oferind un masaj prin presiune de aer pulsată, ce vă oferă stimularea punctelor printr-o pulsaţie ritmică, ceea ce vă va relaxa pe deplin, de la braţe până la vărful degetelor, împrospătându-vă. Masaj fesier cu perne cu aer. masajul bratelor la iRest A70

Legănarea şoldurilor

Modul „8” asigură o legănare stânga-dreapta a pernei şezutului, ceea ce poate induce o mişcare de unduire a corpului precum un maseur profesionist, menţinând echilibrul, eliminând efectiv presiunea pelviană, rigiditatea muşchilor fesieri, curăţind canalele picioarelor şi punctele de acupunctură, pentru a vă oferi o postură mai lejeră. sistem de leganare a soldurilor la iRest A70

Răsucirea spatelui-taliei.

Pernele cu aer ce se umflă şi se dezumflă pe spatele dvs. pot induce taliei o mişcare de legănare stânga-dreapta. Această mişcare poate ajusta coloana, cu scopul de a elimina efectiv rigiditatea musculară. rasucirea spatelui taliei la iRest A70

Masajul pieptului şi umerilor

Cu ajutorul celor 4 perne cu aer pe partea superioară a braţelor împreună cu întinderea oferită de mâinile de masaj inteligente, acest masaj se concentrează pe punctul jianliao şi pe punctul naoyu, pentru a oferi părţii superioare a corpului dvs. o întindere completă. masajul pieptului si umerilor la iRest A70

Pernă ajustabilă

Având un design umanizat, perna pentru cap se poate ajusta liber în limita a 10 cm, pentru a se adapta înălţimii utilizatorului, ceea ce vă va permite să vă bucuraţi de propriul dvs. masaj la nivelul gâtului. perna ajustabila iRest A70

Rostogolirea părţii superioare

Graţie conceptului său umanizat, dispozitivul pentru partea superioară a braţelor şi umerilor se poate mişca în sus şi în jos în limita a 20 cm, unghiul maxim fiind de 60 grade, adaptându-se astfel la înălţimea fiecărui utilizator în parte. masajul umerilor ajustabil la iRest A70

Centrul de comandă

Centrul de comandă VFD

Centrul de comandă VFD are un design superb şi este uşor de operat. Controlul pe bază de cip microcomputer asigură performanţa excelentă şi stabilă. Comparativ cu alte grupuri de afişaj, centrul de comandă al acestui fotoliu este mai extins şi permite o rotaţie mai amplă, are un afişaj mai clar şi permite un control perfect şi eficient.
În plus fotoliul primeşte un efect artistic dat de lumina albastră a ledurilor din zona suportului pentru braţe.

Reglarea centrului de comandă

Fotoliul este prevăzut cu un centru de comandă VFD cu design atrăgător şi uşor de operat. Poziţia acestuia poate fi ajustată pentru a fi vizibil şi operabil din orice unghi.

Recomandat pentru:

Muncitori

Muncitori

Diminuează durerile musculare pentru persoanele care depun efort fizic la locul de muncă.

Persoane care petrec timp la birou

Persoane care petrec timp la birou

Tratament la ceafă şi umeri pentru persoanele care lucrează mult timp în faţa unui monitor.

Studenţi

Studenţi

Relaxare pentru studenţi în perioadele stresante şi în sesiune.

Persoane active

Persoane active

Diminuarea oboselii pentru persoanele foarte active în timpul zilei.

Sportivi

Sportivi

Relaxare pentru sportivi şi terapie pentru durerile lor musculare.

Varstnici

Varstnici

Confort pentru persoanele în vârstă.

Doamne şi domnisoare

Doamne şi domnisoare

Fizioterapia posturii pentru persoanele preocupate de aspectul fizic.

Persoane casnice

Persoane casnice

Tratament pentru spate şi talie în cazul persoanelor casnice.

Terapie fizică confortabilă prin 12 puncte

Vă va umple întregul corp cu o senzaţie de euforie

Punctul FENGCHI - Calmează ficatul şi dispersează gazele, are o acţiune de detoxifiere; potrivit pentru durerile de cap şi durerile de dinţi.

Punctul TIAN LIAO - Elimină gazele şi umezeala. Curăţă meridianele şi ameliorează durerea; potrivit pentru vertebrele cervicale, torticolis etc.

Punctul BINGFENG - Elimină gazele şi activează elementele colaterale, ameliorează tusea, reducând expectoraţiile; potrivit pentru periartrita scapulo-humerală, bronşită etc.

Punctul XINSHU - Ameliorează congestia la nivelul pieptului, reglează Qi-ul activând elementele colaterale, calmează nervii şi are un efect de ameliorare în cazul multor boli de inimă.

Punctul GANSHU - Alină ficatul-vezica biliară, reglează Qi-ul şi întăreşte vederea, având un efect de ameliorare în cazul multor boli de ficat.

Punctul SHENGSHU - Tonifică rinichii şi susţine Yang-ul, întăreşte talia, având un puternic efect de retenţie a apei şi are un efect de ameliorare în cazul multor boli de rinichi.

Punctul NEIGUAN (cel mai important pentru sănătatea inimii) - Calmează mintea, reglează Qi-ul şi ameliorează durerea, ajută inima, ameliorând multe boli de inimă.

Punctul SANLI (SITUAT PE MÂNĂ) - Curăţă inima şi îmbunătăţeşte vederea, reglează sistemul gastrointestinal; potrivit pentru dureri la nivelul taliei, umerilor sau braţelor, dispepsie şi dureri ulceroase, dureri de dinţi, răceală etc.

Punctul SANLI (SITUAT PE LABA PICIORULUI) (cel mai important punct pentru sănătatea corporală) - Curăţă meridianele şi activează elementele colaterale, întărind splina şi stomacul, ajută în cazul hepatitei, enteritei, bronşitei, nefritei etc.

Punctul TAIXI - Hrăneşte Yin-ul şi tonifică rinichii; tonifică Yang-ul, întărind talia; potrivit pentru nefrită, cistită, emfizemă etc.

Punctul KUNLUN - Calmează nervii şi curăţă inima, curăţă tendoanele, activând elementele colaterale; potrivit pentru dureri ale nervului sciatic, artrita genunchiului, luxaţia gleznei etc.

Punctul YONGQUAN (cel mai important punct în caz de urgenţă) - Hrăneşte Yin-ul şi tonifică rinichii, calmează ficatul şi dispersează gazele; ajută în cazuri de insomnie, dureri de cap pe bază nervoasă, miocardită etc.

Scaun cu masaj iRest A70 Scaun cu masaj iRest A70
Scaun cu masaj iRest A70

Masaj pentru umeri.

Fotoliul de masaj este dotat cu o funcţie automată de detectare a poziţiei umerilor pentru ajustarea masajului în funcţie de dimensiunile utilizatorului.

Acest Scaun cu masaj oferă o experienţă completă deoarece este dotat cu funcţie de masaj pentru brațe în formă de L şi 8 perne de aer pentru braţe.

Momorie de masaj

Fotoliul este dotat cu funcţie de memorare a două stări de masaj, astfel puteţi salva în memoria fotoliului tipurile şi ordinea funcţiilor de masaj preferate.

Tipuri diferite de masaj oferite de acest Scaun cu masaj

(care se pot combina)

Reduce rigiditatea şi durerile musculare

Fotoliul este proiectat special pentru a reduce rigiditatea şi durerile musculare, prin folosirea metodei Gua Sha, extensia muşchilor spatelui, relaxarea muşchilor. Astfel, acesta permite diminuarea stării de oboseală.

Masajul cefei şi umerilor

Programul automat de masare a cefei şi umerilor, vă permite să vă bucuraţi din plin de acest masaj şi totodată vă îndepărtează durerile din zona cervicală.

Masaj prin strângere

Programul de masaj prin strângere şi cu presiune de aer, ce simulează atingerea umană, vă oferă o experienţă unică, înlăturând stările de oboseală şi stres.

Programul de masaj automat

Programul de masaj automat ştiinţific de 15 minute retonifiază zonele obosite, având asupra pielii dumneavoastră un efect similar cu cel al unei băi relaxante.

Masajul localizat

Programul pentru spate permite efectuarea masajului localizat şi reglarea intensităţii masajului în vederea modelării posturii.

Masaj complet

Masajul complet prin exercitare presiunii din zona cefei până la tălpi, braţe şi degetele mâinilor, vă asigură experienţa fără precendent, calmându-vă pielea.

Masaj delicat

Suprafață de masare pentru spate este de 73 x 20 cm, astfel că orice tip de utilizator va fi plăcut surprins de sistemul - masaj reglabil automat sau manual.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Programe automate 8
Spătar rabatabil electric Da
Masaj prin strângere pentru gambe Da
Perne de aer în zona spatelui Da
Perne de aer în zona gambelor Da
Masaj pentru umeri şi braţe Da
Funcţie de răsucire a spatelui Da
Perne de aer Da. Perne de aer: 53 buc
Pompe de aer Da. Două pompe de aer
Masaj și poziție de relaxare Da
Funcţie de terapie magnetică Da
Suport reglabil pentru picioare Da, cu până la 23 cm
Masaj pentru tălpi Da
Telecomanda Da. VFD, cu suport.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 110 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 130 kg
Timer 15 minute
Culori Negru, Bej.
Alimentare curent 220 - 230V
Dimensiuni dimensiuni fotoliu iRest a70
Scaun cu masaj iRest A70

Alte culori disponibile pentru acest Scaun cu masaj.

Fotoliul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

Aveţi posibilitatea de a alege dintr-o gamă de 5 culori disponibile pentru fotoliul de masaj: crem, bej, rosu, gri, negru, maro.

Solicit Pretul de Craciun
IREST-SL-A70

Ce spun clienţii despre acest Scaun cu masaj?

Foarte multumiti.
- de la , March, 2014 5 5 puncte
"Recomandam. Pretul este cel mai bun pe care l-am gasit. As cumpara acelasi model daca ar trebuie sa fac aceasta alegere. Pret foarte bun, calitate excelenta, masaj super."

A meritat investitia.
- de la , March 2014 5/5 puncte
"Pozitia la masaj si rola merge exact acolo unde trebuie. Nu mi-am imaginat ca o sa am un Scaun cu masaj acasa. Este mai mult decat am crezut ca poate face. Cumparati cu incredere."

Super masaj!
- de la , March 2014 5/5 puncte
"Foarte multumit. Masaj perfect!"

Nota: 5 din 5, acordata de 3 clienti

Scaune de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0364.100.160
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0377.100.909


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L. 2014
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467